Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Tartılıp da sonuç alamazsam benim moralim çok bozulur ya. Şevkim kırılabilir... Pazartesi çok erken değil mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir de size bir şey danışmak istiyorum. Dışarıya iftara çağırıyor arkadaşlarım. Gitmezsem darılıp kızarlar, gidersem diyetteyim. Sizce ne yapmalıyım? Burger King, Mc Donald's gibi fastfood yerlerine gidiliyor genelde. Izgara tarzı şeyler mi yesem mesela köfteciler oluyor hani? 1 porsiyon? Ya da tavukçular oluyor. Bir akıl verseniz. :26:

Son düzenleme:

tavuk tarzı bir şeyler yersen sorun olmaz bence

iftar menüm :

-1.5 kepçe mercimek çorbası
-1 kepçe fırında patlıcanlı kıymalı yemek
-1 kase cacık
salata
0 ekmek

dondurma ( biraz çok kaçırdım galiba
:26:)

İftar : 3-4 yk et sote,2 yk çakır pilavı(bulgur ve pirinç karışık oluyor),börülce salatası,1 bardak ayran

1 saatlik spor + pilatesimi de yaptım

şimdi zencefilli limonlu çayımı içiyorum.

inşallah karşılığını alırım

canm çayını tok mu içiyorsun
bende 5i bi yerde çayımı yemeklerden önce içmem gerekirken tok içiyorum mecbur yemeklere saldırdığım için

bu arada iftarı dışarda yaptık
resmini atsam gülmekten ölürsünz ama tıkandm masadakilern hepsini yiyemedm tabi ki
cup dondurma yedim ama yarn başlarm diyorum
tabi eve gelnce mekiğimi çektm ve 5i bi yerde çayımıda içtim boş durmadm
şu andan itibaren bende başlamş bulunuyorm
ne kadar yesemde sporumu yapıcam
çünkü ben en çok spordan fayda gördm kızlar hemen veriyorum o zaman kiloyu diyeti kaçırsam bile
size de tavsiye ederim evde egzersizin bile faydası oluyo az yemekle bitmiyor

spordan 20-30 dakika sonra içiyorum canım sindirim çayları yemekten sonra içilir sanki :44:

ben aktardan hangi çayı alsam yemeklerden 20-30 dk önce diyorlar
yeşil çay
zencefil ve 5i bi yerde için böyle demişlerdi sende zencefil içiyorsun ya
ama hiç yoktan iyidir herhalde

ben çayımı kendim yapıyorm zaten ayrı ayrı almıştım ölçekle atıyorum
matem bitti ama diğerlerini yazayım
yeşil çay
funda yaprağı
kekik
biberiye
nasıl yorumluyorsun tatlım?

seninki daha faydalı bence canım çünkü aktarcılar bu çayın garantisini veriyolardı :) zencefil bitince bende senin gibi yapmayı düşünüyorum şahsen :26: sen ne zamandır içiyosun canım

seninki daha faydalı bence canım çünkü aktarcılar bu çayın garantisini veriyolardı :) zencefil bitince bende senin gibi yapmayı düşünüyorum şahsen :26: sen ne zamandır içiyosun canım

1-2 ay önce öğrenci evnde başlamştm ama bir haftaya bıraktm öğrenci evnde ne bakım ne zayflama hiç bir şey yapılmıyor
evime geldm şimdide ramazan yine yapamıyorum =(
daha bugn başladm canm anlayacağın

ama 2 sene önce sabahları aç karnına zencefil
öğlende aç yeşil çay içiyordum o sene 1 ayda 4-5 kilo vermştm zaten o kadar fazlalığım vardı
bir de sandaloz sakızı yiyordum tabiki
yedklerime dikkat ettm ama hiç aç kalmadım

Sahurda: 2 dilim tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, yarım kibrit kutusu peynir, domates, şekersiz çay, 1 bardak su.
İftarda : 1 bardak su. 2 kepçe çorba, 2 biftek, 3 dilim patates(yemek olarak pişmiş), patlıcan salatası, azıcık pide, salata.
Bugün spor yapmadım. Canım pek istemedi. Karpuz yedim acızık, onu yediğim için de su içemiyorum şu an. :26:

bende 30 kilo verdiğim sene macun yiyodum yemekten önce , sonrada kayısılı form çayı. tekrar macun almayı düşünüyorum fakat yemekten yarım saat önce yemem lazım ramazanda mümkün değil kaç yaşındasın canım

25 canım
sen kaç yaşındasın boyun ve kilonu öğrenebilir miyim?

ya bende macun istiyordm ama susatır mı diye de riske atamadm yoksa zahmet veriyor kürdü çaydı

macunun adınıda alabilir miyim sadece onunla mı verdin kiloyu

21 yaşındayım canım 1.67boy kilo da 66

macunun adını unuttum canım iki sene öncesnde kullanmıştım. kiloyuda aburcuburu keserek ekmeği keserek her gün spor yapıp 15 dk zıplayarak verdim ek olarak macun ve çayı kullandım

çay derken yine zencefil mi canım?

macunu kesn hatırlamalısın

30 kilo verdm derken kaç ayda verdn helal olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…