RainbowColors dostlarıyla diyette:))

Evet bu hafta daha sıkı tutalım işi brn 2/3 kilo versem kendimi daha iyi hissedeceğim biliyorum geçen hafta regl dönemiydi çok iştahlıydım ama bu hafta iyiyim yapabilirim.

Hastamız iyi olacak inşAllah 1 hafta sonra onkolojiye gidecek şu an hala araştırılıyor Allahtan ümit kesilmez

canım kesin tanısını bana söylesene, burada bir lokman var belki bir faydası olur diye sordum

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

canım yukardaki linle tıkla gözattan resmi seç sonra işlem ayarlarını göstere tıkla göz atın sol tarafında öreceksin orada ortayı seç sonrada göz atın altındaki şimdi yükleye tıklaa

Resim yüklenince kodlar çıkacak altta orada ortadaki kodu kopyalayıp buraya mesaj yazdığımız yere yapıştırıp mesajı tamamlayacaksın cnm

Canım söylemeye dilim varmıyor ama teşhis akciğer kanseri ( tümörün türü henüz belli değil inşAllah iyi huyludur ve tedaviye cevap verir.

şu anda nöbetçiyim saat 3 e kadar int sınırlı face falan da açılmıyor 3 ten sonra yaparım artık

diyetiniz nasıl gidiyor kıslarr geri dönüş yaptınız değil mi..Ben dikkat ediyorum iki gündür bu hafta inşAllah azda olsa vermiş olururm..

günaydın kızlar... ben bu ay diyet yapmıcam.. eger bebiş olmassa gelecek ay dewam ederim,tabıı o zamana kadar kilo almadan devam etmem gerek..

bende bu ara gevşettim sporuda yapamıyorum yumoşlar zarar görmesin diye acaba bisikletin zararı olurmuki

Canım tiroit sorununmu var yoksa.bende bu ara ilaçlarımı düzenli almıyorum

Evet canım,hipotroid var bende.Haşamito hastalığı da deniyor.Bu hastalıkta
çok zor kilo veriliyor ve maalesef hamile kalmayı da engelliyor.
Ben uzun süredir ilaç kullanıyorum ama buna rağmen dalgalanmalar yaşanıyor.
Sürekli tahlil yaptırıyorum ne durumda diye.
Bence ilaçlarını ihmal etme.

diyetiniz nasıl gidiyor kıslarr geri dönüş yaptınız değil mi..Ben dikkat ediyorum iki gündür bu hafta inşAllah azda olsa vermiş olururm..

Diyete devam canım.Aklıma koydum vereceğim ben bu kiloları.
Gerçi benim ki diyet sayılmaz.Herşeyden yiyorum ama az az.
Eşime de dediğim gibi benim ki sağlıklı beslenme.

bu sabah yavaşda olsa 5km pedal çevirdim.bugün akşam yemeğini biraz geç yedik malesef allahtan çok yemedim az balık salata 1 küçük dilim ekmek

Ben hala devam ediyorum ite kaka.
Bugün tartıldım 49,600 çıktı kilom.
Artık çok dikkat edemiyorum ben,daha doğrusu ilk
günlerdeki gibi sıkı yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…