Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

sekersi,
ben de iftarda kuru kayısı yiyorum. kan için de çok önemli evet.

aynı hesaplar dönüyor hep kafada evet :)
doğru yoldayız Allah ın izniyle bitecek bu iş

Ramazana 77 kilo ile girdim.

Şuan 74-73 arasındayım.
Hassas tartım yok o yüzden gr olarak bilmiyorum.
Regl olduğum için şiş hissediyordum kndimi bu gün iftara yakın 73ü gördüm ama gr olarak kusuru vardır elbette.

Bnm hedefim 70i görmk bayram sabahı bakalım ne olacak.

iftarda çorba yerim isterse canım sebze yemeği yada et tavuk vs türü bişi varsa ondan yerim az.
ekmek yok salata yada yoğurt oluyor.
bir iki hurma belki bazen.

Sahurda ilk zmnlar iki dilim kepek ek. yerdim salata domates peynir zeytin
Sonra fazla gelmeye başladı 1 d ekmek oldu.
Şimdilerde regl iken hiç sahur yapmıyorum sadece bolbol su içiyorum gün içinde de bişe yemiyorum iftarda yiyorum azcık soda içerim kuru kayısı incir yerim cidden bağırsağa faydası oluyor.

sekersi,
ben de iftarda kuru kayısı yiyorum. kan için de çok önemli evet.

aynı hesaplar dönüyor hep kafada evet :)
doğru yoldayız Allah ın izniyle bitecek bu iş
Ay insallah hayatimda hic zayif olmadim simdi nasil olcak bilmiyorum bi yandan da uzuluyorum kiyafetlerim bol gelcek diye
Hurmanin 30 kalori oldugunu ogrendikten sonra kayisiya yoneldim ben hele kuru incir of yani 50 kaloriymis artik onu da yemiyorum :) sadece canim cok tatli cekerse kuru incir yiyorum :)

Son düzenleme:

Gorursun canim 70 i bi de sissindir sen simdi rahat gorursun bayramda hic merak etme :)

Sahur : Domates,salatalık,biber,biraz tel peynir,5 yeşil zeytin,1 dilim çok tahıllı ekmek,1 bardak tek şekerli çay

bende iki gündür ağlamaktan gözümde yaş kalmamış bunu farkettim hepsinden nefret ediyorum artık
Burdan ahkam kesmek kolay tabi ama yine de naçizane fikrim kendini bu kadar yıpratıp,üzme.Çok klişe olacak belki ama zaman her şeyin ilacı gerçekten de.Düşünmemeye çalış,sevdiğin şeylerle falan ilgilen,komedi filmleri falan izle mesela.İnşallah acın çabucak geçer :)

Dün İftarda çorba içtim sadece,arkasından da yarım dilim baklava yedim.
Sahurda 1 dilim börek,domates,salatalık ve karpuz.
Kilom: 61.200

dln5, tebrik ederim canim :)
Benim de bugunku iftarım: 1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık bezelye, azıcık pide, patlıcan salatası, yarım bardak light kola

Son düzenleme:
Bugun iftardayim o yuzden biraz kacirdim
Cok az corba
3 tane lor dolmasi (icinde lor ve bulgur oluyo)
az kizarmis tavuk(derisini ayiklamaya calistim)
Salata
Ve simdi de bir dilim sutlu tatli

İftar : 1 kepçe mercimek çorbası , sebzeli köfteli şiş , salata Ara : 1 Kemalpaşa tatlısı

zayıf olacagım günleri düşünmeden duramıyorum kızlar inşallah hepimiz hedefimize ulaşırıız

Sahurdan yarim saat once iki kuru kayisi ve su
Sahur:
Bir yumurta (sadece beyazini yedim ve 50 kalori kara gectim bugun cok yagli yedim cunku nerden kisarsam kar )
Bir salatalik
Iki kasik yogurtla yulaf kepegi

Sahur : 2 köfte , domates,salatalık,biber, biraz tel peynir,1 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…