- Konu Sahibi Sakizkutusu
-
Çok haklısın canım ama kafamdaki düşüncelerle başa çıkamıyorum ki.
Sekerim, ilacin yaninda terapiye gitseniz? Hem konusur rahatlarsiniz, hem de sorunlarinizin kaynagini belki bulursunuz ve kurtulursunuz.
Kurslara baslayip baslayip birakmissiniz, belki de sevdiginiz bir hobi henuz bulamadiniz. Yeni seyler deneyin, yeni insanlarla tanismaktan kacinmayin.
Hobi olarak puzzle yapmayi oneriyorum, ben bayilirim :) 500 parcalikla baslayin, elinizden birakamazsiniz :) Kitap olarak, son gunlerde populer olan kurgusal tarih romanlarina ne dersiniz? Mesele Boleyn Kizi bence edebi anlamda cok deger tasimasa da, zaman gecirmek icin ideal; surukleyici ve akici.
bende senın gibiydim. kendine uğraşabileceğin seyler bul. spor yap mesela.
msj attım canım sana
canım benim öyle bütün gün eve kapanmakla olmaz..ilk olarak şu üşengeçlik durumunu üzerinden atmalısın.Bence kendini aşabilmen için bu en büyük adım olacaktır..mesela yarın sabah kalktığında aynaya bak,Rabbine sana verdiği güzellikler için şükret,kendine güzel bir kahvaltı hazırla.Kahvaltıdan sonra hemen bir arkadaşını ara ve biryerlerde buluşun,sohbet edin,elışveriş yapın..Akşam eve gelirken eşinle izleyeceğin güzel bir film al..Kısacası günlerini dolu dolu geçirmeye çalış..Olmuyor,üşeniyorum diye bir şey yokkkk.Ben güçlü bir insanım,bunun üstesinden geleceğim diyerek kendini sürekli motive et..
Öncelıkle gecmıs olsun dıyerek baslıyorum bız obsesif bozuklugu genelde kaygı duyma , endıse duyma gıbı bellı acık hayatı guclestıren belırtıler verır bu kendı basınıza asabılcegınız bır durum degıl kesınlıkle bır psıkologtan yardım almanız gerekmektedır ılerledıgı durumlarda hıcte hoş bır elle tutuklur tarafıda olmuyor ,evlılıgınızde cevrenızde heryerde sorunlar yasarsınız kendı kendıne asılacak bır durum degıl olmamamlıda psıkologunuzda ılac tedavısı ongorebılır saygılarımla gecmıs olsunMerhaba kızlar ben daha 23 yaşında yeni evli biriyim. Nerden başlasam bilmiyorum.
O kadar çok kötüyüm ki psikolojik olarak.
Bir kere, obsesif bozukluğum var. Bu yüzden herşeyi kafaya takıyorum. Aşırı sinirli biriyim. Stresliyim.
Bu yüzden birsürü rahatsızlığım çıktı.
Hep hastanelerdeyim. Doktorlar hep stresten deyip gönderiyolar.
Ayrıca hiç evden dışarı çıkasım gelmiyo, sürekli uyumak istiyorum. Üşeniyorum herşeye.
Dışarı çıkınca herkes bana bakıyo gibi geliyo. Sosyal fobi bunun adı sanırım.
Psikoloğa gidiyorum, depresyonda olduğumu ve bi adım atsam gerisinin geleceğini söyledi ama o adımı atamıyorum bi türlü.
Psikiyatriye gittim kaç kere, antidepresan verip gönderiyolar, Keşke kullanabilsem de iyileşebilsem ama midemden rahatsız olduğum için, kullanamıyorum.
Aşırı mide bulantısı ve kusma oluyo sonu acillik. Bu yüzden kullanmaya çok korkuyorum verilen ilaçlar hep bi tarafta duruyo.
Nasıl baş edeceğim bu hastalıklarımla hiç bilmiyorum.
O kadar kötü ki halim.
Ölüm korkusu var ayrıca, ufacık bir rahatsızlığımda ölecekmişim gibi geliyo. Kötü bişey olacakmış gibi.
Ufacık rahatsızlıklarda birsürü ilaçlar kullandım, ev eczane gibi.
Hayatı resmen zindan ediyorum kendime.
Kendi kendime söz veriyorum bi adım atacağım diye, sonra bir bakmışsın yine eskisi gibiyim.
Bütün gün evde aynı koltukta akşamı ediyorum, hep aynı.
Kızlar bana yardım edin lütfen, ne yapayım ben.
Kocaeli'de bildiğiniz iyi bir psikiyatri doktoru var mı? Benim derdime çare bulacak. Verdiği ilaçlar mideme dokunmayacak ve iyileştirecek.
Rabbim herkesin derdine derman olsun en kısa zamanda inşallah.
Benim gibi olupta sorununu çözen varsa lütfen söylesin.
Ayrıca ailevi sorunlarımızda var, bu yüzden son günlerde daha kötüyüm sanırım, sürekli ağrıyorum düşüncelerden kendimi alamıyorum.
Öncelıkle gecmıs olsun dıyerek baslıyorum bız obsesif bozuklugu genelde kaygı duyma , endıse duyma gıbı bellı acık hayatı guclestıren belırtıler verır bu kendı basınıza asabılcegınız bır durum degıl kesınlıkle bır psıkologtan yardım almanız gerekmektedır ılerledıgı durumlarda hıcte hoş bır elle tutuklur tarafıda olmuyor ,evlılıgınızde cevrenızde heryerde sorunlar yasarsınız kendı kendıne asılacak bır durum degıl olmamamlıda psıkologunuzda ılac tedavısı ongorebılır saygılarımla gecmıs olsun
Demek ıstedıgım sız hastalıgınız uzerıne yormussunuz sadece kendınızı bakın ben psıkolojı mezunuyum ama sıze kendı psıkolojımı anlatsam gulersınız vallahiPsikoloğa gidiyorum zaten, hipnoz'da uyguluyor fakat bi faydasını göremedim henüz.
Yine aynıyım, yine yine..
Hayatımı olumsuz etkiliyor zaten bu yüzden artık bi çözüm yolu bulmak istiyorum.
Benim gibi sorunu olanlar, çözmüş olanlar vardır belki diye buraya da sormak istedim.
Çok teşekkür ederim.
Sürekli hastaneye taşınma, mide bulantısı, kusma hep psikolojik sıkıntılardan dolayı oluyordur. Fizyolojik bir şey bulunamıyor böyle durumlarda. Depresyon tedavisi gören bir kaç tanıdığım var. Psikiyatr canın sıkılınca işi gücü bırak at kendini dışarı diyor hep. Çalışmıyorsun sanırım. Bir kursa gitmen çok iyi olur bence. Neye ilgin varsa, resim, dikiş, yemek kursu...Yeni insanlar, yeni bir ortam iyi gelir.
Yeni evlisin. Erkekler çok sıkıntıya gelemez. Kendini çabuk toplasan iyi olur. En güzel günlerin olmalı aslında bu günler.
Bazen hepimize olur emin ol yalnız değilsin. İnsan iki gün evde kalsa içine fenalık geliyor. Kendini biraz zorlayıp bir kalksan yerinden gerisi gelir zaten. Yemek yapmak terapi gibidir. Yeni tarifler bul akşam yemeği için eşine hazırla.
Hele güneşli havaları hiç kaçırma at kendini dışarı. Süslen, güzel giyin. Kendine güvenin artınca, güzel olduğum için bana bakıyorlar diye düşünürsün.Ama tabi bunlar yeterli değil iyi bir psikiyatr bulursun umarım.
Eşin bu durumu aşabilmen için sana destek oluyor mu canım?
Ayrıca eklemek ıstedıgım bır konu daha var psıkologunuzun depresan yazıp yollaması sıze hos gorünmeyebılır ama sızınde yardımcınıza destek olanız lazım , ilaçlarınızı doktorunuzun dedıgı gıbı saatınde kullanın bırak dedıgı zaman bırakın ama evede kapanmayın gezın eglenın olumlu pozıtıf olun ,herzaman ılac tek basına yetmez sızınde bellı kucuk adımlar atmanız gerekmektedır ,bazı hastalar ılac kullnıyorum faydasını gormedım yada goremıyorum dıye sıkayet ederler tedavıyı sadece ılacta aradıkları ıcın dedıgım gıbı kucuk adımlar atmak gerekıyor bazen ,doktorunuz hastalıgınızın ılerledıgını gorunce dozajıda artıracaktır zaten yada bellı ek ılaclar ekleyecektır gecmıs olsun
Demek ıstedıgım sız hastalıgınız uzerıne yormussunuz sadece kendınızı bakın ben psıkolojı mezunuyum ama sıze kendı psıkolojımı anlatsam gulersınız vallahiderler ya terzi kendı sokugunu dıkemez yada ustanın evı yıkı olur dıye benımde suankı durumum oyle ama neden bunları yasıyorum ben boyleyım ben soyleyım dıye kendımı yıpratmıyorum dıyorum dunyanın sonumu ne dertler var daha uzmanlarıma gozukmeden tedavı edıyorum kendımı ,ılk once ben hastayım cumlesınden kurtulmanızı onerırım yoksa doktorunuz hıpnozda yapsa bos ılk once doktorunza yardımcı olun sıfaya acık olan kendınızı kapalı bır pandora kutusu halıne getırmıssınız acılmayacak bu kutu dıyorsunuz ılk once bunlardan arının
Ayrıca eklemek ıstedıgım bır konu daha var psıkologunuzun depresan yazıp yollaması sıze hos gorünmeyebılır ama sızınde yardımcınıza destek olanız lazım , ilaçlarınızı doktorunuzun dedıgı gıbı saatınde kullanın bırak dedıgı zaman bırakın ama evede kapanmayın gezın eglenın olumlu pozıtıf olun ,herzaman ılac tek basına yetmez sızınde bellı kucuk adımlar atmanız gerekmektedır ,bazı hastalar ılac kullnıyorum faydasını gormedım yada goremıyorum dıye sıkayet ederler tedavıyı sadece ılacta aradıkları ıcın dedıgım gıbı kucuk adımlar atmak gerekıyor bazen ,doktorunuz hastalıgınızın ılerledıgını gorunce dozajıda artıracaktır zaten yada bellı ek ılaclar ekleyecektır gecmıs olsun
Size ek tedavı onerebılırım reiki tedavisi burada calısma yaparken hem eglenıceksınız hem enerjı kayklarınız cakralarınız acılacak hemde calısma esnasında kendı benlıgınızde kuracagınız cumleler sızı rahatlatacak arastırın derım evde yapılabılıyor bellı muzıklerle ama onemlı olan reıkıde kurdugunuz kendınıze benımsetttıgınız cumleler ,super enerjık oluyorsunuz cakralarınız acılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?