ramazanda zayıflama

Iftari guzel yapmissin.sahurda iyi :)
Hareket tum bunlarin tamamlayicisi galiba.ben istedgim kiloyu veremem bu 2 ayda sanirim ama hareketle sekillenirim birazda galiba.cunku 0 hareket hayatim vardi.simdi ramazanda hareket ediyorum yuruyorum bazen tabi abartmayim 15,20 dklik yuruyusler oluyo.simdi yesilcaydan sonra 25 dk hareket uaptim sma dunku kadar verimli olmadi.oyle yavas yavas sallandim sanki :)
Aynada gobegimi gorunce istahim kacti bide kac gundur kilo vermedim ya anca 25 dk uzatabildim,
Sahurda bende corba ve kahvaltilik yiyecegim.

Günaydıııııınn canim :) ben dün kilomu yazmıştım 69.00 diye ama bugün sabah 68.8 geldim :) :) dün ki menüye göre kilo almamisim vermisim :)

Günaydın ne güzel bi hava var yağmurlu ve serin :)
200 gr eksilmişim sonunda :)
sahurda bir dilim ekmek bir kase çorba bir yumurta diğer kahvaltılıklardanda birer çatal.
iftar için kendime zeytinyağlı yapmayı düşünüyorum bide yoğurt mayaladım
bi tabak zeytinyağlı bi kase yoğurt bi tabakta salata diye pilanladım yapabilirsem hiç ekmek yemeyecem
yanlız canım acayip kola türevi asitli bişi çekiyo bu konuda kendimi nasıl dizginlesem bilemiyorum :)

Cok guzel beslenmen canim.sizi gordukce ben cok ve duzensiz,karisik yedigimi anliyorum.
Kola icin sodanin icine limon koyup denesen,en mantiklisi bu galiba.simdi yarim bardak ic desek geri gitmis olursun diyolar :)

gunaydın kızlar ben ıftardan once tarıtlamadım dün ıftardan hemen sonra 60.5 cıktım ve cok mutlu oldum demekkı kılo vermısım cunku ramazan basında ac karnına 61kgyu gecıordum :) yedıklerıme gelırsek

iftar: yarım kase sehırye corbası
3yk falan nohut yemegı
cacık
ıkı dılım karpus yedım bol su ıctım

sahur: bıraz sacma oldu ama bır kase sutlac yedım sadece:))))))

Son düzenleme:
bence ramazanda bu kadar spor yapıosan yeter dıe dusunuyorum ben ramazandan sonra daha uzun uzun yuruyus yapar spora agırlık verırsek bırazda az yedıkmıı cok guzel sekıllenerek kılo verırızzzz durmak yokkk;:)

Canim iftardan bi saat önce tartildim ve soklardayim 69.0 geldi dün sabah 69.9 du ama ha :) :)
Boyum 1.60
Kilom 69.0
sabah tartılmal dogru degıl ramazanda ac tartılmamız lazım o yuzden dogru kılon 69
ahh ahhhh tatlıya olan zaafımız nolcak boyle ama az yemıssın fanta olmasa ıyımıs ama ınsanın oructa canı cekıor havada sıcakkk amaıftar ve sahurda gayet dengelı yemıssın:)
kızlar benide aranız alın benimde zayıflamam lazım
hosgeldın canım kac kılosun boyun kac yazarmısınn
Tmm canim yarin oglen yaparim listeyi.yazarsiniz...
Bu arada bugun yarim corba,az et,az pilv ve helva yedim,cok degildi ama sistim.
Simdi yesilcay ictim....birazdan yarim saat hareket sonrada sahur......
ıftarda gayet guzel yemıssın zaten ekmek yemıorsun sen en buyuk artın bu sanırımmm

flutist bu menuyu sporla desteklersek anca veririz sanırım.şişkinlik bendede oluyo acaip.halbuki az yiyorum.
senide ekliyorum listeye,yaş,boy,kilo nu yazarsın canım

kilo:ne yazsam bilemedim iftardan önceki kilom 51.8 sabah kalktığımda 52.2
boy:162

gerçekten ramazanda spor yapamıyorum ben ya benim bayaa bi sıkılaşmam gerekiyo aslında,bilmiyorum ağustosta tatile gidicem bol bol yüzerim o spordan sayılsa olur mu

canım sen zayıfsın senın sporla desteklemek sart sorunun bölgeselmı acaba senın kılonda olsam baska bısey ıstemem:))))

isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66

Beyondparadise
162
58

Bahar2106
160
68.8

Sevgi006
162
60

Cenekea
168
58

Flutist
162
51.8

şimdilik bunlar sanırım.
öncelikler bir hafta sonra tekrar tartılacağız.bunun için öncelikle inanmalıyız ve kendimize güvenmeliyiz.
tv karsısında atıştırmaları bırakalım.
Isırdığımız her lokmanın tadını almaya çalışmalıyız.ki ben bunu hiç yapmıyorum.
asansör kullanmayalım.
müsait oldukça iftardan sonra hızlı yürüyüş yapalım.ben iftardan önce yarım saat yürüyünce ve gece yarım saat hareket yapınca iyi hissediyorum.

su içmeyi unutmamak lazım tabi.ben sebze suyu merak ediyorum şu aralar merakımla kalıyorum öyle...haydi bakalım inşallah haftaya en az 1 kilo vermiş oluruz...

canım sen zayıfsın senın sporla desteklemek sart sorunun bölgeselmı acaba senın kılonda olsam baska bısey ıstemem:))))

evet kilo açısından bir problemim yok aslında bir arkadaşım var 53 kilo incecik,ben 52 kilo yanında 56 57 gibi duruyorum üzülüyorum gerçekten göbeğim yumuşacık hafif ayva göbeği var,toto desen öyle ama spor yapacak çok vaktim yok sınava hazırlandığım için şuan,hep üniversiteye saklıyorum kendimi...yüzmeyle büyük bi değişiklik olur mu sence canım :26:

kızlar sabah 53 kilo çıktım
dün akşam iftara davetliydik
-1 kepçe keşkek çorbası
-patlıcan musakka
-limonata(hazır limonatayı suyla karıştırdım)
-salata
sonra geldi mi önümüze tatlılar.....hayde......saldırdım hemen tabi
sonra sahurda da 2 tane krep yiyince sonuç bu
sanırım su içmeyince şiştim mi ne yaptım su içmeye hiç özen göstermiyorum

canım sabah tartılmak dogru degılkı ramazanda aksam tartıl sen ama suyu ıhmal etmemek lazım sankı bende az ıcıyorum gıbıme gelıyor adapte olamadım su ramazana daha aslında gayet guzel yemıssın yemegını ama tatlıyıda kararında yeseyıdn yada sahurda krep yerıne kepek ekmegı yumurta fln yıyıp dengeleseydın daha guzel olurduu:))))))) bence yuzmek cok guzel sekıllendırır senı zaten yasında kucuk ne kadar kısacaksınkı yemeklerını arada cık yuru bırazda abur cubur fln yemezsen bence hemencık sekıllenır vücüdun:)

Hoş bulduk aslında 4 kilo da fena sayılmaz 54 kiloda benim için gayet iyi :) peki. O zaman tartılıp şimdi kilomu söyleyeyim tam olarakk ..... 57.6 tabi oruç tuttuğum için bi 300 400 gr falan az çıktım

Hoş buldukk :) evet regl döneminde biraz daha çok çıkıyor tartıdaki rakamlar , o zaman bende sizler gibi her günün sonunda yediklerimi yazarım iyi olur inşallah ramazan sonuna kadar 4 kilo falam verebiliriz bi de ben 16 yaşındayım metabolizmam biraz daha hızlı belki bi 5 6 kilo verebilirim =D ama hiç sporla aram yok işte o sıkıntı :) siz spor yapıyor musunuz düzenli olarak

:) bende yazayım az önce tartıldım oruçluyum
Kilo:57.6
Boy:1.68

Hoş bulduk aslında 4 kilo da fena sayılmaz 54 kiloda benim için gayet iyi :) peki. O zaman tartılıp şimdi kilomu söyleyeyim tam olarakk ..... 57.6 tabi oruç tuttuğum için bi 300 400 gr falan az çıktım

1 sayfa once yazdim listeyi,boy 168 kilo 58yazmisim,daha once demistim,duzeltrm sonra 57,6 yi.

Merhaba yaşlarımız yakın yazayım dedim lise 4 e geçtin sanırım sınava hazırlandığım için deyince heyecanlandım bi merak ettim çalışmalar nasıl gidiyor sayısal mısın. Bu aradz arkadaşının boyu daha mı uzun acaba senden o yüzden zayıf duruyordur yoksa senin kilon da gayet ideal
Benim göbeğim kocaman zaten şu bel simidi göbek ve basen gitse hiç bişi istemicem ama spor olmadan da olmuyor malesef ( kilo vermekle oralar gider mi emin değilim doğrusu

oo ne güzel yapmışsın.ben enerjisizim valla oruç vurdu :)
sabahta biraz iş falan yaptım.yine iftardan önce ve sonra yaparım :) inş tabi...

evet gerçekten oruç insanı halsiz bırakıyo demekki bende tek kendim böyleyim sanıyodum

Varmi eklenecek kimse baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…