Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Arkadaşlar tüm gün napıyorsunuz? Oruçluyuz diye hep yatıyor musunuz yoksa gezip dolaşmayı da ihmal etmiyor musunuz? :)

Gündüz markete gitmek haricinde hiç dışarı çıkmıyorum

Sahur Menüm: 2 yk makarna,salatalık ve karpuz

Ben arkadaşlarımla yarın biraz gezeceğiz de bir sorun olur mu acaba diye düşünüyorum aç karnına, söz de verdim şimdi. :44:

sahur menüm;

3 yk çökelek peyniri
5 zeytin
söğüş salata
yeşil çay
fınfık-ceviz

iftar menüm;

hurma-kuru kayısı
1 kase çorba ( az yağlı )
salata
cacık
ızgara köfte ( 4 adet )

gece: maden suyu sade, kahve, şekersiz, meyve

Son düzenleme:
Iftar: bir kase corba bir buyuk kepce kadar
2 yemek kasigi kadar bulgur pilavi
1 yemek kasigindan biraz fazla taze fasulye
Cacik

Yediklerimi kademeli olarak azaltıyorum spor yapmadan kiloda farkedilebilir mi sizce? Çok hareket edemiyorum spor filan çünkü oruç olunca baş ağrısı olur diye.

Kardeşimin doğum günü olduğu için yarım dilim çikolatalı pasta yedim iftardan sonra bir tek meyve falan yemedim. Sporu da yapmıştım üstüne yedim bisiklet çeviricem birazdan birazı da olsa erisin diye :26: sahurda yemeyebilirim

İftar: 1 kepçe tel şehriye çorbası,4 yk et kavurma,salata Ara : 2 bardak çay , 1 orta türk kahvesi , küçük haşlanmış mısır Bugün iftardan sonra dışardaydım abarttım

İftar: 1 kepçe tel şehriye çorbası,4 yk et kavurma,salata Ara : 2 bardak çay , 1 orta türk kahvesi , küçük haşlanmış mısır Bugün iftardan sonra dışardaydım abarttım

CizmeliKedii, ben de uzun zamandır davetleri, dışarda buluşmaları, oturmaları kabul etmiyorum.
insanlar çok ısrarcı çünki, kendileriyle beraber birilerinin de sürekli bişiler yemesi hoşuna gidiyor yurdum insanının :)
bi seferden bişi olmaz, yarın devam edersin, ya bu kadar da az yeme, sonra hastalanırsın.. vs vs vs

iftar;

ızgara köfte, yağsız, 4 adet
cacık
salata

ara;

yarım şeftali, yarım armut
rezene çayı
şekersiz kahve
2 şişe sade maden suyu

sahur;

menemen, 1 tk z.yağlı, yumurtasız
salatalık, marul
yeşil çay
fındık

Son düzenleme:
Sahur: bir yumurta, bir kucuk salatalik, iki kasik yogurtla yulaf kepegi, icine limon sıkılmis maden suyu

Kizlar yulaf kepegi cok tok tutuyor oneririm ustelik bagirsak da calistiriyor sahurda cok iyi yani :)
Kuru uzum yemeye basladim gunde 5-6 tane kanim zaten cok yuksek degil diyet yapicaz derken sagliktan olmayalim dimi :)
Iftarimi kuru kayisiyla aciyorum, sahurdan yarim saat oncede kuru kayisi yiyorum ve su iciyorum ustune cok etkisi oldu bagirsaklarima :))
Ve farkettimki cogu zaman canim cekmiyor biseyi he verseler yerim hepsini ama boyle cekinerek yaklasiyorum canim cok istiyomu diye dusunuyorum istiyosa cok az yiyorum
Artik bir kasik olcunun bile kalorisini hesapliyorum yediklerimi agzimda tadini hissederek yavas yavas yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…