Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Evet, zararlı. Bak bundan bahsediyordum işte o baş dönmeleri göz kararmaları bana da oldu. Gerçi benim yaptığım "diyet" değilmiş normal menüymüş ama sağlığımla oynayamam sonuçta bütün gün aç duruyoruz. Tatlıyı kesmek önemli olan.

yine az yedim

sahur menüm :

-1 dilim peynir
-domates salata
-2 dilim karpuz
-0 ekmek

kizlar ben dün ifterdan sonra birazcik tahin helvasi ve birazcik çikolata yedim ama sahurda telafi ettim :)

sahur : 1 tane uzun sosis
1 tatli kasigi labne peynir
çay ve suuu

Sahur : yarım dilim börek,domates,salatalık biber,biraz tel peynir,1 dilim karpuz
Merhaba kızlaarrr

Neler yiyeceksiniz bu iftar bakalım

Cimcik çorbası ( içinde minik minik kesilmiş hamurlar olan soğuk yoğurt çorbası) ve köfte patates yerim gibi ama tam menümü iftardan sonra yazarım :)
Sen ne yiyorsun canım ?

Ben bugün tekim ve sanırım fırında soslu tavuk patates yiyeceğim.

Of ya yine 64.8 gösterio haftaya 64 falan olur mu ki :18:

Kizlar ben oruc tutamiyorum suan o yuzden hafif beslenmeye calisiyorum ama gec saatte yemek yiyerek ne kadar mumkun olcak bilemiyorum
12 gibi 1 seftali 4 erik yedim
4 gibi 2 kuru kayisi birazda findik
6 gibi yulaf kepekli sut

Artik bi daha iftara :)

Sahur 1 buçuk dilim tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, yarım kibrit kutusu peynir, 2 zeytin domates, şekersiz çay
İftar 2 kepçe çorba, 4 yk bezelye, patlıcan salatası, domates biber salatalık, 1 küçük parça pide ve yarım bardak light kola.
Birazdan sporumu da yapacağım.

Iftarda baya bi yedim kizlar buna tereyagli pilav da dahil tavuk sis yedim ve visne kompostosu ictim. Allahtan gun boyu cok bise yemedim gene de kaloriyi dengeledigimi dusunuyorum umarim oyledir

İftar : 1 hurma,1 kase cimcik çorbası,3 dilim patates,3 köfte,salata Ara : 3 top sade dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…