merhaba
beni de alın aranıza. ramazan da 2,8 kilo vermiş 62,6 olmuştum. bu sabah 62,8 ile uyandım. aslında ben pufy nin daha önce verdiği başka bir arkadaşın (rumuzunu hatırlamıyorum) topiğine yazmıştım ama pufy yi görünce butaya katılmak istedim. ben hergün menümü paylaşamayabilirim. çok yoğun bir işim var
arkadaslar merhaba,dun nete gıremedım mısafır vardı da dun akşam.
tüy sorunu;benmde genelde moralım bozukken iştahım acılır,sanırım pıskolojımızı terbıye etmemız gerekıyor;>)leyya 88 cım o kıyafetlerının ıcıne gırıp,platonık askının karsısına gectıgını dusunmek gaz verır sankı sana))
bende ıkı gundur leslıe yapamıyorum.yarın da arkadaslarımız gelıcek bıze umarım ıpın ucun kaçmaz.ama bu haftayı alıstırma haftası olarak düşündüm.İnşallah önumuzdekı hafta hıc kaytarmak yok
dunku menum:
sabah:1 kasarlı tost+1 bardak su
öğle:kucucuk tavuk+patlıcan salatası+yogurtlu kabak salatası(salatalar 1 er kasık)+1/2 kepek ekmeği
aksam:yogurtlu kıymalı makarna+domates corbası
yarım seftalı+yarım muz
bugun sabah:1 kasarlı tost
oğle:tavuklu pılav+2 bardak ayran
Akşam:5 adet serce parmak kadar kofte+yogurt+yarım bardak bıra(kendıme cuma hexdıyesı)
bende bugünkü menümü yazmak istiyorum
kahvaltı da sadece küçük poğaça yiyip bir bardak da şekersiz çay içebildim çünkü çok acelem vardı
öğlen tavuk ızgara yanında domates yedim
2 adet kuru kayısı 1 bardak yeşil çay
akşamda 1 yemek kaşığı taze fasulye 1 yemek kaşığı erişte makarna cacık 1 dilim karpuz
1 saat sonrada kayısı çayı içmeyi düşünüyorum :))) paylaşmak istedim arkadaşlar
in$allah canimbenide o motive ediyor zaten :)
canim menün fena degilde tavuklu pilavi begenmedim açikcasi :)
menün çok iyi bence özelliklede ak$am :)
canim o 4 kiloyu nasil verdin?
zeynepselin sonradan hatani telafi etmi$in, güzell :)
bugün ne iyi nede kötü geçti :)
sabah
1 domates (küçük)
su
ögle
1 kk peynir
2 tk nutella
1 dl ekmek
1 domates
ara
2 ka$ik yogurt
2-3 üzüm
5-6 çeri domates
az sütlü nescafe
yarim dl kek
ak$am
yarim lava$ ekmegi
2 köfte büyüklügünde izgara tavuk eti
biraz kestane
yarim dl kek
kizlar nutellayi dün ak$am canim çok çekti ama yemedim bu yüzden sabah yedim, artik öyle yapacagim ak$am canimin çektigini yemicem ama sabah yicem. sabah sadece domates yemeye zamanim oldu sonra evden çiktik ve 3 saat yürüdüm yani ailece gezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?