- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Tabi ki her şeyin fazlası zarar ama her gün iftarla sahur arası 1 kez içersen zararı olacağını düşünmüyorum :)
sahur menüm:
-1 tane haşlanmış yumurta
-domates-salata
-0 ekmek
Bence bu kadar az yememelisin canım. Hem verdiğin kilo kalıcı olmaz sonra daha fazlasını alırsın hem de sağlığından olursun. Yaptım aynısını biliyorum, dediklerinde "amaan" deyip geçiştirmiştim. Bence spor da yapıyorsun biraz daha fazla yemelisin.
Sanki bir incelm hissediyorum kendimde midem çekildi gibi kızlar.Ay hadi inşallah 3 kilo versem bile yeter şu ay ya.
haklısın canım :26:
ama bugün doğum günüm olduğu için akşam pasta yerim diye düşünerek sahurda kıstım
bende inceldim gibi tartılsak mı ki
Tabi ki alırız :) Biraz kendinden bahseder misin boyun kilon hedefin kaç
ama bugün doğum günüm olduğu için akşam pasta yerim diye düşünerek sahurda kıstım
175 boyundayim 66 kiloyum suan.60a insem super olcak :) iri kemikliyim biraz o yuzden ne kadar kilo vesem iyi. 2-3 sene once 75i bile gordum.o zamandan bu yana biraz spor yaparak arada dikkat ederek indim bu kiloya.simdi de sıkı tutarak 60 oliyim istiyorum
Yani herkes gibi fazlaligim var isteBir şey kalmamış zaten bu halinle de iyisindir sen
Yani herkes gibi fazlaligim var istebu arada jillian yapiyorum bitirmek uzereyim bi de gunde 300 mekik cekiyorum bu sene cok azimliyim ama cogu zaman umidimi kaybediyorum herseye saldirasim geliyo
Doğum günün kutlu olsun o halde :) Yok ben henüz tartılmayı düşünmüyorum heheh.
Mutlu yıllar canım
sahur menüm:
-1 tane haşlanmış yumurta
-domates-salata
-0 ekmek
merhaba canımm
kız nasıl doydun bununla karnın acıkmadı mı şu an
merhaba canımm
kız nasıl doydun bununla karnın acıkmadı mı şu an
acıktım kız acıkmaz mıyım
ben tartıldım bu arada
kaçtın kaç oldun canm önceki kilonu da bilmediğim için?
nice senelere sağlıklı mutlu ve istediğin fizikte
acıktım kız acıkmaz mıyım
ben tartıldım bu arada
66.8 çıkıyodum canım şimdi 65.5 çıkıyorum
ayyy inşallahhhteşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?