psikolojim bozuldu:((

Aynen Şiddetle Destekliyorum Ülkemize Bak İsteyen İstediğini Yapıyor Adalet İstiyoruz !!!!

İsteyen istediği yasayı zaten çıkarıyor!
O halde bayanları koruyacak bir yasa çıkarmalı.
Hanımlar bunları laf olsun diye yazmıyorum,bu gibi konular karşısında
'ooo vah vah çok üzüldükten' öteye gitmeliyiz. Tacize veya tecavüze uğrayıp susan
susmak zorunda kalan bir sürü kız çocuğu ve de kadın var.
Caydırcı bir ceza olması açısından hadımı destekliyorum, çünkü tecavüzcülerin 2 sene hapis
yatıp çıktığı bir ülke burası.
İllaki bizim ya da yakınlarımızın başına mı gelmeli, ki duyarlı olalım.
Madem hepimizin eli kalem tutuyor, ki bir çoğumuz en az üniversite mezunu.
Ben inanıyorum ve gerekirse Fatma Şahin ile görüşelim.
Çözüm odaklı olalım lütfen.

Aynen Derhal Çözüm bulmalıyız bu Böyle Gitmez Kadınlar hep Eziliyor bu Ülkede İnsanız İnsan !!

Şeref yoksunu adi herif.İyi ki anlatmışsın ama bence polise gitmelisiniz,şikayetçi olmalısınız.Teyzenizin öyle aşağılık birinin koynunda olmasına nasıl razı olursunuz?

Bu forumda bir kaç kez daha tacize hatta tecavüze uğrayanlar dertlerini yazdılar
ama biz lanetlemekten, allah belasını versin bu sapıkların demekten öteye gidemedik.
Bir yasa yok bizi koruyan, ben Fatma Şahin'in bu konularda çok duyarlı bir bakan olduğunu
biliyorum. Onun için bir şekilde sesimizi duyurmalıyız. Lütfen birbirimize destek olalım,
bu konuda böyle kapanıp gitmesin.

Annen uzatmayalım mı dedi? Adam sapık ve teyzen iğrenç bir sapıkla evli resmen bunun farkında mı annen ve diğer teyzen acaba? Allah kosurun sana tecavüz etseydi orda onun hesabını annen ve teyzen nasıl verecekti. Ya da bu olaydan sonra nasıl güvenle o teyzenin evine gidecekler o iğrenç adamın yüzüne bakacaklar hiç bir şey olmamış gibi. Bu ne acayip bir aile yapısı . Ayrıca teyzeni taciz etti ses çıkamadınız sana bunları yaptı ses çıkarmadınız ne bekliyorsunuz kardeşin ya da kuzenin var mı bilmiyorum en sonunda birine tecavüz etsin öyle mi teyzeme söyleriz diye bekliyorsunuz ailecek. Çünkü sustukça adam yüz bulacak daha da ağır şeylere yeltenecek.

Son düzenleme:
Aynen anlattigin olay cok yakin bir tanidigimin basina geldi tabi teyzeler ve anne susmadi kardese durumu actilar ustelik o enistenin yuzunde ispat olarak tirnak izleride vardi sonuc ben kapimi kapattim mi is biter yalan soyluyosunuz dedi simdi mutlu mesut 40 dunyayi cevreleyecek boynuzlariyla yasiyor sadece akrabasina degil her kadina ayni o kisi bisuru cocugu yasinda sevgilisi var

sen iyi ki annene anlatmissin ama susmamalisin daha cok kisi bilsin bu pisligi

geçmiş olsun canım. İyi ki daha beteri olmadan o evden hemen uzaklaşmışsın.
bi de marketi varmış. insanlar bilmeden böyle pisliklerin dükkanına çoluğunu çocuğunu gönderiyor. Allah korusun.
kızları da varmış utanmaz herifin. böyle sapık ruhlu insanlar için evlatmış, bacıymış, akrabaymış, yok çocukmuş fark etmiyor.
Rabbim böyle Ş...zlerle karşılaştırmasın.

bencede şikayet etmeli ve teyzenede söylemelisiniz,madem 2.kez yaşanmış hem teyzen hem sen,devamı gelir bunun söyleyimm...

Anlaşılan ne siz ne anneniz nede daha önce sapk eniştenizin tacizinden nasibini alan diğet teyzeniz bu durumu kendi aranızda konuşup, üstünü kapatmaktan başka bir şey yapmıyacaksınız.
Yarın öbür gün o sapık markete gelen bir sübyanın günahına girerse vebalinide siz taşıyacaksınız bu durumda.
Çünku bu adam ailedeki kadınları taciz edecek kadar dürtülerine hakim olamayan cinsi bozu şerefsizin teki ve sizler susarak yaptıklarının üstünü kapatıyorsunuz.

Kızlar böyleleri eşlerinin yüzde 90 nının haberi oluyor :) O yüzden teyzenin kabullendiğine eminim!

Aklıma geldi. Bir sürücü kursuna başvurmuş bir bayan. Tabi yanında eğitmen bunu her zaman çalıştırılan yere değilde başka bir yere götürmüş. Sonra tabi ıssız yerler başlamış kadının bacaklarını ellemeye. kadın hiç istifini bozmamış. Sonra geri merkeze dönmüşler, durmuş karakolun önünde bu adam beni taciz etti. Böyle böyle. Adam tabi yok diyemez çünkü kameralar var her yerde. Tabi her zmana ki yerde değilde niye oraya götürdün sorusuna bile yanıtı olamaz. Adama hiç yoktan para cezası vermişler ama Adı bir kere tacizci adama çıktı. Olay olalaı belki 5 yıl oldu ama hala konuşulur. Sakın oraya gitme diyorlar Yani o kadının cesareti ve soğuk kanlılığı olmalı hepimizde. Esnaf yapar mı yapar. Ben yine duydum Türkiye'de başka bir şehirde küçücük çocuğu taciz eden bakkalı. hapse girdi ve bütün düzeni dağıldı gitti.

yani gerçekten sinirlerim bozuldu okuyunca. Asıl anlamadığım şey herkesi geçtim annen nasıl sessiz kalalım konuyu kapatalım diyebiliyor. Aslında gerçekten zor bir durum hem senin hem ailen açısından ama kusura bakma benim çocuğum olsa başına böyle birşey gelse insanlıktan çıkarım heralde. Annenin ve diğer teyzenin bu kadar konuyu hafife almasını hiç normal bulmuyorum. sessiz kalmakta ne demek yani. Zaten bu zihniyet devam ettiği sürece aman sessiz kalalım aman duyulmasın dendikçe böyle sapık herifler daha çok dolaşır aramızda. illaki bu insanla sen veya annen bi şekilde karşı karşıya geliceksiniz. Anneniz size yapılanı bile bile nasıl yüzüne bakıcak ben anlamış değilim aklım mantığım almıyor.

allah kımseyı boyle sapıklarla karsılastırmasın kımseyı boyle bi durumla sınamasın

Sessiz kalmak suça ortak olmaktır !!!

Annen ve teyzen hata yapıyorlar, hangi yuvayı koruyorlar,insan kardeşine nasıl reva görebilir böyle bir şeyi, bunları okut annene

Polise gitmek şu durumda bu adamı fişlemeye yarar, yasaya göre fiil gerçekleşmediği ve görende olmadığı için, karakoldan döner. Ancak bunun bence çözümü; kapatıp bir yere eşek sudan gelinceye kadar kemiklerini kırıp, eline vermek Şiddeti hiç onaylamasam da, yasanın olmadığı bu ülkede kendi adaletimi sağlayasım geliyor. Öfke kontrolümü kaybediyorum

Kimyasal hadım yasasına can-ı gönülden inanıyorum, yapılmalı ve bu adamlar işaretlenmeli. Yani görünür bir yerine, bir döğme,damga vs konacak herkes o adamın nasıl bir pislik olduğunu görecek, dolaşamayacak toplum içinde.

Bunun için yapılacak her çalışmaya koşa koşa katılırım. Kadınlar kulübü bilinen bir platform, ortak bir çalışmamız olabilir

(Bu arada hayvansever bazı arkadaşlarımın dikkatini çekti, logonuzda kürklü bir manto var eleştirisi aldım, dikkat etmemiştim, üzücü oldu)

Bu tip ınsanlarda zaten taciz ettikleri kisinin sessiz kalacaklarına neredeyse emin oldukları icin bu kadar rahat ve cüretkar oluyorlar teyzenizi taciz etmiş kardeşine söyleyemez demiştir, sizi taciz etmiş teyzesine söyleyemez demiştir . Bu güvenle kimbilir daha kaç kisiye yapmıştır bu pisliği. Merak ediyorum ailenizdeki diğer kadınlarda yada kuzenlerinize falanda göz dikmis midir.lutfen sessiz kalmayın annenizi ve teyzenizi anlamamsa mümkün değil

Son düzenleme:
Böyle susa susa aman düzen bozulmasın aman diye diye her şeyde baştan sona hata yapıyoruz! Ortada bir hata var siz susarak buna izin verip ortak olduğunuz gbi gelecekte de böyle bir durumu daha normalleştireceğinizi beyninize öğretiyorsunuz..Bu durum normal değil müdahale edilmeli teyzenize söyleyin.Eğer evet biliyorum ben eşimi tanmaz mıyım derse de kendi bileceği iş..Yarın bir gün sizin kuzenininze kalkıp aynısını hatta belki daha ötesini yapmayacağı ne malum...

Son düzenleme:
bir bayanın yaşayabileceği en kötü olaylardan biri.Allah korusun,başka kimselerin başına vermesin.çok üzüldüm,ürperdim...bu durumu annenizin,tacize uğrayan diğer teyzenizin saklı tutmaması gerekiyor..kardeşi ve yeğenleri o sapık insanla aynı evde..kuzenlerinizin de aynı olaya maruz kalıyor olma ihtimalleri çok yüksek.ailece oturup,bir uzmandanda yardım alarak bu durumu teyzenize bildirmeniz gerekir..kim bilir daha nice insanların canını yakmıştır ve yakmaya devam edecektir..sizin saklı tutmanız işinize gelebilir,ama daha sonra tacize,tecavüze uğrayacaklara bu durumu bildirmediğiniz için sizde adamın sapıklığına ortak olmuş olursunuz.lütfen sessiz kalmayın.en doğrusu bu sapık adamı uyarmakla değil,teyzenizi uyarmakla olacaktır..Allah sizin,teyzenizin ve özellikle kuzenlerinizin yardımcısı olsun..

dün aksam teyzemle konuştum gitmiş markete allahtan eniştem tekmiş o arada kimse yokmuş.. eniştm hoşgeldin deyince hiç hoş gelmedim demiş bana bak ş....siz sen ne yaptıgının farkında mısın demiş nasıl olur da sadece_sevdim'e böyle tacizde bulunursun demiş bunun gözler fal taşı gibi açılmış dilini yutmuş sanki teyzem hakaretleri sayınca yok öyle şey ya ben sevdiğimden öyle yaptım demiş kızım gibi die yani...ş...siz... neyse teyzem demiş eger olur da görür yada duyarsam ahdım olsun ablama söylerim olmadı direk polise derim yıllarca hapis yatarsın daha önce bana da sarkıntılık ettiğini unutma benim de ifadem yetrli olur demiş ki zaten benim eşim duyarsa polise bırakmadan seni öldürür demiş.. bu hemen yalvarma moduna geçmiş valla billa ben sevmek istedim ama allah belamı wersin daha da yapmam ama yeterki sen sus demiş duyarsan o zaman söylersin demiş.. teyzem de suratına tükürmüş pislik herif demiş bir yanlış yap ta gör bakam neler oluyor ş...siz demiş çıkıp evine gitmiş bence bu korku ona yeter zaten kendisi çok tırsak birisidir eminim daha da kimseye yaklasamaz..

çok yanlış düşünüyosun, o adam şimdi korktu ama huylu huyundan vazgeçmez. siz yuva yıkmakdan ve daha başka şeylerden çekindiğiniz için o adamı karısına söylemediniz polise vermediniz ama o adam daha çok kişinin başını yakacak, belki sizin duymayacağınız bilmeyeceğiniz çok masumu taciz edecek. bunların vebali sizin boynunuza bilin. konu sahibinin başına gelene çok üzüldüm ama böyle düşünüyorum. bu adam konu sahibini taciz ettiyse bu zamanında sakladığı için diğer teyzenin de suçudur. bu adam daha sonra başka masum kızları da taciz ederse - ki edecektir ortaya çıksada çıkmasada, burda konu sahibinin de suçu vardır. ben böyle düşünüyorum. yani adam böyle bi sapıklık yapmış hemde kaç kere hemde akrabasına, akrabaları da bu korku ona yeter deyip konuyu kapatmış. kadınlar böyle davrandıkça öyle adamlar daha çoook masumun başını yakar..

bu mu yani çözüm adam korksaydı teyzene yaptıktan sonra sana yapmazdı. hadi diyelim teyzenin dediklerinden tırstı yada sindi.. ya diger kuzenlerinize yaparsa..!!
kusura bakma ama
bana dokunmayan yılan bin yıl yasasın mantıgındasınız canım.. hiç tasvip etmedim hiççç..
hala teyzen o adamla nasıl karsı karsıya gelebiliyor aile ortamnda vs.. benim midem almazdı o serefsizi görmekle. acaba teyzenin ve annenin cekinceleri mi var bazı seylerden dolayı böyle sessiz kalıyorlar. bu çözüm mü yaa.teyzen o sapıkla evli,kuzenlerin sapık babayla evli. hersey cözüldü ..herkes kaldıgı gibi hayatlarına devam edecek. ne mutlu size masallah!!!!

(sert tepkiler vermiş olabilirim ama bunu ben hazmedemiyorum canım. kaldı ki senin ne annenim ne teyzen ne tanıdıgın ne gercekte arkadasın...sadece burada gördüm konunu diger arkadaslar gibi yazdım..düsün biz böyleysek senin ve ailenin bu sukuneti cok ilginc cooooooookkk )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…