RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Ama canım ben de yemeklerimi tuzsuz yapıyor ve yiyorum.
Sıfır tuz kullanmıyorum senin gibi ama olabildiğince az atıyorum.
Suya her şekilde ihtiyacı var vücudumuzun bence.
Sen de alışacaksın,şuan oruç tuttuğun içinde içemiyorsundur.
Borçların bitince gün boyu daha çok içebildiğini göreceksin.

Beceriklidir beyefendi,eli de dili de iyi çalışır.
Ben çok araştırıp almadım canım.Bir marketi gezerken gördük,uygundu.
Hatta eşim heveslenip almıştı.
Eşinle birlikte diyet yapmanız da bence çok güzel.
Benim eşim bana destek olmaya çalışsa da netice de onlar için
mutfaktan çıkmadığım oluyor.
O canım çekmesin diye bana kıyamıyor ben onlar da benimle diyet
yapmasınlar diye onlara kıyamıyorum.

Eşimin de diyet yapması iyi oldu evet ikimiz içinde zor olacaktı yoksa:))Su işinide çözeceğim inşAllah.Oruca yarın ara vereceğim zaten reglimde yaklaştı eli kulağındadır:))

Fatmacığım arada kaçamak yapmazsak zaten diyeti uzun süre devam ettiremeyiz .Sen zaten maaşAllah düzenli spor yaptığın için sorun olmaz.

Feryalciğim tebrikler cnmm

Bende bu akşam biraz abartttım ama gece bişey yemezsem tamamdır.Yarında 2 öğünde yoğurt detoksu yapacağım bir öğün normal yemek yapabilirsem bakalımm artıkk.Cumaya tartıda 1 kilodan fazla eksilmiş görmek istiyorum kendimii:)

bende akşam sadece çorba yedim inşallah bundan sonra bişey yemem.benim eşim çok yemek yemez zaten tatlı ve hamur işiylde çok yoktur arası ondan kurtarıyoruz pilavı ve makarnayıda çok sevmez.tam diyetlik yani ....onada şimdi tavuklu mantar sote yapıyorum.

şu an karnım aç ama hemen yatayım bari akşam biraz patlamış mısır yedim başkada birşey yemedim yemekten sonra

şu an karnım aç ama hemen yatayım bari akşam biraz patlamış mısır yedim başkada birşey yemedim yemekten sonra

günaydın kızlarr.. bol bol kilocuklara veda inşaAllah.. ben pazar günü bi kaçamak yaptım hala çok pişmanım: 2 büyük dilim pizza yedim karışık,eşim söyleyince dayanamadım.. şimdiyse bi öyle bi böyle idare edıyorum.. bir de bol vitaminli diyet kek yaptım,tatlı ihtiyacımı da onla gideriyorum..inşalla yarın tartıda güzel sonuçlar alırız..

Günaydın hepinize.Bakıyorum hepimiz kaçamak yapmışız.
Bence de bu kaçamaklar olmasa diyet çekilmez olur.
Bu hafta eşim börek istedi oğlum kek, onları yapınca
yememek olmuyor işte.
Dün de misafirim gelmişti.Onca ikramdan tatmadan
olmadı işte.Neyse sanırım bu hafta pek veremedim ben.
Haftaya daha dikkatli olurum bende.

merhaba hatunlar...
bende sabah nesfitle kahvaltı yaptım öğlen okulda az yeşil mercimek çorbası içtim akşamda az makarna yoğurt ve ıspanak .çok yorgunum kolum kalkmıyor vallahi yatmadan sporumuda yapabilirsem süper olur.yarın akşamdan yatılı misafirler geliyor yemek konusunda ölçüyü kaçırmam inşallah zorla veriyoruz hemen alıyoruz kilocukları bakalım sabah kaç çıkacağım.

İnşAllah bu gün hepiniz - kilolarla başlamışsınızdır güne ben bugün tartılmadım ama kahvaltıda yapmadım belki tartılırım birazdan.Herşeyin başı sağlık sağlığımız içinde nolur sağlıklı beslenelim fazla kilolarımızı verelimmm

Kızlar ben hafta içi 49,5 görmüştüm,sonra 49,9 gördüm bir ara.
Ama maalesef bugün 50,200 dü gördüğüm rakam.
Yine su toplamaya başladı vücudum sanırım.
Geçen haftadan 100 gr fazla yani.Yok akşam hafif de
olsa birşeyler yemek bana yaramıyor.Bu hafta yoğun olduğum
için spor da yapamadım.Onun da etkisi oldu sanırım.
Neyse umarım haftaya daha iyi sonuçlarla gelirim.

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]B.Kilo[/td]
[td]1.Hafta[/td]
[td]2.Hafta[/td]

[/tr]
[tr]

[td]RainbowColors[/td]
[td]60.5[/td]
[td]59.7[/td]
[td]58.8[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td]68[/td]
[td]67.5[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rimel_84[/td]
[td]59.0[/td]
[td]57.8[/td]
[td]56.9[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kabilarda[/td]
[td]50.9[/td]
[td]50.1[/td]
[td]50.2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rochak[/td]
[td]69[/td]
[td]67.5[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]63[/td]
[td]63[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Feryalnur[/td]
[td][/td]
[td]78[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[/table]

kızlar sabah tartıldımda anca fırsat bulabildim yazmaya bu hafta 66.3 bu hafta 1200 gr gitmiş kaçamaklara rağmen
akşam yameğinide çok abartmadan yemeye çalıştım mmisafirlerimde geldi.inşallah kilo almam.yemekte çorba 1 kaşık pilav ve 3 köfte yedim 1 taneden az da şekerpare

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…