- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Orda yanlış yazdım. Bu manyaga mesajı gösterdim daha fazla sinir krizi geçirmesi icin. Patron o an kameradan izliyorsa görür o an bakiyorsaPatron bunu gördü ise tepki göstermiyor mu ?
Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyo
Çok tehlikeli bir adama benziyor birde evlensen tapulu malı olarak sahiplenecek psikolojik şiddet asıl o zaman uygulayara zindan eder hayatını şimdi bu yaşananlar geleceğinizin Fragmanı diye düşünüyorumBeni engelliyor konuşmuyor birkaç gün sonra sevgili gibi davranıyor. Yaranmak için devamlı hayatımi kolaylaştırmaya
Yani anlamadigim, insan neden, birlikte oldugu insana bu tur konulari anlatir ki?İki yılda anneme de kızdığım oldu ablama da. Bunları anlatmakla tehdit edilmek okadar mide bulandiriciki
Sinirle kendi dizine vururken benim dizime de vurdu ruh hastası. Bitti gitti cokdan da can çekişiyor işte. bana hep sen yalnızsın. Ben gidersem yalnız kalacaksın merhametinden gidemiyorum diyorYani anlamadigim, insan neden, birlikte oldugu insana bu tur konulari anlatir ki?
Bu size ders olsun.
Tehditlerinden korkutugunuzu bildiği icin bunu yapiyor. Anlatirsan anlat deyin ki anlatsa bile en fazla ne olabilir? Onun gibi bir manyakla birlikte olmanuzda daha az sıkıntınız olacaktır
Ruh hastasıEşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?