- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
çay derken yine zencefil mi canım?
macunu kesn hatırlamalısın
30 kilo verdm derken kaç ayda verdn helal olsn
kayısılı form içmiştim canım
çarşıya çıkınca aldığım yerden öğerinim
3 ayda 30 kilo verdim ayrıcada
ohh süper 10 kiloyuda verirsin kız
sarkman flan oldu mu bu arada ben ondan çok korkuyorm
bi de arkadaşm bi zayflama kürüyle ayda en az 4 kilo verirsin diyor egzersz yapmadan ama kafama yatmadı egzersiz olmaz
bilirsin adını vermeym çok yaygn reklam olmasn
maması var çayı var set halnde 180 tl gibi bi para çıkarıyorlar
ben onlara inanmıyorum canım. sarkma kesinlikle olmadı kilo almama rağmen çok sıkıyım oda sporla egzersizle zayıfladığım için
anladn sanırım hangi markadan bahsettiğimi ama veren çok oluyormuş canım ya
kızlar bende katılabılırmıyım?kılom suan 48.5 boyum 160 hedefım 45 olmak dıyet pek yapmıyorum sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum aksamları 5 km yakın yuruyorum:)
aslında 50 lıydım sporla 48 e dustum ya aslında bende vermek ıstemıyorum ama soyle bacaklarım falan daha sıkı olsun ıstıyorum azcıkta göbişim var
Sağlikli bulmuyorum açıkcası verenler geri kilo aldimi onuda bilmiyorum ama en guzelo sporla verilen kilo. Vucuun ve sagligin icin en guzeli
haklısın canım sporla en iyisi bende sarkmadan korkarım
canm emin ol nişan tanışma stresi ile çok kilo verirsin bn 6 kilo verdim daha bi sürü vermem gerek ama olsun
selamkizlar benide araniza alirmisiniz?
iki haftada 2 kilo vermem lazim, şehir dişindan kuzenler akrabalar gelecek, ve beni kilo vermiş olarak görmelerini istiyorum, en son bir çogu beni 67-68 kilo olarak gördü, bu Sabah tartildim 66 kiloydum ve gündüz tartildim 65,4 kiloydum (tabi oruçtan dolayi su kaybi oldu)
yani kisacasi yaşim 25, kilom 65 boyum 160 hedefim 63? bir haftadir çok az yememe ragmen kilo veremedim
yediklerimi yazayim
iftar : bir tane derisiz kanat
yarim litre su
iki dilim sucuk, bir kibrit kutusu az yagli peynir
bir lokma ekmek
bir tane az şerbetli tatli
sahur : bir tane diyet yogurt
2kibrit kutusu peynir
iki lokmadan az pizza
kızlar ben ilk 3 gün adetli olunca pek yazmak istedim şükür bugün niyetliyimkahvaltıda domates salatalık peynir ekmek 2 bardakta çay içtim akşam iftarda ekmeği az tutup çorba salata yemek ve bolca su gece yatmadan yeşil çay içeyi planlıyorum spor yapmaya vakit bulursam basen çalışcam 1 ayda 5 kilo vermiştim ramazanda neden olmasın
Yediklerin gayet iyi olmuşDaha önce yapmışsın şu an da olacak emin ol
Hoş geldinKızlaar beni de alın aranıza beni de
24 yaşındayım.
160 boyum, 65 kiloyum.
ramazan sonunda kadar en azından 62yi görmek istiyorum...:18::18::18:
Kızlaar beni de alın aranıza beni de
24 yaşındayım.
160 boyum, 65 kiloyum.
ramazan sonunda kadar en azından 62yi görmek istiyorum...:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?