psikolojim bozuldu:((

sadece_sevdim

Hamdolsun Rabbime...
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
763
8
116
10 gün önce teyzemin evine gittim 2tane kızları var onlarla çok iyi vakit geçiririz.. neyse gittim herşey güzeldi çok güzel vakit geçirdik.neyse akşamdan teyzem dedi ki biz pikniğe gitcez gelceniz mi die ben yok dedim kuzenler de zaten gitmek istemiyormuş planları varmış bende tek gezerim diye gitmek istemedim.Kuzenlerden biri arkadası çağırdı diye dışarı çıktı.diğer kuzenim de eniştemin marketi var oraya gitti ben evde tek kaldım hazırlanıyodum ki hani bende çıkayım die zaten market hemen evin alt katında neyse sonra ben hazırlanıyodum ki o arada eniştem içeri girdi bende o arada saçlarımı yapıodum.. kendisi (54 yaşlarında) bana dedi ki aa sen burdamıydın evet dedim hmm tamam bende öğlen yemeği için gelmiştim dedi iyi dedim geçti sofra kuruluydu yemeğini hızla yedi daha bende toparlanıyorum yeni kalkmıştım zaten.. sonra baktım geldi yanıma cam bebek gibisin ne güzelsin sen öle dedid sağol enişte dedim sırıttım çok ta yaklaşmıorum çünkü korkmaya başlamıştım bana sarılmaya başladı o arada göğsüme dokundu bende enişte bırakırmısın dedim ne yapıon sen ya dedim ya dur ama dio ben iyice şok oldum kendimden geçtim gözlerimi açıp sinirli sinirli baktım. bana sen ne kadar sinirli bi kızsın ya dedi kızdın mı ewet dedim ben böyle şeyleri sevmem dedim tam lafım ağzımdayken bi hışımla tekrar sarılmaya başladı üstümden zor ittim nolur boynundan öpeyim çok tatlı dedi( bende sen ne diyon ya çek ellerini dedim tamam ya deyip sırıttı (bana daha kötü şeyler de yapabilirdi bir kız olarak savunmasızdım)neyse hemen wc ye gitti bende nasıl oldum anlatamam ağlıcam ama ağlayamıyorum hemen saçlarımı gelişi güzel toplayıp o wc deyken çıktım kuzenimin yanına markete gittim ben arkadasla buluşçam dedim tmm dedi ben çıkarken bu hemen aşagı indi nereye gidiosun dedi işim war dedim hemen bi hışımla çıktım arkadasımla buluştugumda ona öyle sarılasım geldi ki ama yapamadım sustum o da sormadı zaten canın sıkkın galiba biraz gezelim dedi üstümden o an için o korkuyu atlatsam da etkisi daha üzerimde
sonra zaten gezdikten hemen sonra teyzeme gidip eve gidiyorum ben dedim kal falan dedilerse de dinlemedim hemen eve geldim yolda çok doluyum konuşsam ağlıcam artık.. eve gittim anneme anlatsam mı die düşündüm sonra o halimden anlayınca bende ann-lattım hemen şok oldu bidaha oraya gitmek yok dedi teyzen bu olayı duyarsa kalp krizi gecirir susalım dedi ama oraya gitsek te bidaha onlara gitmek yok dedi öyle zaten dedim..aradan 10gün geçti ama ben daha etkisindeyim insanlar arkadan şaka niyetli dokunsalar hemen tırsıyorum şimdi sadece sizlere anlatmak istedim kızlar bu olaydan sonra eniştem olacak pislik nereye kadar devam eder bilmiyorum...
geçen gün diğer teyzem bize geldi annemle aralaından su sızmaz annem ona anlattı o da çok tepki gösterdi ve ona da daha önce sarkıntılık ettiğini söledi şaşırdım bu adam tam bir sapıkmış ta meğer biz onu yıllardır çok saf biri olarak biliyomuşuz allahım ıslah etsin ona diyecek bişeyim yok teyzem onu yalnız yakaladıgımda 2çift lafım var dedi bu konu sonra kapanır dedi tamam dedik öyle işte kızlar çok bunalmıştım psikolojim bozuldu şimdi az daha iyiyim. çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar okuyanlara tesekkür ederim..

Son düzenleme:
Anlatmakla çok iyi etmişsin.En azından biraz rahatlamışsındır ve elbette bilinsin bu yapılan.

Kuzenlerin kız mı,ona takıldı aklım

Of şimdi gördüm,kızmış kuzenler...

Eniştenin sana yaptığı normal değil.
Yani normal bir erkek çapkın da olsa,boşlukta da olsa,akrabasının kızına sarkıntılık etmez.
Bunu yapan sapıktır.Kızlarına yapabileceğini düşünmek korkutucu.İnşallah böyle birşey yoktur.

kesinlikle teyzenizin de bilmesi gerekir. cok iğrenc bir durum Allah kimseye yasatmasın ama teyzen de bir sapıkla evli oldugunu bilmeli yegenine sarkıntılık ediyor ya!!! bu normal mi.annen ve diger teyzen söylesinler derim ben. (örnegin aynı seyi senin esin yegenine yapsa kardeslerin bilse sana söylemese daha mı iyi). bu durumu kabullenemez bazı kimseler cıkıp yalan atıyo o daha cocuk vs siz benim yuvamı kıskanıyrsnuz diye tepki verebilir de teyzn ( böyle kisiler var maalesef) ama o da bir ihtimal.

Öncelikle çok GEÇMİŞ OLSUN!

Yalnız bir nokta var dikkat çekmek istediğim!

- Annem bir daha gitme dedi Bense "tamam" dedim.. Eeee bitti mi bu kadar mı olay?

Yani ben bir anne olarak söylüyorum, benim kızım Allah esirgesin böyle birşey yaşasın ve bana söylesin soluğu o şerefsizin dükkanında alır dükkanını başına yıkarım 1!!! 2. si Doğru tutar yakasından polise giderim 2!!!!! Sürüm sürüm süründürürüm 3!

teyzene anlatmış teyzen demişki bende yaşadım. Eğer o teyzen zamanında SUSMASAYDI! şimdi sen bu mağduriyeti Bu psikolojiyi bu İĞRENÇLİĞİ YAŞAMAYACAKTIN! SEN SUSUYORSUN polise gitmiyorsun başka bir mağdura zemin hazırlıyorsun! Hiç ama hiç iyi yapmıyorsun. ONUN GÜNAHINA ORTAK OLUYORSUN! Belkide kızları da yaşıyorda susuyor! Belki onalrıda kurtaracaksın belki ileride başka birini daha büyük birşey yaşamaktan kurtaracaksın. Biliyorum böyle birşey yapmanın yükümlülüğü çok büyük ama utanması gereken sen değilsin "O".

Susmayın, Birilerinin sizi SUSTURMASINA İZİN VERMEYİN!!!!!

Cezası ne ise çeksin. ele güne rezil olsun. Belki polis yada mahkeme ceza vermeyecek ama adı tacizciye çıkacak bir daha marketine adım atan olmayacak Çekecek Cezasını!!!!

Yapmayın böyle gözünüzü seveyim.....

Milyonlarca bu durumu yaşamış insan sustuğu için Diğer milyonlarca kızı, bebeği, çocuğu, erkeği mağdur adayı yapmakta! Sırf sineye çektiğiniz için. Sizin yaşadığınız yetmiyormuş gibi bir daha yapmasına göz yumuyorsunuz. Bu sefer adamın elinden kurtuldun! hadi şeytan dürttü taktı seni kafaya ne yapacaksın! Sırf ilkinde sustuğun için o gelecek büyük tacizi kabullenmiş olacaksın.

Babamın annemin başı belaya girer. girmez kardeşim. Onlar seni korumakla mükellef. Ne yapacakları onları bağlar seni değil!!! Kızının namusunu koruyup el uzatanlara sessiz kalıyorlarsa kusura bakma ben onlara ana-baba DEMEM!!!!
Kolay değil söylemek biliyorum ama benim "BABAM" bile olsa asla gözünün yaşına bakmam!!!!! Kızıma canıma yapsınlar ben duyayım dünyayı cümle aleme dar ederim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Utanmaz sapık herif, Allahından bulsun demekten başka bişey gelmiyor elimden
Size de çok geçmiş olsun, biran önce atlatırsınız inşallah

sanmıyorum yoktur zaten öyle bir dokunsa etse şefkat gösterisi yapsa da şüphelenmezler ki pislik heriften..

öyle ama böyle bişeyi teyzeme söylemeye hiç birimizin cesareti yok

yerden göğe kadar haklısın.. teyzemin kızları büyük biri evli zaten istanbuldan gelmişti diğeri bekar o da 30yaşında herşeyi anlayabilecek yaşta ona da sokunamaz ama kimlere yapar bilmiorum benim polise gitme gibi fikirlerim oldu ama teyzem de annem de uzatmayalım gözünü korkutalım eşine söyleriz die tehdit ederiz dedi tamam dedim o adamın suratını bile görmek istemiyorum o an yüzüne tokatı basmadıgım için binlerce kez pişmanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…