- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.049
- 298
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Bu psikopat ve çirkefe selam dahi vermemelisiniz artıkSeni sulalene rezil ederim çocuğuna anlatırım iliskimizi onun yüzüne bakamazsin laflara bak.
Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Ne kadar tehlikeli olduğunun farkında mısınız gerçekten? Hem size hem çocuğunuza zarar verir bu. İi değişmekle kalmayın şehir değiştirin.Yok benim tarafımdan cokdan bitti onun tarafından devam ediyor ilişki.
Oğlumla yanyana hiç getirmedim. Asla da getirmem. Kurtulmaya çalışıyorum anneligim ne alakaPuh sizin anneliğinize yazıklar olsun size de
Siz olmasanız 2 sayfa işin sonunun Müge Anlı’daki sevgilisiyle çocuğunu öldüren anneye kadar gideceğini anlatacağız burada, cidden kamu hizmeti gibi yaptığınız. Vakit kazandırıyorsunuz. Konu sahibine defalarca anlatılmıştır sanırım. Adamı hayatından çıkarıp atmazsa haberini duyacağız yakında Allah korusun.Allah bağışlasın , 8 yaşında bir oğlunuz varmış. Sevgilinizle ilgili daha önce de Hakaretler küfürler eden sevgili konusunu açmışsınız.
Nisan konunuzdan :
Nisan ayında size , çocuğunuz için bu sözleri söyleyen adamla; halen sevgili olarak görüşmeye devam mı ediyordunuz ?
Evladınızın adını da mı bilmiyor ? Sohbet ederken adını hiç mi anmadınız ? Nasıl bir tehlike içindesiniz fark etmiyor musunuz, adam manipülasyon yapıp size iyi biri gibi yansıtıyor kendini, ama düpedüz psikopat, bu adamdan paçayı sıyırmaya bakın, objektif bir göz ile durum korkunç görünüyor inanın ki.Oğlumla yanyana hiç getirmedim. Asla da getirmem. Kurtulmaya çalışıyorum anneligim ne alaka
Sizin işlerinizden neden haberi oluyor yahu? Hiçbir ihtiyacınızı bilmeyen insan nasıl size yardım edecek? Bahanelere sığınmayın, kestirin atın, aylar önce konuşulmuş bütün bunlar. Kendinizi de çocuğunuzu da kurtarın artık.Nasıl manipüle ediyor biliyormusunuz? En zor işleri elimden alıp kendi yapıyor yardım istemiyorum desemde kavga etsemde dışardaki tüm işlerine koşturuyor. İstemiyorum diyince nankorlukle suçlayıp ben olmasaydım bokun içinde yuzuyordun diyip kendine muhtacmisim gibi hergun beynime aynı dusunceleri sokuyor. Zaten depresyon ve kaygı bozukluğuyla uğraşırken hergun aynı kelimrlere maruz kalınca acaba cidden zayifmiyim ben diye kendimi sorguluyorum
Evet aynı yerde calisiyolarmis o yuzden yazdımBi de iş yerinde mi
Hemen ama hemen kurtulun o psikopattan cocugunuzdan da uzak tutun. Delirtmeden trmiz bi sekilde ayrilin.Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
Acilen çıkar bu psikopatı hayatından, canın tehlikede bile olabilir ...Eşimle ayrıldık 3 yıl oldu . Sevgilim eski eşimle arada çocuk için görüştüğümu biliyor. Bana ettiği bazı cümleler eğer beni o adamla aldatiyorsan yapayalnız kal. Herkes sana arkasını dönsün tüm sevdiklerini göm yalnız kal. Sonrada bunları söylemiyorum eğer aldattiysan diyorum diyor . Geçen gün beni aldatiyorsan oğlunu ellerinle göm dedi. Ayrılmaya çalışıyorum zaten takıntılı biri . Bunu düşünebilmesi bunu cümleye dönebilmesi okadar kötü ve iğrençki bir anneye böyle denirmi? Sonrada eğer beni aldattiysan diyorum ben kötü biri değilim çocuğun ölsün istemiyorum tabiki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?