- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Ayrılmaya çalışıyorum takıntılı başaricamVakit kaybetme ayrıl nasıl cümleler bunlar .
Bir çocuk için ağzı dolu dolu nasıl bu cümleleri kullanabiliyor diline alamaz insan böylesini de ilk kez duyuyorum.Hem bu güvensizlik ile mümkün değil yürümez bu ilişkiEşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Ayrılmaya çalışıyorum takıntılı baVakit kaybetme ayrıl nasıl cümleler bunlar .
Ayni sirketteyiz aynı işi yapıyoruz hergun yüzünü görüyorum birgün sinir krizi geçirip sınırı geçince birkaç saat sonra gülücükler atıp hicbirsey yokmuş gibi devam ediyorYav evli misin mecbur mu, direkt bir mesaj bitti diye bas engeli geç. Evlenmiş çekmiş, boşanmış çekmişsin. Yeter yani
Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
masamın yanına geldı yıne hakaretler ettı. oğlum için allah senden uzak etsin oglunu dedı okadar karaktersızmısımkı cocuga zarar verırmısım artık daha katı olacagım tehdıtlerde ettı rezıl edermıs benı
Yok benim tarafımdan cokdan bitti onun tarafından devam ediyor ilişki.Allah bağışlasın , 8 yaşında bir oğlunuz varmış. Sevgilinizle ilgili daha önce de Hakaretler küfürler eden sevgili konusunu açmışsınız.
Nisan konunuzdan :
Nisan ayında size , çocuğunuz için bu sözleri söyleyen adamla; halen sevgili olarak görüşmeye devam mı ediyordunuz ?
Nasıl oluyor bu ? Senin tarafından bittiyse adama neden senin ne haddine beni sorgulamak diyemiyorsun?Yok benim tarafımdan cokdan bitti onun tarafından devam ediyor ilişki.
Hiçbirşeyin zorunda değilsin bahane bunlar. Onun hastalıklı durumu seninde ruhunu okşuyor.Hastalıklı gibi. Çok seviyorum diyor . Aynı şirkette lanet olsun ki konuşmak zorundayim
Bekar bir kadın değilmisin neyini anlatacakmış. Ayyy yok beynim yandı benden pas.Seni sulalene rezil ederim çocuğuna anlatırım iliskimizi onun yüzüne bakamazsin laflara bak.
ay hasta resmen... bu sözlere nasıl tahammül edebiliyorsunuz kurtulmalısınız bu hasta ruhlu adamdan heran aldatabileceğinizide düşünüyorEşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Yok ayağımı kaydirmakla tehdit ediyor sirkette seni istemiyorum sevgili olmak istemiyorum midemi bulandiriyorsun defol git hayatımdan sal beni artık rahat bırak beni diyorum daha ne diyeyimHiçbirşeyin zorunda değilsin bahane bunlar. Onun hastalıklı durumu seninde ruhunu okşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?