Psikolojik rahatsızlığım, lütfen yardımcı olun bana.

Psikoloğa gidiyorum aslında ama her zaman gidemiyorum ona da maddi yönden dolayı.

Konuşmak iyi geliyo aslında hipnoz bile uyguluyo ama ordan çıkınca yine aynıyım

İlacı en son çare olarak görüyorum bu yüzden canım.

Sevdiğim bölümlere de gittim çok büyük şansım vardı hem de ama onları bile bıraktım

Puzzle olabilir, kitap okumayı seviyorum ama son günlerde onu bile istemiyorum. Başlanmayı bekleyen kitaplarım var bekliyo onlar.

bende senın gibiydim. kendine uğraşabileceğin seyler bul. spor yap mesela.

Yüzmeye gidiyordum aslında, biraz iyi gelmişti o.

Havalar soğuyunca bırakmak zorunda kaldım.

Başka türlü sporla da ilgilenmek istiyorum ama adım atamıyorum bi türlü.

Ve arkadaşım olmadığı için yalnız canım istemiyo

canım benim öyle bütün gün eve kapanmakla olmaz..ilk olarak şu üşengeçlik durumunu üzerinden atmalısın.Bence kendini aşabilmen için bu en büyük adım olacaktır..mesela yarın sabah kalktığında aynaya bak,Rabbine sana verdiği güzellikler için şükret,kendine güzel bir kahvaltı hazırla.Kahvaltıdan sonra hemen bir arkadaşını ara ve biryerlerde buluşun,sohbet edin,elışveriş yapın..Akşam eve gelirken eşinle izleyeceğin güzel bir film al..Kısacası günlerini dolu dolu geçirmeye çalış..Olmuyor,üşeniyorum diye bir şey yokkkk.Ben güçlü bir insanım,bunun üstesinden geleceğim diyerek kendini sürekli motive et..

Doğru söylüyorsun canım, bu adımı bi an önce atmam lazım.

Birileri beni dürtmeden yapamıyorum ama bunu. Psikoloğum bana her zaman yanında birileri olmayacak bunu kendi kendine yapman lazım demişti.

Haklı aslında ama ah bi başarabilsem bunu..

Öncelıkle gecmıs olsun dıyerek baslıyorum bız obsesif bozuklugu genelde kaygı duyma , endıse duyma gıbı bellı acık hayatı guclestıren belırtıler verır bu kendı basınıza asabılcegınız bır durum degıl kesınlıkle bır psıkologtan yardım almanız gerekmektedır ılerledıgı durumlarda hıcte hoş bır elle tutuklur tarafıda olmuyor ,evlılıgınızde cevrenızde heryerde sorunlar yasarsınız kendı kendıne asılacak bır durum degıl olmamamlıda psıkologunuzda ılac tedavısı ongorebılır saygılarımla gecmıs olsun

Sürekli hastaneye taşınma, mide bulantısı, kusma hep psikolojik sıkıntılardan dolayı oluyordur. Fizyolojik bir şey bulunamıyor böyle durumlarda. Depresyon tedavisi gören bir kaç tanıdığım var. Psikiyatr canın sıkılınca işi gücü bırak at kendini dışarı diyor hep. Çalışmıyorsun sanırım. Bir kursa gitmen çok iyi olur bence. Neye ilgin varsa, resim, dikiş, yemek kursu...Yeni insanlar, yeni bir ortam iyi gelir.

Yeni evlisin. Erkekler çok sıkıntıya gelemez. Kendini çabuk toplasan iyi olur. En güzel günlerin olmalı aslında bu günler.
Bazen hepimize olur emin ol yalnız değilsin. İnsan iki gün evde kalsa içine fenalık geliyor. Kendini biraz zorlayıp bir kalksan yerinden gerisi gelir zaten. Yemek yapmak terapi gibidir. Yeni tarifler bul akşam yemeği için eşine hazırla.

Hele güneşli havaları hiç kaçırma at kendini dışarı. Süslen, güzel giyin. Kendine güvenin artınca, güzel olduğum için bana bakıyorlar diye düşünürsün.Ama tabi bunlar yeterli değil iyi bir psikiyatr bulursun umarım.

Ayrıca eklemek ıstedıgım bır konu daha var psıkologunuzun depresan yazıp yollaması sıze hos gorünmeyebılır ama sızınde yardımcınıza destek olanız lazım , ilaçlarınızı doktorunuzun dedıgı gıbı saatınde kullanın bırak dedıgı zaman bırakın ama evede kapanmayın gezın eglenın olumlu pozıtıf olun ,herzaman ılac tek basına yetmez sızınde bellı kucuk adımlar atmanız gerekmektedır ,bazı hastalar ılac kullnıyorum faydasını gormedım yada goremıyorum dıye sıkayet ederler tedavıyı sadece ılacta aradıkları ıcın dedıgım gıbı kucuk adımlar atmak gerekıyor bazen ,doktorunuz hastalıgınızın ılerledıgını gorunce dozajıda artıracaktır zaten yada bellı ek ılaclar ekleyecektır gecmıs olsun

Psikoloğa gidiyorum zaten, hipnoz'da uyguluyor fakat bi faydasını göremedim henüz.

Yine aynıyım, yine yine..

Hayatımı olumsuz etkiliyor zaten bu yüzden artık bi çözüm yolu bulmak istiyorum.

Benim gibi sorunu olanlar, çözmüş olanlar vardır belki diye buraya da sormak istedim.

Çok teşekkür ederim.

Demek ıstedıgım sız hastalıgınız uzerıne yormussunuz sadece kendınızı bakın ben psıkolojı mezunuyum ama sıze kendı psıkolojımı anlatsam gulersınız vallahi derler ya terzi kendı sokugunu dıkemez yada ustanın evı yıkı olur dıye benımde suankı durumum oyle ama neden bunları yasıyorum ben boyleyım ben soyleyım dıye kendımı yıpratmıyorum dıyorum dunyanın sonumu ne dertler var daha uzmanlarıma gozukmeden tedavı edıyorum kendımı ,ılk once ben hastayım cumlesınden kurtulmanızı onerırım yoksa doktorunuz hıpnozda yapsa bos ılk once doktorunza yardımcı olun sıfaya acık olan kendınızı kapalı bır pandora kutusu halıne getırmıssınız acılmayacak bu kutu dıyorsunuz ılk once bunlardan arının

Evet doktorlarda aynısını diyor zaten. Kursa başlayıp hep yarı da bıraktım. Yemek yapmayı seviyorum, yeni şeyler deniyorum bazen ama yeterli gelmiyor.

En mutlu günlerimin olması lazım farkındayım ama o da o kadar yoğun ki, birbirimizle bile ilgilenemiyoruz son günlerde özellikle.

Bi kalkabilsem iyi gelecek farkındayım ama bazen dışarı çıkınca bile hemen eve dönmek istiyorum.

Yanımda birileri olmadan yalnız başına dışarı çıkamıyorum hep bana bakıyolar gibi geliyo, markete bile gitmiyorum

Bazen havanın kararmasını bekliyorum öyle gidiyorum

Mide bulantısı yaptığı için kullanmıyorum ki artık ilaçları da.

Herşey benim elimde aslında, ah bi adım atabilsem

Arkadaş bulabilsem kendime.

Sürekli bana destek olacak bir arkadaşım bile yok, herkesin kendine göre derdi işi var

Haklısın canım, herkesin derdi var kendine göre ama ben kendimi hiç iyi görmediğim için artık bi yardım almak istiyorum

Size ek tedavı onerebılırım reiki tedavisi burada calısma yaparken hem eglenıceksınız hem enerjı kayklarınız cakralarınız acılacak hemde calısma esnasında kendı benlıgınızde kuracagınız cumleler sızı rahatlatacak arastırın derım evde yapılabılıyor bellı muzıklerle ama onemlı olan reıkıde kurdugunuz kendınıze benımsetttıgınız cumleler ,super enerjık oluyorsunuz cakralarınız acılıyor

Aysima canim psikologlar ilac mi yazmaya basladi artik yazma yetkileri yok diye biliyorum.Konu sahibi arkadasim doktorunuzun verdigi ilaclari duzenli kullanin mide agrinizida soylersiniz ona gore ilac verir mide agrinizda psikolojik olabilir bende kullandim antidepresan sizde kullanin hatta terapiye katilin cesitli kurslara gidin salon sporlarina gidin kendinizi eve kapatmayin.

Reikiyi duymuştum fakat ben bir türlü bişeye odaklanamıyorum ki.

Aklım hep başka yerlerde oluyo.

Bir türlü kendimi gevşetemiyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…