Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

kayısılı form içmiştim canım

çarşıya çıkınca aldığım yerden öğerinim

3 ayda 30 kilo verdim ayrıcada

ohh süper 10 kiloyuda verirsin kız
sarkman flan oldu mu bu arada ben ondan çok korkuyorm
bi de arkadaşm bi zayflama kürüyle ayda en az 4 kilo verirsin diyor egzersz yapmadan ama kafama yatmadı egzersiz olmaz
bilirsin adını vermeym çok yaygn reklam olmasn
maması var çayı var set halnde 180 tl gibi bi para çıkarıyorlar

ben onlara inanmıyorum canım. sarkma kesinlikle olmadı kilo almama rağmen çok sıkıyım oda sporla egzersizle zayıfladığım için

kızlar bende katılabılırmıyım?kılom suan 48.5 boyum 160 hedefım 45 olmak dıyet pek yapmıyorum sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum aksamları 5 km yakın yuruyorum:)

kızlar bende katılabılırmıyım?kılom suan 48.5 boyum 160 hedefım 45 olmak dıyet pek yapmıyorum sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum aksamları 5 km yakın yuruyorum:)

huu şaşkınmısın kız sen ??????? 45 kilo olmakta ne kuş kadr kalırsın ıyy ne cirkin olursun giydigin hiç bişi yakışmaz bu kilonu koru ama vermee sakınnnnnnnn

aslında 50 lıydım sporla 48 e dustum ya aslında bende vermek ıstemıyorum ama soyle bacaklarım falan daha sıkı olsun ıstıyorum azcıkta göbişim var

aslında 50 lıydım sporla 48 e dustum ya aslında bende vermek ıstemıyorum ama soyle bacaklarım falan daha sıkı olsun ıstıyorum azcıkta göbişim var

bnce spora devam cnmm ama artık bölgesel çalış ozaman sıkılaştığını farkedersin

selamkizlar benide araniza alirmisiniz?

iki haftada 2 kilo vermem lazim, şehir dişindan kuzenler akrabalar gelecek, ve beni kilo vermiş olarak görmelerini istiyorum, en son bir çogu beni 67-68 kilo olarak gördü, bu Sabah tartildim 66 kiloydum ve gündüz tartildim 65,4 kiloydum (tabi oruçtan dolayi su kaybi oldu)

yani kisacasi yaşim 25, kilom 65 boyum 160 hedefim 63? bir haftadir çok az yememe ragmen kilo veremedim
yediklerimi yazayim

iftar : bir tane derisiz kanat
yarim litre su
iki dilim sucuk, bir kibrit kutusu az yagli peynir
bir lokma ekmek
bir tane az şerbetli tatli

sahur : bir tane diyet yogurt
2kibrit kutusu peynir
iki lokmadan az pizza

kızlar ben ilk 3 gün adetli olunca pek yazmak istedim şükür bugün niyetliyim kahvaltıda domates salatalık peynir ekmek 2 bardakta çay içtim akşam iftarda ekmeği az tutup çorba salata yemek ve bolca su gece yatmadan yeşil çay içeyi planlıyorum spor yapmaya vakit bulursam basen çalışcam 1 ayda 5 kilo vermiştim ramazanda neden olmasın

Hoş geldin canım :) Eğer az yemene rağmen kilo veremiyorsan sporla destekleyebilirsin biraz

Yediklerin gayet iyi olmuş Daha önce yapmışsın şu an da olacak emin ol

Kızlaar beni de alın aranıza beni de

24 yaşındayım.

160 boyum, 65 kiloyum.

ramazan sonunda kadar en azından 62yi görmek istiyorum...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…