Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Sporlar için tebrikler Ama bence sahurda biraz daha fazla yemelisin tüm gün aç kalıyoruz bünyen zayıf düşer sonra

Sahur : domates,salatalık,biber,4 yeşil zeytin,biraz tel peynir,1 dilim çok tahıllı ekmek,1 bardak tek şekerli çay,2 dilim şeftali

iftar da;

1 hurma-kuru kayısı
bir kase domates çorbası
cacık
salata
2 dilim fırında kabak mücver ( sıfır yağ )

sahur da;

1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 karpet büyüklüğünde light peynir

1 bardak süt + fındık-ceviz

Sahur Menüm: Yarım haşlanmış patates ve 1 tane haşlanmış yumurta,domates,salatalık,az şekerli çay ve 1 tane incir.
Hayırlı iftarlar herkese,Allah kabul etsin

Bugun baya halsiz hissediyorum kendimi dunden beri de 700 gr eksilmisim bu hic iyi degil.hizli kilo vermekten korkuyorum ramazan bittikten sonra geri almak istemiyorum

Iftar:2 kuru kayisi, 2 kepce corba, 2 yemek kasigi turlu yemegi ve bir kucuk tavuk kanat (firinda pismis), cacik

İftar: 1 kepçe tavuk suyu çorbası,3 yk bulgur pilavı, patlıcan salatası Ara : 2 dilim kavun , 1 dilim karpuz

Sporumu da yaptım şimdi 2 dilim karpuz yiyorum. Kızlar aranızda yeşil çay içen var mı ramazanda? Ya ben iftardan sahura kadar ne su içebiliyorum ne de yeşil çay karnım çok dolu oluyor :44:

Sporumu da yaptım şimdi 2 dilim karpuz yiyorum. Kızlar aranızda yeşil çay içen var mı ramazanda? Ya ben iftardan sahura kadar ne su içebiliyorum ne de yeşil çay karnım çok dolu oluyor :44:

Ben iciyorum canim iki bardak.su da baya iciyorum o yuzden oruc tutarken susamiyorum da hic sen nasil karnini dolduruyosun o kadar :)

İftarda canım hiç bir şey istemedi.1 kase çorba ve üç çatal salata yedim.İftardan biraz sonra da 1 dilim kek ve 2 top vanilyalı dondurma yedim.

İftar menüm:
1 kase mantar çorbası, 2 tavuk but , 2 hurma , 1 tane biber dolması , salata ve yoğurt.Yazmaktan yoruldum, ama yemekten hiç yorulmamıştım. Çoşmuşum ben :).Şimdi sporumuda yaptım.İyi geceler!

Sahurda 2 dilim kepekli tost ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, şekersiz çay. Artık daha dikkat etmeliyim yediklerimee az kaldı ramazan bitiyor 2 kilo daha versem benden mutlusu olmaz

Sahur : köz patlıcan 5-6 yk , biraz tel peynir,5 yeşil zeytin,1 dilim çok tahıllı ekmek,3 dilim şeftali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…