- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Kızlar sahurda 1 kase kfleks yemeyi dusunuyorum ama bu aralar ekmek yemeyip yemegide az yedigim icin direcim dustu basimda donuyo acaba zaraarli mi yaptigim diye dusunuyorum
Bi yandanda hemen kilo vermek istiyorum uni acilinca sevgilimin beni cıtır gormesini istiyorum 60 gunum var 10 kilo verebilir miyim acaba
Evet, zararlı. Bak bundan bahsediyordum işte o baş dönmeleri göz kararmaları bana da oldu. Gerçi benim yaptığım "diyet" değilmiş normal menüymüş ama sağlığımla oynayamam sonuçta bütün gün aç duruyoruz. Tatlıyı kesmek önemli olan.
yine az yedim
sahur menüm :
-1 dilim peynir
-domates salata
-2 dilim karpuz
-0 ekmek
Kilo bildirimleri ne zaman oluyor?
Merhaba kızlaarrr
Neler yiyeceksiniz bu iftar bakalım
Sahur : yarım dilim börek,domates,salatalık biber,biraz tel peynir,1 dilim karpuz
Cimcik çorbası ( içinde minik minik kesilmiş hamurlar olan soğuk yoğurt çorbası) ve köfte patates yerim gibiama tam menümü iftardan sonra yazarım :)
Sen ne yiyorsun canım ?
Ben bugün tekim ve sanırım fırında soslu tavuk patates yiyeceğim.
Of ya yine 64.8 gösterio haftaya 64 falan olur mu ki :18:
Kızlar ramazandan sonra evde plates yapmayı öneriyorummm
Kizlar ben oruc tutamiyorum suan o yuzden hafif beslenmeye calisiyorum ama gec saatte yemek yiyerek ne kadar mumkun olcak bilemiyorum
12 gibi 1 seftali 4 erik yedim
4 gibi 2 kuru kayisi birazda findik
6 gibi yulaf kepekli sut
Artik bi daha iftara :)
İftar : 1 hurma,1 kase cimcik çorbası,3 dilim patates,3 köfte,salata Ara : 3 top sade dondurma
Canım sade çekmişti onu yedim ama bundan sonra dikkat edicemsade yerine meyveli ye bence meyvelinin kalorisi daha az :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?