- Konu Sahibi sadece_sevdim
-
Allah belsaını versin böyle adamların....
ama bende diğer arkadaşlara katlyrm sessiz kalmayın..
benim konumu okudunuzmu bilmyrm nişanlımdan ayrılmıştım..sebelerinden biride 99 doğumlu 13 yaşındaki kızkardeşime.........kocaman kız evlense çocuk doğurur dedi... bu laf hem annemin hem benim çok zoruma giti.babam duymadı bu lafı ama annem ben bu adamı evimde nasıl görcem bu saatten sonra hadi evlendiniz kızkarrdeşini ben sana nasıl göndereyim dedi.. belki niyeti kötü değildi ama biz bu lafı bile kaldıramadık...
o adamın başka bayanlara bu şekilde yaklaşmasının cezasını ödemesi gerekli diye düşünyrm...
haklısın ama böyle bişeyi duyan teyzem polise bile gerek kalmadan kapı dışarı eder kaldıramaz zaten yada kanlı bıçaklı hale gelirler çünkü bu olayı benden hariç teyzem de yaşamış ve 8aylık hamileyken bişeyler yaşamak istemmiş onunlainanamadım..o da kızmış evinden kovmuş ogünden beri yaklaşamıomuş ama pişkin pişkin de konusmaya devam ediyomuş..
Diğer teyzen saklamış senin de başına gelmiş.. Sen de saklarsan başkalarının da canı yanacak..Ve senin yaşadıklarından çok daha fazlası da olabilir..Bence o vebalin altına girme..
teyzenin bu durumdan bihaber olduğu için durumu kaldırmaması daha zor...
pişkin pişkin konuşamaması lazım ya nasıl sinirlerim bozuldu...kadınız kimseye söyelemyiz susarız diye böyle sapık zihniyetli insanların ekmeğine yağ süremeyiz...
54 yaşında diosun bide yaa Allahım kimseyemi güvenemeyeceğiz....
eniştem bile demeye utandığım bu adam ailesine karsı eşine karsı kesinlikle böyle değil görseniz çok mülayim bi adam belki de başkalarına da yapabilir haklısın ama bende cezasını teyzeme bıraktım bişey yapamam inanın bişey yapamam benim susacağımı sanıyodr eminim bunu teyzeme söylememden bile tırsar eminim...
teyzen sessiz kalarak sapık esle evli olan teyzene iyilik mi yapmıs oldu ? !!! bayanlar hep ezilen tarf mı olmalı? resmen ailenizin icinde sapık var siz birlik olsanız herkes huzur bulur.namaz niyazla da olmuyo bu işler artık kimisi göstermelik yapıyor..bırakın teyzeniz bosar mı hadım mı eder ona kalmış.ama saklamaya sessiz kalmaya hakkınız yok. diger teyzene yanasmamıs ama hala pişkin pişkin sırıtp konusmasını biliyo dimi!hiç hoş değil degil o adamın yüzünü görmek adını duymak istemem. annen hala nasıl sessiz kalıyor o da k.bakma ama aklıma takılmış durumda.senin o eve gitmeemen cözüm degil ki buna. bunu biliyorsun dimi.! teyzenin ekonomik geliri yok da eniştene mi baglı yuvası yıkılır diye mi bu sessizlik .. kaldı ki Allah bi sekilde yardım eder öyle de olsa...
belki kuzenlerin öz baba tacizi(belki tecavüz) bile olabilir yasıyorlardır. elinizi vicdanınıza koyun lütfen sessiz kalmayın LÜTFEN!!
ayrıca kırmızı ile belirttigim yazında senin... teyzene söylemenden tırssa canım böyle birseye yeltenmez ya da yaptıktan sonra özür diler teyzene söyleme vs. derdi. senin tırstıgını gayet bilgidigi için hatta daha önce taciz ettigi teyzenden de ( baktı o ses etmedi sen de etmezsin diye gaz alarak sana da yapmıs işte) adam gayet tacizde bulunmus rahat bir sekilde..lütfen görün bunları yaa.yapmayın yazıktır.! sen niye cekiyon o serefsiz uckuru kopasıca ceksin!
eniştem bile demeye utandığım bu adam ailesine karsı eşine karsı kesinlikle böyle değil görseniz çok mülayim bi adam belki de başkalarına da yapabilir haklısın ama bende cezasını teyzeme bıraktım bişey yapamam inanın bişey yapamam benim susacağımı sanıyodr eminim bunu teyzeme söylememden bile tırsar eminim...
teyzen sessiz kalarak sapık esle evli olan teyzene iyilik mi yapmıs oldu ? !!! bayanlar hep ezilen tarf mı olmalı? resmen ailenizin icinde sapık var siz birlik olsanız herkes huzur bulur.namaz niyazla da olmuyo bu işler artık kimisi göstermelik yapıyor..bırakın teyzeniz bosar mı hadım mı eder ona kalmış.ama saklamaya sessiz kalmaya hakkınız yok. diger teyzene yanasmamıs ama hala pişkin pişkin sırıtp konusmasını biliyo dimi!hiç hoş değil degil o adamın yüzünü görmek adını duymak istemem. annen hala nasıl sessiz kalıyor o da k.bakma ama aklıma takılmış durumda.senin o eve gitmeemen cözüm degil ki buna. bunu biliyorsun dimi.! teyzenin ekonomik geliri yok da eniştene mi baglı yuvası yıkılır diye mi bu sessizlik .. kaldı ki Allah bi sekilde yardım eder öyle de olsa...
belki kuzenlerin öz baba tacizi(belki tecavüz) bile olabilir yasıyorlardır. elinizi vicdanınıza koyun lütfen sessiz kalmayın LÜTFEN!!
ayrıca kırmızı ile belirttigim yazında senin... teyzene söylemenden tırssa canım böyle birseye yeltenmez ya da yaptıktan sonra özür diler teyzene söyleme vs. derdi. senin tırstıgını gayet bilgidigi için hatta daha önce taciz ettigi teyzenden de ( baktı o ses etmedi sen de etmezsin diye gaz alarak sana da yapmıs işte) adam gayet tacizde bulunmus rahat bir sekilde..lütfen görün bunları yaa.yapmayın yazıktır.! sen niye cekiyon o serefsiz uckuru kopasıca ceksin!
teyzem biraz baskın karakterdir nerdeyse evi o yönetir o yüzden duysa onu yasatmaz.. diğer teyzem de daha ona benim bu olayı anlatmadı galiba fırsat kolluyorum diyr ya bunlardan vazgececek yada polise söylücem dedi... annem de çok tırstı yuvayı yıkmayalım dedi biraz böyle olaylardan elini ayagını ceken bir tip bulaşmak istemiyor beni koruma şekli de beni ordan uzak tutmak işte bilmiorum yaa teyzemi arıycam ne dedi naptı bilmiorum..
teyzem biraz baskın karakterdir nerdeyse evi o yönetir o yüzden duysa onu yasatmaz.. diğer teyzem de daha ona benim bu olayı anlatmadı galiba fırsat kolluyorum diyr ya bunlardan vazgececek yada polise söylücem dedi... annem de çok tırstı yuvayı yıkmayalım dedi biraz böyle olaylardan elini ayagını ceken bir tip bulaşmak istemiyor beni koruma şekli de beni ordan uzak tutmak işte bilmiorum yaa teyzemi arıycam ne dedi naptı bilmiorum..
kimse kimsenin yuvasının yıkılmasını istemez ama bu adam resmen sapık.. yazıktır günahtır. annene bırakma ama ne yap et sen diger teyzenle bitir bu işi o zaman canım..Allah korusun Allah yasatmasın.
bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın mantıgı ile hareket etmeyin. derim.
cok üzüldüm umarim tekrarini yasamazsin,ama annen ve teyzenin kayitsiz kalmasi benim hic hosuma gitmedi,
sonucta sen enisten tarafindan tacize ugramissin daha once teyzende ugramis ve sesini cikarmamis anneninde tamam bidaha oraya gitmek yok diyip konuyu kapatmasi ilginc geldi...
Taciz ve tecavüz suçlarına hadım yasası çıksın istiyorum.
Ve çok ciddiyim.
Hepimiz birer mail atsak Fatma Şahin'e ya da bazı köşe yazarlarına
sesimizi duyururuz.
Bu konuda duyarlı arkadaşları desteğe davet ediyorum.
1hafta önce teyzemin evine gittim 2tane kızları var onlarla çok iyi vakit geçiririz.. neyse gittim herşey güzeldi çok güzel vakit geçirdik.neyse akşamdan teyzem dedi ki biz pikniğe gitcez gelceniz mi die ben yok dedim kuzenler de zaten gitmek istemiyormuş planları varmış bende tek gezerim diye gitmek istemedim.Kuzenlerden biri arkadası çağırdı diye dışarı çıktı.diğer kuzenim de eniştemin marketi var oraya gitti ben evde tek kaldım hazırlanıyodum ki hani bende çıkayım die zaten market hemen evin alt katında neyse sonra ben hazırlanıyodum ki o arada eniştem içeri girdi bende o arada saçlarımı yapıodum.. kendisi (54 yaşlarında) bana dedi ki aa sen burdamıydın evet dedim hmm tamam bende öğlen yemeği için gelmiştim dedi iyi dedim geçti sofra kuruluydu yemeğini hızla yedi daha bende toparlanıyorum yeni kalkmıştım zaten.. sonra baktım geldi yanıma cam bebek gibisin ne güzelsin sen öle dedid sağol enişte dedim sırıttım çok ta yaklaşmıorum çünkü korkmaya başlamıştım bana sarılmaya başladı o arada göğsüme dokundu bende enişte bırakırmısın dedim ne yapıon sen ya dedim ya dur ama dio ben iyice şok oldum kendimden geçtim gözlerimi açıp sinirli sinirli baktım. bana sen ne kadar sinirli bi kızsın ya dedi kızdın mı ewet dedim ben böyle şeyleri sevmem dedim tam lafım ağzımdayken bi hışımla tekrar sarılmaya başladı üstümden zor ittim nolur boynundan öpeyim çok tatlı dedi( bende sen ne diyon ya çek ellerini dedim tamam ya deyip sırıttı (bana daha kötü şeyler de yapabilirdi bir kız olarak savunmasızdım)neyse hemen wc ye gitti bende nasıl oldum anlatamam ağlıcam ama ağlayamıyorum hemen saçlarımı gelişi güzel toplayıp o wc deyken çıktım kuzenimin yanına markete gittim ben arkadasla buluşçam dedim tmm dedi ben çıkarken bu hemen aşagı indi nereye gidiosun dedi işim war dedim hemen bi hışımla çıktım arkadasımla buluştugumda ona öyle sarılasım geldi ki ama yapamadım sustum o da sormadı zaten canın sıkkın galiba biraz gezelim dedi üstümden o an için o korkuyu atlatsam da etkisi daha üzerimde
sonra zaten gezdikten hemen sonra teyzeme gidip eve gidiyorum ben dedim kal falan dedilerse de dinlemedim hemen eve geldim yolda çok doluyum konuşsam ağlıcam artık.. eve gittim anneme anlatsam mı die düşündüm sonra o halimden anlayınca bende ann-lattım hemen şok oldu bidaha oraya gitmek yok dedi teyzen bu olayı duyarsa kalp krizi gecirir susalım dedi ama oraya gitsek te bidaha onlara gitmek yok dedi öyle zaten dedim..aradan 10gün geçti ama ben daha etkisindeyim insanlar arkadan şaka niyetli dokunsalar hemen tırsıyorumşimdi sadece sizlere anlatmak istedim kızlar bu olaydan sonra eniştem olacak pislik nereye kadar devam eder bilmiyorum...
geçen gün diğer teyzem bize geldi annemle aralaından su sızmaz annem ona anlattı o da çok tepki gösterdi ve ona da daha önce sarkıntılık ettiğini söledi şaşırdım bu adam tam bir sapıkmış ta meğer biz onu yıllardır çok saf biri olarak biliyomuşuz allahım ıslah etsin ona diyecek bişeyim yok teyzem onu yalnız yakaladıgımda 2çift lafım var dedi bu konu sonra kapanır dedi tamam dedik öyle işte kızlar çok bunalmıştım psikolojim bozuldu şimdi az daha iyiyim. çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlarokuyanlara tesekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?