Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

iftarda :

1 kase mercimek çorbası

az biraz patlıcan saltsı

0 ekmek

tulumba tatlısı 5 tane galba :26:
dondurma

sahurda:

az bi şey haşlanmış yumurta
domates salata
iki dilim karpuz
çay
0 ekmek

sigara

selam kizlar nasilsiniz, kuklaipi sahursuz zor olsa gerek

kizlar ben ramazan baslayali hep sahah kalkinca tartiliyorum ve 200gr vermisim sadece (

bu arada kizlar bence pazartesi iftardan önce tartilmamiz dogru olmaz nede olsa bombos mide bombos barsaklar falan illaki kilo vermis gibi oluruz, bence sahuru yiyelim sonra yatalim artik Sabah 9 da mi kalkariz 10 dami kaçta kalkarsak o saatte tartilalim, sizce dogru degilmi? zaten ramazan öncesi kim bu kadar açken tartiliyorduki?

Merhaba kızlar
Bende de 1.60 boy, 52 kilo
Bu ramazanda 49a düşmek istiyorum. Dua edin benim için :)

Bugün kendimi çok halsiz hissediyorum bunun için çok fazla olmamakla birlikte biraz fazla yedim jillian'a başladım ama 15 dk yapabildim sadece çok yoruldum. yarım saatte bisiklet süreceğim. çok moralim bozuldu

Bugün kendimi çok halsiz hissediyorum bunun için çok fazla olmamakla birlikte biraz fazla yedim jillian'a başladım ama 15 dk yapabildim sadece çok yoruldum. yarım saatte bisiklet süreceğim. çok moralim bozuldu

Bozma moralini canim keske birakmasaydin yarida arkadaki sarisin kiza gore yapmaya devam etseydin.ilk gunler cok agri oluyo ama pes etme hareketleri yaparken hissetmiyosun bile 4. gun hicbiseyin kalmiyo :)

Kızlar bugün misafirimiz vardı ve ben fazla kaçırdım Yemeği fazla kaçırmadım ama tatlı yedim bir tane irmik tatlısı bir tane de güllaç. Akşam da dışarı çıkamadım misafir olduğu için. Bu akşam kilo alıcam galibaaa :26:

İftar : 1 kepçe mercimek çorbası, 3 köfte , 3 yk bulgur pilavı, salata Ara : 3 top dondurma Sahur : Biraz tel peynir,domates,salatalık,biber,1 dilim çavdar ekmeği , 1-2 dilim kavun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…