Rahatsiz oldugunuz seyleri söylüyor musunuz?

her önüne gelen hakkkında atıp tutan,sonra da kendi sevgilisini öven ,gelişimini tamamlayamamış insan kişisi arkadaşınız belli ki.
rahatsız olduğunuzu söyleseniz de farketmez,bu tipler böyledir,anlamaz da devam da eder
en iyisi usul usul kurtulmak..
 
Valla herkes kendince mükemmel. Anlatırsanız ne yapar eder siz sorunluya alıngana dönersiniz. Tecrübe ile sabit. Ben mesafe koyuyorum. Neden ben çabalayım ki o üzmüş sonuçta diye düşünüyorum. Uzaklaşırım. İsterse arar sorar bir sıkıntı mı var diye o zaman kibarca söylerim. Ama neden diye bile sormuyorsa ben de uğraşmıyorum. Kaç yıllık olursa olsun yanında rahat hissetmediğim, beni her seferinde üzen kişilerle işim olmaz. Tabi siz bilirsiniz. Bu benim kişisel tercihim. Hı bir de birilerini size kötülüyorsa muhtemelen siz yokken de sizi bu şekilde anlatıyor.
 
bunun üzerine gülerek bak benim ki doyayim diye ekstra seyler söylüyor, bu senin önünden aliyor dedi.
Offf 13 yaşında herhalde arkadaşınız. Ne ayıp şey ya uluorta insanları kıyaslamak.
Bakın "Arkadaşınız kim ise, siz de osunuz" diye laf var. Hani bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim gbi...

Sosyal çevreniz sizin yansımanızdır. Kimlerle arkadaşlık ederseniz, etrafınızda o tip insanlar çoğalır. Böyle çiğ, yüzeysel, sığ tipleri yanınızda dolaştırırsanız herkes sizi de öyle zannetmeye başlar. Bi de üstüne hadsiz, terbiyesiz. Ay çok sinirlendim kıza.
Görüşmeyin, kesin arkadaşlığı.
 

Ay ne sabırlısınız. Ben olsam direk söylerim.
 
Sevgilisi üzerinden kendini kanitlamaya calisiyor galiba. Kendi özellikleriyle dikkat cekmeye calismaktansa bunu sevgilisinin sahip oldugu özelliklerle yapmaya calisiyo. Bitirecegim zaten, kesin kararim.
 
Lakin o sizin kadar kırma-kırılma konusunda hassas değil böyle patavatsızca konuşabildiğine göre. 2 lafla cevabını verir nefes aldırmazdım. Arkadaşlık bu değil!
Başka arkadaşınız mı yok? Çok mu yalnızsınız? Asıl konu sanki bu gibi?
 
Cevremde gecimsiz bir insan olarak anilmaktan korkuyorum galiba:) O yüzden acaba degisir mi diye rahatsiz oldugu seyleri acaba söylesem mi diye düsünüyorum. Kekse böyle kendimi yiyecegime sizin gibi aninda söyleyebilsem.
İnsanlar 1 gün anar, 2 gün anar ama sizin içinize aylarca dert olur. Ne gerek var?
 
Başka arkadaslarim var ama cocuklari oldugu icin cok fazla görüsemiyoruz ayda bir iki kez. Ailemle de cok uzagiz o yüzden genelde yalniz vakit geciriyorum evet.
 
Aslinda yalniz oldugunuz için bu kadar dusunuyorsunuz, normal sartlarda ya aninda cevap verilir ya da direk gorusulmez bu tiplerle. Zaten dediginiz anlayacak biri olsa o sekilde hareket etmez. Boyle biriyle arkadaslik yapip zamaninizi harcamayin, ona ayircaginiz vakitte yeni bir arkadas bulmak icin arayin, hayatinizda olmaya devam etse yeni arkadasa yer acilmaz, gorusseniz kendinize sayginizi, ozguvenizi yitirsiniz, yalniz kalin daha iyi bence
 
Sevgilinde onlarin yaninda et alabilirmiyim demesi komik geldi. Ama arkadaşinda ne kadar gormemis gibi ovup durmasi. Araya mesafe koy ztn zamanla bu iliski biter
 
Yavaştan mesafe koyarak açıklama veya rahatsızlıklarınızı dile getirmeden yolları ayırın. Bu tip insanlar sizin rahatsız olduğunuz şeyleri ,problem sizde, siz yanlış anlıyorsunuz, sorun onda değil sende moduna girer ve konuştuğuna pişman olursun bide üstüne üstlük birde seni kötü çıkarır. Hiiiiiiç gerek yok sakince ve sessiz bir şekilde yol verin.
 
Yol yakınken arkadaşlığını bitir bence zaten oda senle arkadaşlığını bitirmek istiyor ben öyle gördüm tavırlarından sana başkasının arkasından konuşan senin arkandanda konuşuyodur zaten
 
Bir kaç yıl önce yakın sayılan bir arkadasim, ben 250 tl ye italyan pantalon aldım diye bana ; verir miyim ben 250 tl hiç bi pantalona ,dedi diye bir de sürekli başkalarının dedikodusunu hatta buna kendi ablası dahil yapti diye ,bir de sürekli kendi gelip gelip bir kere de ben gitmek istediğimde evi süpürmem lazim once deyip kahkaha attigiinda kibarca bir bye bye dedim.Kibarca bye bye uzaklaşmak bana göre .Sizin bu arkadaş bunu çooktaan hak etmiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…