Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

sahur menüm:

-1 tane haşlanmış yumurta
-domates-salata
-0 ekmek

Bence bu kadar az yememelisin canım. Hem verdiğin kilo kalıcı olmaz sonra daha fazlasını alırsın hem de sağlığından olursun. Yaptım aynısını biliyorum, dediklerinde "amaan" deyip geçiştirmiştim. Bence spor da yapıyorsun biraz daha fazla yemelisin.

Sanki bir incelm hissediyorum kendimde midem çekildi gibi kızlar. Ay hadi inşallah 3 kilo versem bile yeter şu ay ya.

haklısın canım :26:
ama bugün doğum günüm olduğu için akşam pasta yerim diye düşünerek sahurda kıstım

bende inceldim gibi tartılsak mı ki

Tabi ki alırız :) Biraz kendinden bahseder misin boyun kilon hedefin kaç

175 boyundayim 66 kiloyum suan.60a insem super olcak :) iri kemikliyim biraz o yuzden ne kadar kilo vesem iyi. 2-3 sene once 75i bile gordum.o zamandan bu yana biraz spor yaparak arada dikkat ederek indim bu kiloya.simdi de sıkı tutarak 60 oliyim istiyorum

Bir şey kalmamış zaten bu halinle de iyisindir sen

Yani herkes gibi fazlaligim var iste bu arada jillian yapiyorum bitirmek uzereyim bi de gunde 300 mekik cekiyorum bu sene cok azimliyim ama cogu zaman umidimi kaybediyorum herseye saldirasim geliyo

Bak o kadar spor yapıyorsun,emek veriyorsun onları düşün yemek istediğinde

ben henüz oruç tutmaya başlamadım özel günümden dolayı
oğlumla kahvaltı yapıyoruz

dünkü menümü yazayım yorumlarınıza açık
sbh yok
öğleden sonra 1 dlm çavdar
1 porsiyon ot kavurması
1 yeşil çay

ara 1 şeftali

ara 1 şeftali (oğlumun yarımı)

akşam
yarım kase çorba
salata
etli ekmek yarım

1 brdk fanta

bu arada sizin menüler güzel hatta az bile geldi bana
bence sahuru değil de iftarı az yiyerek kapatmalıyı tabi başarabilirsek

bugünkü menü
öğle menemen yarım porsiyon
1 dlm çavdar ekmeği
yeşil çay

ara şeftali yarım
yine oğlumdan kalan

bol su

akşam misafrim var koşturuyorum
akşam menülerim bu hafta hep misafir ağırlayacağım için kalabalkık bakalım sonuçta kurtarabilecek miyim kendimi
bu arada nedense .ok halsiz hissediyorum ve spor yapmıyorum bu da benim eksiğim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…