psikolojim bozuldu:((

Allah belsaını versin böyle adamların....
ama bende diğer arkadaşlara katlyrm sessiz kalmayın..

benim konumu okudunuzmu bilmyrm nişanlımdan ayrılmıştım..sebelerinden biride 99 doğumlu 13 yaşındaki kızkardeşime.........kocaman kız evlense çocuk doğurur dedi... bu laf hem annemin hem benim çok zoruma giti.babam duymadı bu lafı ama annem ben bu adamı evimde nasıl görcem bu saatten sonra hadi evlendiniz kızkarrdeşini ben sana nasıl göndereyim dedi.. belki niyeti kötü değildi ama biz bu lafı bile kaldıramadık...

o adamın başka bayanlara bu şekilde yaklaşmasının cezasını ödemesi gerekli diye düşünyrm...

haklısın ama böyle bişeyi duyan teyzem polise bile gerek kalmadan kapı dışarı eder kaldıramaz zaten yada kanlı bıçaklı hale gelirler çünkü bu olayı benden hariç teyzem de yaşamış ve 8aylık hamileyken bişeyler yaşamak istemmiş onunla inanamadım..o da kızmış evinden kovmuş ogünden beri yaklaşamıomuş ama pişkin pişkin de konusmaya devam ediyomuş..

teyzenin bu durumdan bihaber olduğu için durumu kaldırmaması daha zor...
pişkin pişkin konuşamaması lazım ya nasıl sinirlerim bozuldu...kadınız kimseye söyelemyiz susarız diye böyle sapık zihniyetli insanların ekmeğine yağ süremeyiz...
54 yaşında diosun bide yaa Allahım kimseyemi güvenemeyeceğiz....

Diğer teyzen saklamış senin de başına gelmiş.. Sen de saklarsan başkalarının da canı yanacak..Ve senin yaşadıklarından çok daha fazlası da olabilir..Bence o vebalin altına girme..

Diğer teyzen saklamış senin de başına gelmiş.. Sen de saklarsan başkalarının da canı yanacak..Ve senin yaşadıklarından çok daha fazlası da olabilir..Bence o vebalin altına girme..

eniştem bile demeye utandığım bu adam ailesine karsı eşine karsı kesinlikle böyle değil görseniz çok mülayim bi adam belki de başkalarına da yapabilir haklısın ama bende cezasını teyzeme bıraktım bişey yapamam inanın bişey yapamam benim susacağımı sanıyodr eminim bunu teyzeme söylememden bile tırsar eminim...

bi arkadas sana takmış olabilir diodu onda da şüphelerim var parcaları birleştirince aklıma gelio.. daha önceleri 15 yaşlarındayken fotolarımı hep çekerdi sonra bi daha gördüğünde bak sana ait bir albüm yaptım derdi yaa! der sevinirdim ama gercekten bu adamdan bişey anlamadım tam bir sapık!
allahından bulsun ya bir de namazında niyazında bir adam bu inanabilionuz mu..

o günden beri kimseye güvenemiyorum
dedim ya ani bir dokunma da bile ürküyorum..
erkek arkadasım var bunu duysa onu eminim yasatmaz..

cok üzüldüm umarim tekrarini yasamazsin,ama annen ve teyzenin kayitsiz kalmasi benim hic hosuma gitmedi,
sonucta sen enisten tarafindan tacize ugramissin daha once teyzende ugramis ve sesini cikarmamis anneninde tamam bidaha oraya gitmek yok diyip konuyu kapatmasi ilginc geldi...

işte o da kendince korku yaptı kapattı konuyu kafam çok karısık bilmiorum ya..

Bence enişte senin şikayetçi olmayacağından emin de o yüzden bu kadar pişkin.
Diğer teyzze de sesini çıkarmamış sen de susuyorsun
adam ohhh elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
iyi ya daha kimbilir kaç kızın canını yakacak kimbilir daha da ileri gidecek.
o zaman hiç mi vicdanın sızlamaz acaba?

gerçekten iğrenç bi olay...ama sana şunu söyliyim eğer ki ben senin teyzen olsam bu olayı kesinlikle bilmek isterdim sonuç ne olursa olsun...en azından teyzene söyleyin ne yapacağına o karar versin çünkü bu pislik herif sadece sizinle sınırlı kalmaz belki de daha kimlere yaptı ama herkes sustuğu için tam gaz devam ediyor inşallah en kısa zamanda geberir demek istiyorum

Taciz ve tecavüz suçlarına hadım yasası çıksın istiyorum.
Ve çok ciddiyim.
Hepimiz birer mail atsak Fatma Şahin'e ya da bazı köşe yazarlarına
sesimizi duyururuz.
Bu konuda duyarlı arkadaşları desteğe davet ediyorum.

Aynen Şiddetle Destekliyorum Ülkemize Bak İsteyen İstediğini Yapıyor Adalet İstiyoruz !!!!

Tüylerim diken diken okudum.
Çok geçmiş olsun canım.
Çok ağır bir şey.
Pislik herif yaaa bunlara en ağır işkenceleri yapmalı

Canım Siz Sustukca bu Hep Devam Edecektir Ayıp Ya Kızı Yaşındasın !! Teyzen Bunu Nasıl Kabulleniyor Bir Kadın Olarak Nasıl Kaldırıyor Anlayamııyorum !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…