- 10 Nisan 2012
- 424
- 108
- 73
- Konu Sahibi Sakizkutusu
-
Aysima canim psikologlar ilac mi yazmaya basladi artik yazma yetkileri yok diye biliyorum.Konu sahibi arkadasim doktorunuzun verdigi ilaclari duzenli kullanin mide agrinizida soylersiniz ona gore ilac verir mide agrinizda psikolojik olabilir bende kullandim antidepresan sizde kullanin hatta terapiye katilin cesitli kurslara gidin salon sporlarina gidin kendinizi eve kapatmayin.
Aysima canim psikologlar ilac mi yazmaya basladi artik yazma yetkileri yok diye biliyorum.Konu sahibi arkadasim doktorunuzun verdigi ilaclari duzenli kullanin mide agrinizida soylersiniz ona gore ilac verir mide agrinizda psikolojik olabilir bende kullandim antidepresan sizde kullanin hatta terapiye katilin cesitli kurslara gidin salon sporlarina gidin kendinizi eve kapatmayin.
Reikiyi duymuştum fakat ben bir türlü bişeye odaklanamıyorum ki.
Aklım hep başka yerlerde oluyo.
Bir türlü kendimi gevşetemiyorum canım.
canım esım ve bende reıkı yapıyoruz m bebeklerımıze ıyı gelıyor ze daha olumlu dusunuyoruz enerjık oluyoruz ve cakralarımız acılıyor kesınlıkle baskla derım
Aynı şeyleri yaşıyorum bende, bana da anksiyete denmişti, sonrasında da panik atak..
Çalışmaya başladım biraz iyi geldi gibi, en kötüsü kaygı ve stres öyle şeylere kafa yoruyorum ki, takıyorum ki biliyorum komik ama elimde değil, düşünmemek ve kendimi iyi hissetmek için alışverişe yöneliyorum aldıkça alıyorum, aldıkça alıyorum sanki mutlu olacak mışım gibi hissediyorum ama yok, bir karmaşadan dolayı yapıyorum bunları, ne yapacağımı bilmediğimden, bir doktorum var devlet hastanesinde, diğer doktorlar gibi değil her hastasıyla en az yarım saat ilgileniyor ama son duyduğumda yorulduğunu, kendine özel bir yer açacağını söylemişti, ben buna gidemiyorum ki işim yüzünden? Babamın yanında çalışıyor olmama rağmen el yanında olmaktan farksızım, bu durumda beni çok etkiliyor, bir doktora bile gidemiyorum düzenli bir şekilde.
Bir gün iyi, bir gün kötü devam ediyorum işte hayatıma, kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali, sadece Allah yardımcınız olsun diyebiliyorum..
Aynı bende senin gibiyim işte canım.
İyi bir doktor bulabilsem bende hiç bırakmayacağım onu
canım vucutta yedı temek cakramız var ,Nasıl oluyor peki canım, bir araştırayım olmazsa bende.
Beynim patlayacak gibi, sürekli dolu boşaltamıyorum uykuya dalana kadar binbir tane şey geçiyor kafamdan, huzursuz uykular vs. Geçen gece kız kardeşim gecenin bir yarısı şarkı söylediğimi söyledi, söylediğim şarkı da aman ölüm, zalim ölüm 3 gün ara ver (miş), yani böyleyim ağlayarak uyanmalar, bağırmalar vs.
İstanbul da olsan şiddetle tavsiye ederdim, hemde devlet hastanesinde olduğu için maddi açıdan zorlamazdı, gerçekten işinde çok başarılı, hem bazı hastalarına hafta da bir gün özel terapi uyguluyordu tabiki düzenli gitmek gerek o kısmı bana uymadığından söylemeye tenezzül bile etmedi doktorum, devamlılık istiyor çünkü.
Aynıları bendede var konularımı okuyabilirsiniz.
Şimdi tedaviyi bıraktım dahada kötüye gidiyorum.
Dışarı çıkmaktan korkmak, herkesin sana bakıyomuş gibi gelmesi, ölümden korkmak, insanlara zarar vermekten korkmak, aşırı sinirlilik, ve bi çok şey daha bunları bende yaşıyorum sizi çok iyi anlıyorum. Kullandığım ilaçlar şizofren ilaçlarıydı. O ilaçları içince ölü gibiydim birine sinirlenince tepki bile veremiyodum, tepkisiz, amaçsız, salak gibi geziyodum ortada.Dediğim gibi sıkıldım bıraktım tedaviyi şuan herşey çok kötü, kimsenin alamadığı kokuları, duymadığı sesleri duyuyorum, alıştım korkmuyorum artık.
En kısa zamanda tedaviye başlıycam kafayı yemek üzereyim. Hastalığı daha fazla iletletmemek için sizde tedaviye başlayın, sizi çok iyi anlıyorum sabırlı olun.
canım vucutta yedı temek cakramız var ,
senın dorduncu cakranda enerjıden kaynaklanan sorunlar olabılır
, onu acmayı basarırsan duzelecegıne ınannıyorum bak gostereyım alıntıyla netten ;4 ÇAKRA : İncinmez anlamına gelen 4 çakranın Sanskrit ismi, Anahatadır Ortak adı Kalp çakra olarak anılır 4 çakra bölgesi Kalp, göğüs altıdır
Etkileri ve temel görevleri , Merhamet, aşk, akıl ve beden arasında birliği sağlamaktır 4 çakrada sorun olduğunda, Yalnızlık, solukluk, kıskançlık, kendini düşünmeme, akciğer sorunları, tansiyon gibi problemler ortaya çıkar
Çakrayı açmanın yolları; Sıkılaşma egzersizleri, göğüs açma hareketleri, **** yapmak , şekerleme gibi kestirme gibi sevdiğiniz şeyleri yapmak, yalnız olduğunuzda ya da yorgun olduğunuzda yalnız bir arkadaşınızla plaudunlar yapmak
Kaynak: Çakralar ve temel görevleri, vücudumuzdaki çakraları tanıyalım, çakraların vücudumuzdaki işleyişi, çakraların isimleri, çakranın faydaları, kaç tane çakra vardır, çakraların isimleri
Teşekkür ederim canım. Araştıracağım bunu.
bende sen gibiydim canım..26 yaşımda evlendim..42 kilo falandım..herşeyi kafama takardım,evden çıkamazdım,o bana bunu demiş,aman hasta olayım,bu bana böyle bakmış,şu arkadaş beni aramamış gibi saçmasapan şeyleri dünyamın merkezi yapardım..antidepresanlar bulantı ve kilo kaybı yapar kullanamazdım..fakat son gittiğim dr nin verdiği ilacın hiç böyle yan etkileri olmadı.iştahımı bile açtı..onu kullanırken çok sosyal ve umursamaz biri oldum.şimdi düşüncelerim eskisine göre daha dengeli.daha sosyalim..şimdi ilacı bıraktım esk, hallerime benzer şeylerim olabiliyor bazen fakat o yoğunlukta asla değil..
şimdi 32 yaşındayım,2.5 yaşında bir kızım var ve ben hala memur olmak için ders çalışabilecek kadar güçlüyüm..
asla kendini dinleme,kendine sor,ne yapalım bugün de mesela.asla amaaan boşver o işi yapcaksında ne olcak ki diyen o şeytanın vesvesesini duymayacaksın.kendini dinlemek daima içsel şikayetlere götürür..
ben şu an çalışmıyorum,fakat kızımdan ve ev işlerinden kalan zamanda elbiselerimi kesip biçiyorum,koltuklarıma yastık vs yapıyorum..bunlar insanı çok güzel oyalıyor gerçekten..yeteneğin olan konulara yönelmelisin
Aynılarını daha önce bende sık sık yaşıyordum, şuan daha az yaşıyorum.
Hastalandığımda öleceğimi zannetmek, her türlü duyduğum hastalık belirtilerini kendimde saptamak,
Bir işi yapıp olmadığını düşünüp, tekrar etmek, ailemin yada sevdiklerimin başına bişey gelme düşüncesi ve bir sürüüü evham..
çoğunlukla sinirli stresli olmak..
Senin durumun da çok iyi değil bence, ilerlemeden çözüm bulun, mide rahatsızlığını belirt sana ona göre ilaçlar versinler. Eğer maddi olanağın varsa psikoterapi alabilirsin, ama pek işe yaramadığını söylüyorlar..
Aynılarını daha önce bende sık sık yaşıyordum, şuan daha az yaşıyorum.
Hastalandığımda öleceğimi zannetmek, her türlü duyduğum hastalık belirtilerini kendimde saptamak,
Bir işi yapıp olmadığını düşünüp, tekrar etmek, ailemin yada sevdiklerimin başına bişey gelme düşüncesi ve bir sürüüü evham..
çoğunlukla sinirli stresli olmak..
Senin durumun da çok iyi değil bence, ilerlemeden çözüm bulun, mide rahatsızlığını belirt sana ona göre ilaçlar versinler. Eğer maddi olanağın varsa psikoterapi alabilirsin, ama pek işe yaramadığını söylüyorlar..
İlaç kullanmadan hiçbir sorunu çözemeyeceğimi anladım ben canım.
Terapide görüyorum, gerçi maddi olanaksızlardan dolayı sürekli gidemiyorum ama pek faydası olmadı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?