ramazanda zayıflama

cok inceleyemedim o başlığı karısık geldi vaktimde yoktu okuyamadım.sadece pogacalar vs gördüm rahat bi beslenme programımı ,hangi mantığa dayanıyor.burdan bir iki cumleyle özetlesene sonra zaman bulunca bakayım :)

ya porgramda iki hafta sebze yeniyo bazen bi menüde yeşil çorba bazen portein alınmıyor degişik bi diyet canım ama o yapan kişi hergün bisküvisini yior poaça simit onlar da var nasıl böyle kilo veriyor sasıyorumm valla

69,9 kilo yu görünce dün çok kötü oldum yaa vereceğime alıyorum dünden itibaren bakalım tam dikkat edicem yediklerime içtiklerime bidew sabah aç karnına 69.9 geldim yaa

69,9 kilo yu görünce dün çok kötü oldum yaa vereceğime alıyorum dünden itibaren bakalım tam dikkat edicem yediklerime içtiklerime bidew sabah aç karnına 69.9 geldim yaa
Umarim adet donemindendir,hem zamanla verilecektir eminim ama yediklerine gore almaman gerekir.
Sasirdim valla.umarim adettendir :)

bence 8 günde 1 kilo fena değil :) ümidini kaybetme.

Merhaba arkadaşlar , ben tüm sayfaları tek tek okumadım belki de siz bir gün belirlediniz ama , tartılıp kiloları yazacağımız belirli bir gün var mı ?

bence 8 günde 1 kilo fena değil :) ümidini kaybetme.

Bende simdi dusunuyorumda 2. Haftanin sonundada 1 kilo daha verms olursam umitlenebilirim.
Bulundgum yerde normal tarti var digital degil.ama sanki 66nin altinda artik.yani kilo degilde gr veriyorum sanki ahahaha paranoyaklastim iste :)

Merhaba ramazanda zayıflamak isteyenlerden biri de benim bende katılabilir miyim aranıza :))

Aslında çok kilolu değilim ama bence bi 5 6 kilo fazlalığım var ve yaşımda küçük bu yaşta zayıf olmazsam ilerde nasıl olurum diye düşünüyorum boyum 168 kilom 58 . 52 53 kilo olsam yeter sizce ramazan sonuna kadar verebilir miyim bu kiloları :/

Konuya yazılan cevapları okumaya çalıştım ama çok fazla yetiştiremedim sabırsızlanarak hemen bende yazmak istedim. Tam olarak nasıl yapıyorsunuzz her gün yediğimiz şeyleri gün sonunda buraya yazıcak mıyız

Neyse çok konuştum ,, hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz umarım

Bende simdi dusunuyorumda 2. Haftanin sonundada 1 kilo daha verms olursam umitlenebilirim.
Bulundgum yerde normal tarti var digital degil.ama sanki 66nin altinda artik.yani kilo degilde gr veriyorum sanki ahahaha paranoyaklastim iste :)

ben de digital tartıya alışkınım diğer tartıya bakınca biraz daha fazlaymışım gibi oluyo Geçen hafta teyzemde digital olmayan tartıda 69 çıktım bugün kendi digital tartımda 67.1 dim . Ramazan başladığından beri kilo verdim mi bilmiyorum ama midem küçüldü bunu biliyorum. Ramazan bitene kadar 4-5 kilo verebilsem sonrasında da beslenmemi olabildiğince kısıp bol bol su ve sporla destekleyeceğim canım.
Sen her gün mü tartılırsın , haftada 2 gün falan tartılıp kilolarımızı yazalım mı ?

Hg canim konuyu ben acmistim.bu 2 ayda 8,9 kilo vermek istiyordum,ilk 8 gun 1 kilo verdim iste.
Burada 4,5 kisi surekli yazisiyoruz.biirbirimizin kilosunu ne yedgini falan biliyoruz hemen hemen.
Yinede tartililp liste yapip kilolari onumuzdeki haftalarla kiyaslasak iyi olur sanirim.
Ramazanda 3 haftada 5,6 kilo sanki biraz fazla ama ugrasirsak 3,4 olabilir.

Hehe ben hasta gibi gunde 2,e tartilirim sanki zayifliyorum saatte bir.ben ramazandada su ve sporla destekliyorum suan.
Evet yapalim,herkes yasini kilosunu yazsin liste yapayim.sonrada cumadan cumaya tartiliriz,gun icindede yedgimizi vs yazariz.
Saka maka iyi oluyo boyle dun burda yazirken biskuvi yiyecektim,kizlar 2 gun geri gitme sakin yeme deyince vicdan yaptim yemedim :)

Hoş geldin canim ben hafta bi kere tartiliyorim dün başladım tam olarak diyete bakalım bi haftada faydasi olacakmi adet donemim cok yaklasti bu ay cok şişkinlik var her günün sonunda yediklerimi yaziyorum ben ona göre yorum yapiyoruz inşallah istediğin kilolari verirsin canim :)

kızlar sayfamızda genelde sohbet edenler:
Asena87
İlkay80
Esra927
Durusude
Bsr06
Pembelicivciv
Hnd
Beyondparadise
Aisaka
Bahar2106
Flutist
Sevgi006
Michi
Love john
Cenekaa

bunların dışındada katılmak isteyen olursa elbette gelebilir.
bugün veya yarın ac karnına tartılıp buraya yazın,bende yarın liste yapayım.haftada 1 listeyi yenileyelim,bir dahaki cuma tekrar tartılırız.
bu arada yaş ve boy ve kilo yazalım.
unutmayın oruclular bugün ac karnına,olmayanlar yarın sabah ac karnına tartılıp bildirsinler.
bu bizi biraz daha motive edebilir.

meraba kızlarr yedıklerımı yazayım
iftar
yarım kase mercımek corbası
kucuk bı tabak zeytınyaglı fasulye
salata
bol su
sahurda cok az pıde yumurta salatası 5-6 adet kıraz yedım

dun ıftardan once yurudum yarım saat bu arada ramazan baslangıc kılom 61 boyum162 yasım27 evlıyım 26 aylık bı oglusum var calısıyorum:)

tamam canım lıste yapalım super olur ben yarın yazarım kılomu ıftardan önce tartılıp kilo verdımmı merak edıyorum

BEn de buraya yazacağiım için dikkat ediyorum.o yüzden günü gününe yazmaya çalışıyorum. Diyetle ilgili konuşurken bi bakıyoruz arkadaş olmuşuz.

Hoş geldin canim ben hafta bi kere tartiliyorim dün başladım tam olarak diyete bakalım bi haftada faydasi olacakmi adet donemim cok yaklasti bu ay cok şişkinlik var her günün sonunda yediklerimi yaziyorum ben ona göre yorum yapiyoruz inşallah istediğin kilolari verirsin canim :)

O zaman yarin tekrar mi tartilim canım şuan orucum şimdi mi tartilim :) bilemedim

maşallah hem az ve öz yemişsin hemde yürümüşsün :)
listeye eklerim yarın canım.
buarada aynı yas ve boydayız
sadece ben senden 5 kilo daha fazlayım ve bi oğluşum yok :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…