RainbowColors dostlarıyla diyette:))

iyiyim ablacım. sol elimi fazla kullanamıyorum, kapkara oldu naylon gibi yüzeyi inşallah iz kalmaz bi de bugün yumurtluyorum sanırım

Canım yaaaa fena yakmışsın sen Çok çok geçmiş olsun tekrar.
Bu akşamda şu yeni moda sallandırma mı duvardan duvara vurmamı ne Onuda dene bence:)) memnun olan çok kişi var:))

Canım yaaaa fena yakmışsın sen Çok çok geçmiş olsun tekrar.
Bu akşamda şu yeni moda sallandırma mı duvardan duvara vurmamı ne Onuda dene bence:)) memnun olan çok kişi var:))

hahahahha evet kızlar söyleyince epey güldüm yapmadığımız bi duvardan duvara vurdurma kalmıştı onuda yapalım bari

slm kızlar....bugün güzel bir kahvaltı ile güne başladım saat 11de anca kalkmışızdır .öğlen yemedik akşam yemeğinide 5 de yedim 1 dilim kızarmış ekmek 3 köfte bir parça sucuk(dışardaydıkta) ve salata 1 bardakda ayran.yanlız kaynım pasta aldı ondan 1 dilim yedim

bugün bende düzensiz yedim bakalım sabah + yansıyacakmı .bugün çok dolaştım dışarda sporda yapasım yok

hahahahha evet kızlar söyleyince epey güldüm yapmadığımız bi duvardan duvara vurdurma kalmıştı onuda yapalım bari

benim kilom aynı 67,5 yani
özlem çok geçmiş olsun canım,aman çarptırırken dikkat et, malum bu aralar nazarmıdır nedir bi kötü haber daha almayalım

herkes diyeti boşladımı yoksa kimsecikler takılmıyor.bugün bende çok düzensiz yedim akşamda yarım gözleme acayip şişim yanlız.10 km de pedal çevirdim bu hafta + çıkmayımda çok vermeyi beklemiyorum.misafir varken çok abartmadım ama yinede normale göre fazla yedim meyveyide bol yedim.

Ben bu hafta yoğurt kürü uyguladım kendime.
Tartı bugün 49,900 gösterdi ama bunu ben geçen haftada
bir ara görmüştüm.Hergün tartılıyorum 50,300 ile 49,900 arasında
gidip geliyorum.Bu hafta çok dikkat etmeme+spora+yoğurt kürüne rağmen
sonuç bu.2 haftadır var bende birşeyler.Tekrar tiroidim yükselmemiştir inşallah.

bende bu hafta sporu mu yapamadım çok yorgundum yatılı misafir perişn etti hala dinlenemedim.ben +++lardayım bu hafta 66.7

günaydın kızlar bende geçen hafta cmtsi sabaha kadar devam edebildim diyetime 18 gün yapabilmiş oldum.. çok sabırsızım çoookk.. sadece midemi büyütmemeye çalışıorum,kilom hala aynı ..

günaydın kızlar....
1 fincan y.çay 2 küçük dilim t.buğdy ekmeği yumurta 1 zetin az peynir ile kahvaltımı yaptım.bugün dışarda olacağız yemek konusu sıkıntılı akşamada inşallah sporumu yaparım.
rochok senin aşılama ne oldu cnm ne zaman olcak

CANIM mens olunca tlf açacam hsg için gün verecekler, hoca aşılama için uygun görünüyor dedi sonuçlara bakarak,heralde bu ay olur, benim eşimdede hareket sorunu çıktı, yani klomen falan çatlatma iğnesi boşuna yaptırmışım

Geçen hafta hepimiz sınıfta kaldık ama bu hafta telaf edelim ben iyi başladım haftaya inşAllah devam edebilirim.

Rochak cnm hayırlısıyla gelsin bebişin canımm

Geçen hafta hepimiz sınıfta kaldık ama bu hafta telaf edelim ben iyi başladım haftaya inşAllah devam edebilirim.

Rochak cnm hayırlısıyla gelsin bebişin canımm

hadi bu hafta teşekkür ve takdir alalım biraz gayretlenelim, ben hava müsait olmadığı için koşamadım ne zamandır bu hafta gayret edecem ve koçacam
rainbowcuğum canım sağol bencede gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…