Psikolojik şiddet

Bana bu cumleyi kuracak adami sevgili diye yanimda gezdirecegim? Resmen sinir oldum konuya.

Nasıl manipüle ediyor biliyormusunuz? En zor işleri elimden alıp kendi yapıyor yardım istemiyorum desemde kavga etsemde dışardaki tüm işlerine koşturuyor. İstemiyorum diyince nankorlukle suçlayıp ben olmasaydım bokun içinde yuzuyordun diyip kendine muhtacmisim gibi hergun beynime aynı dusunceleri sokuyor. Zaten depresyon ve kaygı bozukluğuyla uğraşırken hergun aynı kelimrlere maruz kalınca acaba cidden zayifmiyim ben diye kendimi sorguluyorum

Hergün laf sokan biriyle aynı ofisde yaşamak okadar zor ki bir süre sonra normal konuşmaya başlıyorum o kötü sözlerden kurtulmak için iş arkasim gibi oda bundan yüz buluyor. İş yerinde 9 saat geçiriyorum hergun dibimde.

Yok benim tarafımdan cokdan bitti onun tarafından devam ediyor ilişki.
Ne kadar tehlikeli olduğunun farkında mısınız gerçekten? Hem size hem çocuğunuza zarar verir bu. İi değişmekle kalmayın şehir değiştirin.

Puh sizin anneliğinize yazıklar olsun size de

Siz olmasanız 2 sayfa işin sonunun Müge Anlı’daki sevgilisiyle çocuğunu öldüren anneye kadar gideceğini anlatacağız burada, cidden kamu hizmeti gibi yaptığınız. Vakit kazandırıyorsunuz. Konu sahibine defalarca anlatılmıştır sanırım. Adamı hayatından çıkarıp atmazsa haberini duyacağız yakında Allah korusun.
Kendinizi düşünmüyorsanız evladınızı düşünün, bu nasıl bir tehlike yaratmak onun için. Erkeğe kıran girmedi, bulursunuz doğru düzgün birini.

Oğlumla yanyana hiç getirmedim. Asla da getirmem. Kurtulmaya çalışıyorum anneligim ne alaka
Evladınızın adını da mı bilmiyor ? Sohbet ederken adını hiç mi anmadınız ? Nasıl bir tehlike içindesiniz fark etmiyor musunuz, adam manipülasyon yapıp size iyi biri gibi yansıtıyor kendini, ama düpedüz psikopat, bu adamdan paçayı sıyırmaya bakın, objektif bir göz ile durum korkunç görünüyor inanın ki.

Sizin işlerinizden neden haberi oluyor yahu? Hiçbir ihtiyacınızı bilmeyen insan nasıl size yardım edecek? Bahanelere sığınmayın, kestirin atın, aylar önce konuşulmuş bütün bunlar. Kendinizi de çocuğunuzu da kurtarın artık.

Hemen ama hemen kurtulun o psikopattan cocugunuzdan da uzak tutun. Delirtmeden trmiz bi sekilde ayrilin.

Acilen çıkar bu psikopatı hayatından, canın tehlikede bile olabilir ...

Aramızda geçenleri işyerindeki lere akrabalarima anneme ablama gostermekle tehdit edip sınırı geçince de kendini acindirarak asla böyle şeyler yapmam. Sinirle herşeyi söyleyebilirim ama asla yapmam diyor. Sevgilim değil artik birden kestirip atınca çok öfkeli oluyor yediremiyor. Bende aylardır bittiğine ikna ediyorum. Dışardan bakılınca bitir git oluyor ama inanın günde 9 saat bir arada ve proje için konuşmak zorunda olduğun bir adam. Hergün 1500 kere laf sokan bir manyak. En geç kasim ayına kadar askerden kaçabilir . Gidince 6 ayda ikna olur tüm irtibat yollarını kesicem

İlk başlarda aşırı anlayışlı modern kadın ruhundan anlayan bir adamın takıntılı bir psikopat a dönüşmesini izledim. İnsanları tanıdığımı saniyordum ama hicbirsey bilmiyormuşum.

Gerçek bir ruh hastası.Bu şekilde devam ederse seninde akıl sağlığını bozar eminim.Ama buna bir şekilde takıntılı diyerek bahane bulduğunu düşünüyorum.Acilen buna son vermelisin.Sana zarar verme boyutunda ise iş farklı başvurabileceğin yerler de var ayrıca.İleri boyut çok daha tehlikeli bence

Ben güçlü bir kadındım kaygı bozukluğu biraz yordu beni. Ama hergun kötü söz duya duya ikna oluyorsun değersiz olduğuna güçsüz olduğuna konuşarak konuşarak ve konuşarak bunu beynime soktu. Sevgili değilim sadece o varolmaya çalışıyor. Defolup gidicek inşallah çok yakinda

Ofis de çok net konuştuğumda sinirlenip masama gelip klavyeyi yerinden fırlattı ses çıktı suyumu devirdi mause masaya vurdu yani odadaki diğer iki kişi tartistigimizi anladı. Ben rezil olmaktan korktuğum için ,duyulmasını istemediğim için korkutma cabalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…