canım sana önerim olacak... kilo verememenin sebebi sabah kahvaltılarını yeterince besinli tüketmemen sabah kahvaltısı çok önemli diye bağırıyor uzmanlar.. gün içinde metobolizmanın çalışması ona bağlı.
peynirini ekmeğini sebzeni zeytinini yumurtanı tüketmelisin bence
bu arada pufy ho$geldin :) bizim motivsyonumuzu arttir lütfennn hiçbirimiz o kadar motive degiliz, gerçi benim için bu hafta az çok ii geçti sayilir, hediye olarakta 100gr verdim
yarindan itibaren yag yakici bitkisel $urubuma ba$liyorum, in$allah i$e yarar :)
bu arada yazmayi unuttum ben bugün hizli tempoda taaaammmmm 2.5 saat yürüdüm yani nerdeyse oturdugum $ehrin bir ba$indan diger ba$ina yürüdümama çokta yoruldum 11 km yürüdüm pes etmicem 9 ayda 10 kilo ya gidecek ya gidecek!!!
haklisin canim ama çok geç yatiyorum bu yüzdende sabah sofra hazirlayip kahvalti etmenin yerine 10 dk daha fazla uyumayi tercih ediyorum, oysa ben zayifken sabah kahvaltisi yapabilmek için erken kalkip 1 kocaman kase misi gevregi ile yarim litre süt içerdim (abartmiyorum tam 2 bardak içerdim) ama $imdi 1 activia ve yarim bardaktan daha az sütle yapilmi$ kahve.....
bugünki menüm (bugün i$tahim çok açikti malesef)
sabah (çok geç kalktim)
metabolizma hizlandirici çay
ögle
bir dl ekmek
2 tk reçel
1 yk balikli püre
1 kk peynir
2 çeri domates
biber, 1 ka$ik dolma
ara
1 büyük fincan $ekersiz türk kahvesi
1 kupa neskafe
bir bisküvi
1 tk nutella
çay ka$igin ucuyla bal
ak$am
2 yemek ka$igi makarna
2 ka$ik $ehriye çorbasi
1 activia
1 frenk inciri
in$allah ba$ka bir$ey yemem
ben ne yaptığımı bilmeden birşeyler yapmaya çalışıyorum işte....bu sabah 63,6 idim. ama ben cumartesi sabahı tartılıp cumartesileri kendime bildirim günü yapacağım.
bugün kü menüm;
sabah: 1 kase nesfit tahıllı
ara 3 tane mavi yeşil kepekli bisküvi ve yeşil çay
öğle: dışarda yedim. sanırım bir kepçe kadar mercimek çorbası
1 porsiyon tavuk bonfile
ara: bir dilim kavun
akşam da 4 kaşık kadar köfteli patates yemeği
5 tane sarma yemeyi düşünüyorum
ara olarak ta bir dilim karpuz yada 1 şeftali yiyeceğim.
kızlar birşey soracağım.karaty mıdır nedir onda ara öğün yokmuş. ara öğün yaparak hata mı ediyoruz acaba. kafam karıştı.
bence oyle... kesinlikle karatay diyetine katiliyorum o yonden. ara ogun yemek yerine sabah ve aksam kuvvetli 2 ogun yiyorum tum gun baska bi sey yemezsem kilo veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?