merhaba
ben kilomu geçen hafta salı günü bildirmiştim. 62,8 idi bugün ise 62,6. sadece 200 gram. ama olsun devam edicem. tabi bu hafta iskender ve mangal vardı. olacak o kadar. sabah 1 kase nesfit tam tahıllı yedim. henüz ara yapamadım. birazdan mavi yeşil kepekli bisküvi yiyeceğim 3-4 tane.
menü süper canım bakalım akşam nasıl olcak bende merak ettim bak :)
bence menü de yürüyüş de süper
zeynepselin
kızlar doymak için ne yapıyorsunuz? ben doymuyorumm yada çok zor doyuyorum ya
zuhreunlu
akşamki menünde gayet iyi bence canım... ben bugün markete gittim ne kadar form bisküvi kraker yoğurt varsa aldım çünkü benimde ağzım boş durmaya gelmiyo herşeye saldırıyorum en iyisi kepekli bişeyler yiyim dedim yoksa bende başa çıkamam
maalesef bende öğlen işyerinde yediğimde hep dürüm,ekmek arası en ıyı ıhtıomalle tost yedıgım ıcın mümkün olduğuı kadar evden götürüyorum yemeğmi.Hem öğlen ne yesem sorunu ortadan kalkıyor hemde götürdüğüm miktar kadar yediğimden daha kontrollu oluyor.İlk başları soğuk nasıl yicem diyodum ama sımdı alıştım.Kesinlikle tavsiye ederımbenim sabah ve akşamlarımda problem yok. ama çalıştığım için öğle yemekleri konusunda biraz muzdaribim. dün öğlen bir tane pide yedim. bugün öğlen de ekmek arası köfte. ne yapabilirim bilmiyorum.
selam kizlar bu hafta dikkat etmeme ragmen sadece 100gr gitmi$! morelim bozuldu ama bunada $ükür en azindan 9 ayda 10 kilo versem ama böyle devam edesrse ayda 400gr olacak ve bu demek oluyorki 1.5 yilda anca vericem, ya ben ayda 1 kilo vermek istiyormm:85::85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?