Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Kizlar ramazan dolayisiyla az yemeye basladik iyi guzel de ya ramazandan sonra kilo veremezsek bu yuzden ister istemez kalori artcak biraz cunku

Kizlar ramazan dolayisiyla az yemeye basladik iyi guzel de ya ramazandan sonra kilo veremezsek bu yuzden ister istemez kalori artcak biraz cunku
Bence ramazandan sonra vermek daha da kolaylaşacak. Çünkü daha fazla spor yapma imkanımız olacak, daha fazla su içebileceğiz, daha çok hareket edebileceğiz.

Bence ramazandan sonra vermek daha da kolaylaşacak. Çünkü daha fazla spor yapma imkanımız olacak, daha fazla su içebileceğiz, daha çok hareket edebileceğiz.

Bilmiyorumki emin degilim gerci en basitinden uykum duzene gircek falan.acaba diyorum bayramin ilk gunu herseyden yiyip vucudumu şoklasammi?

Sahur: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay, domates, yeşil biber
İftar: 1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık bezelye, 1 barak light kola, salata

Sahurdan yarim saat once iki kuru kayisi ve su
Sahur:
Bir yumurta (sadece beyazini yedim ve 50 kalori kara gectim bugun cok yagli yedim cunku nerden kisarsam kar )
Bir salatalik
Iki kasik yogurtla yulaf kepegi

Iftar:
Corba
Patatesli biraz etli bi yemek (haslanmis ve firinlanmisti)
Cacik

Sahur: 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak şekersiz çay, domates, yeşil biber
İftar: 1 kepçe yoğurt çorbası, 5-6 kaşık bezelye, 1 barak light kola, salata

Koladan vazgecemiyosun dikkat ettim de

İftar Menüm: 1 kase çorba,karışık ızgara vardı 6-7 çatal yedim heralde,3 yk pilav,karpuz.Biraz fazla kaçırdım sanırım iftarda.:18:

Kızlar,bir şey soracağım zayıflamaya çalışırken bi motivasyon kaynağınız var mı,varsa ne anlatır mısınız?
Bayramdan hemen sonra çok yakın komşumuzun düğünü var bi elbise aldım sığıyorum elbiseye ama fermuarı tam kapanmıyor onun fermuarını rahatça kapattığımı hayal etmek benim motivasyon kaynağım

Ay bikac sa once kuru kayisilarimi suya koymustum daha faydali olur diye.suyunu sa ictim ay nasi midem bulaniyo suan anlatamam sabah ac karnina ic demeleri bundan heralde ne istah kaldi ne bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…