Puzzle Severler Kulubü

Bir Puzzle Delisini daha ranıza katarsanız çok sevinirim. Kadınlar Kulübüne az önce üye oldum ve bir Puzzle Secdalısı olarak ilk işim buraya yazmak oldu. Herkese Merhabaaaaaa.

yaa kızlar buna bayıldım ama biraz pahalı fiyatı.. sizce de mükemmel değil miii ?????????

bi de bunları buldum.

daha önce de yazmıştım yatak odamın duvarı için düşünüyorum.

aslında şu puzzla bayıldım ama eşim beğenmedi

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende puzzle yeni başlayacak biri olarak hangi markaları tavsiye edersiniz diye sormak istiyorum.bir de daha çok nereden temin ediyorsunuz.teşekkür ederim

Arkadaşlar bütün sayfaları okuyamadım daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama benim puzzle ile yaptığım şeyi anlatmak istiyorum. Ben mutfak masamın üzerine yaptım 1500 lük puzzle. Onu masanın üstüne yerleştirdim boşluk kalan yerlerine deri gibi halı kaydırmaz alıp oraları onla doldurdum. Kaydırmazları masanın altına silikonla sabitledim. Üstüne de cam kestirecektim ama oğlum küçük olduğundan tehlikeli olur diye yapamadım. Cam yerine mika dedikleri üründen kestirip koydum. Eski masam böylece yenilendi. Çerçeveletmek yerine böyle fikirlerde olabilir.

Evet bunu sehpaya da uyguluyorlar ben de mutfak masama buna benzer bir şey yaptım ama ben silikon kullanmadım çünkü arada bir farklılık olsun diye değiştiriyorum masamdaki puzzle resmini

Bir keresinde de çay tepsisi için böyle bir şey görmüştüm 500lük puzzleları çerçeveletip sağ ve sol taraflarına kulp taktırılıp tepsi niyetine kullanılabiliyordu o da yapılabilir...

arkadaşlar merhaba bende puzzle yeni başlayacak biri olarak hangi markaları tavsiye edersiniz diye sormak istiyorum.bir de daha çok nereden temin ediyorsunuz.teşekkür ederim

Geç bir cevap oldu kusur bakma canım.... Öncelikle hoş geldin.... Heye, masterpieces, Educa benim favori markalarım ama biraz pahalı, normal fiyatta olsun istiyorsan Art da tercih edebilirsin... Ben genelde internet siteleri var puzzle diye yazarsan arama motoruna karşılaşırsın oralardan temin ediyorum....

Canım bende sadece kaydırmazları silikonladım puzzle masadan ayrı yani :) 1500 puzzlelar aynı boyutta olduğu için istediğim zaman değiştirebilirim puzzle kısmını. Tepside güzel olabilir deneyebilirsem yazarım nasıl olduğunu. Bu ara yoğunum biraz geç olur ama :)

merhaba,puzzle yapmaya yeni başladım bende..ne zamandır aklımdaydı..önce beceremem korkusuyla 500 lükten başladım..Küçük çocuğum var,ondan fırsat buldukça yapmış olmama rağmen 2 günde bitti..YEnisini almak için heyecanlanıyorum:)Yani artık bende buradayım:) sevgiler

kızlar 3000 parça aldım yeni bitane zorlayacak gibi epey dün sırf çerçevesini yapmaya uğraştım oturmaktan bi hal oldum bide hamileyim inşallah doğuma kadar biter.

kızlar ben de 2008 yılında 1000 lik bir puzzle yapmıştım, arkadaşla iddiaya girdikten sonra hemen gittim bir puzzle aldım ve 10 günde bitti :) şimdi de 2000 parçalık bir puzzle aldım ve başladım, ama aynı renk tonları farklı küçük alanlarda kullanıldığı için gözüm korkmadı değil :)) bitirebilirsem salonuma asacağım ve çok da yakışacağına inanıyorum... Bana biraz cesaret veriiiinn :))
ekleyebilirsem yapmış olduğum 1000 parçalık ve aldığım 2000 parçalık puzzle ın resimlerini ekleyeyim ...

Eklentiler

• $village-hideaway-howard-behrens-puzzle-educa.webp
    44 KB · Görüntüleme: 22
  • $village-(hideway-howard behrens) şimdilik bu kadarı bitti (1000 x 750).webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $ringa balığı avı (1000 x 750) (1000 x 750).webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 37

canım çok güzel bir puzzle ben de elimdeki puzzle ı bitirince bundan almayı düşünüyorum , yalnız bu puzzle ın markası ne? hemen almalıyım mutfağım için yapacağım :)

canım çok güzel bir puzzle ben de elimdeki puzzle ı bitirince bundan almayı düşünüyorum , yalnız bu puzzle ın markası ne? hemen almalıyım mutfağım için yapacağım :)

Evet çok güzel yapması da çok keyifli... Bunun markası Gold Puzzle adı da Romantizm. Ben de bir süre yemek masamın üzerinde kullandım bu puzzle sonra değişiklik olsun diye başka bir puzzle koydum... Gerçekten güzel ama di mi

evet çok hoş gerçekten,1000 parça olması da iyi çünkü elimdeki 2000 parçayı bitirince bir müddet 2000 parça almayacağım :)) arada kafayı yedirtiyor insana :)) hala bitirebilecekmişim gibi gelmiyor ama umudum var :))

Benim de ne zamandır ilgi duyduğum bir konuydu.eşimle 1000 parçalık bayan figürü olan suluboyaya benzer bir puzzle aldık.ilk deneyim için zor oldu ama çok zevkli.bulduğum her parça için zıplıyorum.Bitince biz de tablo yapmayı düşünüyoruz,bakalım nasıl olacak

Olur olur benim de ilk yaptığım puzzle 1000 parçaydı,hattta eklemiştim resmini çekip yukarıya ve ilk olmasına ve yağlı boya olmasına rağmen 10. günde bitti ... senin de biter son parçayı koyduğunda inanılmaz mutlu oluyo insan :))
şimdiden kolay gelsiiiinn :))

İstanbulda en ucuz puzzle nerede satılıyor?

İnternetten alırsanız daha ucuza gelir, sırf puzzle satan siteler var, arama motoruna yazarsanız bulabilirsiniz, ben hep internetten alıyorum.... Ucuz kampanyaları oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…