- Konu Sahibi lilith2013
-
Ona ne supheEn yakinlarina kesin anlatiyordur yani...
etik ilkelere sadıklığına bağlı anlatmamasıAyni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Jinekolog en mahrem yeri gören doktor. Onunda orda burda anlatması ndan korkmak gibi bişey korkunuz. Onların işi bu. Sizin anlattıklarını zı devede kulak bırakacak neler duyuyor dur daha. Merak etmeyin.Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Ya öyle bişey nasil olabilir salliyor iste guven diye :) siz psikologlari insan ustu varliklar falan mi saniyorsunuz. Benim yakindan tanidigim uc psikologtan biri bana aşıktı kafasi eserse kufrederdi, digerini nişanlısı aldatti geldi bana samantha nisanlimin birlikte oldugu kıza birseyler yapalim diye beni tetikci gibi kullanmaya niyetlendi, digeri de yalan problemi var devamlı yalan konuşuyor. Ve bunlardan ikisi gayet ünlü kendi bulunduklari bolgede soylesem sasirirsiniz muayene ucretleri 250den basliyor seans başına.
Kişi kendinden bilir işiAyni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Psikologlar hekim değildir, tıp doktoru değildir. O kadar çok yazılmış ki söylemesem çatlayacaktım.Hekim- hasta ilişkisi çerçevesinde hekimin hastaya ilişkin verileri saklama yükümlülüğü vardır, pek çok ulusal mevzuatla da bu düzenlenmiştir, hasta hakları yönetmeliği gibi.. İçiniz rahat olsun, hekiminize güvenin.
Ayni şehirdeki bir psikolog gidiyorum.zaman zaman çok özele giriyorum.bunu başkalarına anlatmaya kalkarsa düşünemiyorum bile.
Hızlı hızlı okuduğum için orayı pek ayırt edememişim, sağolunPsikologlar hekim değildir, tıp doktoru değildir. O kadar çok yazılmış ki söylemesem çatlayacaktım.
Onun dışında söylediğiniz doğru. Meslek etiği gereği danışanın adını kullanarak, kimliğini belli edecek biçimde anlatmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?