Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

hedef 3 kilocukmu :18::18: birlikte veririz inş.

Yok o sadece ramazan hedefim

Aslında hedefim 55.

Birkaç ay önce diyetisyene gittim ve yağ oranımın çok yüksek, vücut yaşımında olduğumdan büyük olduğunu öğrendim.

Çok canım sıkıldı haliyle, spora başladım 2 ay kadar haftada 2-3 gün gittim; fakat diyet yapamadım.

Ona rağmen kilo almadım en azından. :44:

Diyetisyenden bu güne yalnızca 1.5 kilo verebildim.

Hoş geldin canım :) Eğer az yemene rağmen kilo veremiyorsan sporla destekleyebilirsin biraz

Aslinda ben bundan 4 ay önce 71 kiloya çiktim, nadiren 68 i geçerdim oysa, şimdi 4,5 ayda 5 kilo verdim ama kimse farketmiyor çünkü hep 68-66 gidip geliyordum bu yüzden hedefim çok uzun zamandir görmedigim 63 kilo olmak
5 kiloyu vermek için hem çok az yedim hemde çok yürüdüm, tiroidim az çaliştigi için normal bir insan bir ayda 4 5 kilo verirken ben anca ayda 1 kilo veriyorum

Kızlaar beni de alın aranıza beni de

24 yaşındayım.

160 boyum, 65 kiloyum.

ramazan sonunda kadar en azından 62yi görmek istiyorum...:18::18::18:

boylarimiz ayni kilolarimiz çok yakin ve hedefimizde aşagi yukari ayni
inşallah beraber başaricaz

benim asil hedefim 60 kilo olmak, çünkü kemiklerimmi kalin bilmiyorum ama 58 falan olunca komşular "biraz kilo alsan çok güzel olacak" diyorlar
en önemlisi bize uzaktan misafirler gelecek iki hafta önce ve onlar beni şişman degilde normal kiloda bir kiz olarak görmelerini istiyorum zaten geçen sene gördüklerinde 68-69 dum

canım en azından spor yapınnca almadığının farkındasın oyüzden yediklerinede dikkat edersen kilo verebilceğin ortada oyüzden dikkat ediyoruz hep birlikte

Kizlar ben de malum sebepten oruc tutamicam bir hafta ama iftar da yapmak zorundayum gec yicem yemek mecburen yani.ne yapmaliyim boyle hepsi kilo olarak geri doner

İftardan sonra az da olsa en azından göbek çevresi için ay çok mutsuzm ya

Nerede zayıf kız görsem içim acıyor artık
Biz de veririz hem onlardan neyimiz eksik
Aynen. Bir de zayıflar daha uzun görünüyorlar bizim neyimiz eksik kii.

Canım senin boyun da standartların üzerinde ve senin için büyük bir şans bu :)

Biz de veririz hem onlardan neyimiz eksik

Canım senin boyun da standartların üzerinde ve senin için büyük bir şans bu :)

Teşekkür ederim. Ama çok da iri duruyorum. :26:

Oruç tutmaktan kaynaklı sindirim problemi için kayısı çayı alayım diyorum aktardan. Zararları var mıdır bu çayın ki? :44:

kızlar umutsuz olmayın ya ben 28 günde 5 kilo verdim ve bu süreçte pasta börek cips baklava daha neler neler yedim hem bitanecik bi lokmacık falanda değil kekden 3 kalın dilim cipsten 3 tabak gibi oyüzden negatif enerjiyi atın üzerinizden bizimde zayıflardan ne farkımız var

Teşekkür ederim. Ama çok da iri duruyorum. :26:

Oruç tutmaktan kaynaklı sindirim problemi için kayısı çayı alayım diyorum aktardan. Zararları var mıdır bu çayın ki? :44:
Tabi ki her şeyin fazlası zarar ama her gün iftarla sahur arası 1 kez içersen zararı olacağını düşünmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…