Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

kızlar merhaba. bende 21 yaşında 1,69 boyunda ve 70 kiloym. birçok diyet denedm ama sonuç ne yazık ki hüsran. oruç tutarak verebilirim belki dedm ama 1 haftadr aynı yerde sayıyorum. bni de aranıza alırsanız sevinirim

Hoş geldin canım paylaşımlarını bekliyoruz

şuan çalıştığım için müsait değilim sayfaları baştan sona okuyamadım akşam eve gidince okucam hepsini. ama uymak zorunda olunan herhangi bir kural var mı canım ? paylaşımlarınızı nasıl yapıyorsunuz bilgi verirsen sevinirim

Her gün menülerimizi ve yaptığımız spor varsa onları paylaşıyoruz. Pazartesileri tartı günümüz onun dışında kuralımız yok :)

dün iftarda çok yemiştim. sahurdan 1 saat önce pilates ve egzersiz yaptım

sahurda : domates salata çay yedim içtim

sahurdan yarım saat sonra yine pilates ve egzersiz yaptım.

öğlende 45 dakika yürüyüş yaptım

62.7 geliyorum kızlar 2.3 kg gitmiş bir haftada. Bu akşam iftardan sonra dışardayım gelince tablomuzu güncellerim

kizlar ben ramazan öncesi çok hastalanmiştim ve neredeyse suyla beslendim iki gün ve sonra ramazan girdi araya, ve o kadar az yememe ragmen sadece 500gr gitmiş bir buçuk haftada üzgünüm yaa
bu verdigiminde 400gr hastalik döneminde 100gr mi da ramazanda verdim püfffff

kizlar ben adet dönemine gircem ve büyük ihtimal yarin oruç tutmayacagim, off kilo vermem için 10 gün kaldi yani 10 günde 2 kilo imkansiz gibi :'(

sahur her zamanki gibi yazmaya üşendim açıkçası iftar 1 kepçe martar çorbası, azıcık pide, salata, 4 köfte 2 patates(sulu yemek), patlıcan salatası. 2 top dondurma, 1 dilim kavun. yaklaşık 30 dk jillian+15 dk bisiklet

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu [/TD]
[TD]15/07 Kilo[/TD]
[TD]Hedef Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÇizmeliKedii[/TD]
[TD]162[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]62.7[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Swarley[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kbrkrgz26[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asena92[/TD]
[TD]172[/TD]
[TD]68.4[/TD]
[TD]66.8[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyya88[/TD]
[TD][/TD]
[TD]68[/TD]
[TD][/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
leyya88 canım kaç kilosun tam olarak şimdi yazmadığın için tabloya ekleyemedim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…