- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
sahurda 1 dilim beyaz ekmek yerine 2 dilim kızarmış kepekli yada light ekmek yiyebilirsin mesela :))
Bence ramazandan sonra vermek daha da kolaylaşacak. Çünkü daha fazla spor yapma imkanımız olacak, daha fazla su içebileceğiz, daha çok hareket edebileceğiz.Kizlar ramazan dolayisiyla az yemeye basladik iyi guzel de ya ramazandan sonra kilo veremezsek bu yuzden ister istemez kalori artcak biraz cunku
Bence ramazandan sonra vermek daha da kolaylaşacak. Çünkü daha fazla spor yapma imkanımız olacak, daha fazla su içebileceğiz, daha çok hareket edebileceğiz.
Bilmiyorumki emin degilimgerci en basitinden uykum duzene gircek falan.acaba diyorum bayramin ilk gunu herseyden yiyip vucudumu şoklasammi?
Sahurdan yarim saat once iki kuru kayisi ve su
Sahur:
Bir yumurta (sadece beyazini yedim ve 50 kalori kara gectim bugun cok yagli yedim cunku nerden kisarsam kar)
Bir salatalik
Iki kasik yogurtla yulaf kepegi
Sahur: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay, domates, yeşil biber
İftar: 1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık bezelye, 1 barak light kola, salata
Koladan vazgecemiyosun dikkat ettim de
Evet çünkü tıkıyor, çok fazla yedirtmiyor, içmesem dayanamaz yerdim
Bilmem seviyorum 1 kaloriden de bir şey olacağını sanmıyorum ramazandan sonra pek içmeyeceğim zaten, zamanında bu şekilde kilo vermiştim de :)Bana kalirsa cok yuklenme kolaya sen bilirsin tabi ama sonucta kola yani :/
Bilmem seviyorum 1 kaloriden de bir şey olacağını sanmıyorum ramazandan sonra pek içmeyeceğim zaten, zamanında bu şekilde kilo vermiştim de :)
1 kalorimiymis gercekten :O
Evet 1 bardağı 1 kalori light kolanın :)
yine ede katkı maddeleri çok fazla. insanı mutsuz ediyor ve acıktırıyor.
MAŞALLAH yaa ben de sizin kilolarınızı görmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?