Ehhh burada da paylaşırsın artık
yaa kızlar buna bayıldım ama biraz pahalı fiyatı.. sizce de mükemmel değil miii ?????????
Eki Görüntüle 554952
bi de bunları buldum. Eki Görüntüle 554954 Eki Görüntüle 554955
daha önce de yazmıştım yatak odamın duvarı için düşünüyorum.
aslında şu puzzla bayıldım ama eşim beğenmedi Eki Görüntüle 554956
Arkadaşlar bütün sayfaları okuyamadım daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama benim puzzle ile yaptığım şeyi anlatmak istiyorum. Ben mutfak masamın üzerine yaptım 1500 lük puzzle. Onu masanın üstüne yerleştirdim boşluk kalan yerlerine deri gibi halı kaydırmaz alıp oraları onla doldurdum. Kaydırmazları masanın altına silikonla sabitledim. Üstüne de cam kestirecektim ama oğlum küçük olduğundan tehlikeli olur diye yapamadım. Cam yerine mika dedikleri üründen kestirip koydum. Eski masam böylece yenilendi. Çerçeveletmek yerine böyle fikirlerde olabilir.
arkadaşlar merhaba bende puzzle yeni başlayacak biri olarak hangi markaları tavsiye edersiniz diye sormak istiyorum.bir de daha çok nereden temin ediyorsunuz.teşekkür ederim
Evet bunu sehpaya da uyguluyorlar ben de mutfak masama buna benzer bir şey yaptım ama ben silikon kullanmadım çünkü arada bir farklılık olsun diye değiştiriyorum masamdaki puzzle resmini
Bir keresinde de çay tepsisi için böyle bir şey görmüştüm 500lük puzzleları çerçeveletip sağ ve sol taraflarına kulp taktırılıp tepsi niyetine kullanılabiliyordu o da yapılabilir...
Arkadaşlar kitap da okuduğum için çok çabuk ilerleyemiyorum ama geceleri yaparak ancak bu kadar yapabildim. Ama iki gün içinde bitirmeyi planlıyorum. Aslında şimdiye kadar eğlenceli gidiyordu şimdiden sonra nasıl gidecek hiç bilmiyorum, yeşillenip kalacağım galiba
Eki Görüntüle 244854
Eki Görüntüle 244853
canım çok güzel bir puzzle ben de elimdeki puzzle ı bitirince bundan almayı düşünüyorum , yalnız bu puzzle ın markası ne? hemen almalıyım mutfağım için yapacağım :)
Evet çok güzel yapması da çok keyifli... Bunun markası Gold Puzzle adı da Romantizm. Ben de bir süre yemek masamın üzerinde kullandım bu puzzle sonra değişiklik olsun diye başka bir puzzle koydum... Gerçekten güzel ama di mi
Benim de ne zamandır ilgi duyduğum bir konuydu.eşimle 1000 parçalık bayan figürü olan suluboyaya benzer bir puzzle aldık.ilk deneyim için zor oldu ama çok zevkli.bulduğum her parça için zıplıyorum.Bitince biz de tablo yapmayı düşünüyoruz,bakalım nasıl olacak
İstanbulda en ucuz puzzle nerede satılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?