- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
doğum günün kutlu olsun
ve verdiğin kılo için de tebrik ederim
Sahur 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, domates, şekersiz çay
İftar 2 kepçe yayla çorbası, 2 tavuk pirzola, 2 kaşık patates püresi, çok azıcık pide, yarım dilim pastırma, yarım bardak light kola, patlıcan salatası domates ve salatalık.
Birazdan sporumu da yapacağım
Sahur 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz ekmek, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, domates, şekersiz çay
İftar 2 kepçe yayla çorbası, 2 tavuk pirzola, 2 kaşık patates püresi, çok azıcık pide, yarım dilim pastırma, yarım bardak light kola, patlıcan salatası domates ve salatalık.
Birazdan sporumu da yapacağım
kızlar yaşınız bana göre daha genç metabolizmanız daha hızlı çalışıyordur o nedenle daha hızlı gider sizde kılolar
ben uzun zamandır az yiyorum arada yürüyüş yapıyorum ama değişiklik olmuyor.
başaracağınıza inanıyorum
böyle devam edin
spor yapıyorum yanında, sporsuz bu şekilde kilo verdiğim zamanlar oldu. zaten 5 6 kilo gibi bir hedefim yok bu ay. sağolun :)2 dilim beyaz ekmek fazla..1 dilim kepekli ekmek yeterli.
patats püresi fazla..kaldır.
2 tavuk pirzola yerine 1 tane ye..
bu şekilde olursa daha bir diyet menüsü olur..
/senin yukardaki menün normal bir menü gibi geldi bana yani diyet gibi değil..
naçizane tavsiyem....
ben de ramazanda dikkat ederek birkaç kilo verebilirim telaşındayım..
iftar menüm..
2 kepçe mercimek çorbası.
2 yk kaşığı zeytinyağlı kabak.
3 köfte.
2 ısırımlık pide..
sahurda 1 dilim kpekli ekmek..1 gün arayla haşlanmış yumurta kahvaltılık..
Tabiki kilo vermek önemli ama kendini bu kadar hırpalama canım sağlığına zarar verirsin sonraKızlar sahurda 1 kase kfleks yemeyi dusunuyorum ama bu aralar ekmek yemeyip yemegide az yedigim icin direcim dustu basimda donuyo acaba zaraarli mi yaptigim diye dusunuyorum
Bi yandanda hemen kilo vermek istiyorum uni acilinca sevgilimin beni cıtır gormesini istiyorum 60 gunum var 10 kilo verebilir miyim acaba
Tabiki kilo vermek önemli ama kendini bu kadar hırpalama canım sağlığına zarar verirsin sonra
hiç kilolu durmuyorsun canim, boyun ve kilon kaç?
hiç kilolu durmuyorsun canim, boyun ve kilon kaç?
Aynen ya gayet iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?