ramazanda zayıflama

Bugün benim için çok kötü bi gün son umudumuz vardı oda gitti elimizden bugün 4. Atamalar açıklandı ve nişanlım la ben yerlesemedik dipsiz bi çıkmaza girdik

Iftardan once yirmi dk tempolu yurudum disarida.iftarda ekmek yemedim ama pilav ve yemegi kacirdim,acaip sistim.simdi soda icip disari cikiyorum,hizli yurumeye......

Bugün benim için çok kötü bi gün son umudumuz vardı oda gitti elimizden bugün 4. Atamalar açıklandı ve nişanlım la ben yerlesemedik dipsiz bi çıkmaza girdik

Baharcım çok üzüldüm :26: öğretmen misiniz? bir sonraki atama ne zaman? Umarım bir sonraki atamada yerleşirsiniz tatlım

Kızlar bugün yediklerim:

İftar: 3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 buçuk lahmacun
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra: 2 top (100 gram) maraş dondurması

Şimdi de sütlü kahve.

merhaba aynen 4e gectim sayisalim,vicdan azabiyla gidiyorum calisasim gelmiyo diye ama az sonra gecicem dersin basina benden uzun degil canim ya daha sıkı sanirim kilo verince gobek gidiyo da basen sporsuz olmuyo sanirim basen derdi cekmedim hic allah cektirmesin

ya evet yasim kucuk diyorum zaten hep diyet yapicam bari simdi yiyim diye kiskirtiyorum kendimi kaciyo ipin ucu sonra gobegim cikmis totom cikmis diye uzuluyorum zaten normalde dengeliyorum canim da dun bi kacirdim iste simdi iftardan once tartildim 51.9 ciktim bu tarti mi benle dalga geciyo anlamadim ki yuruyuse de baslayabilirsem basliycam insallah

Bugün iftarda 1 tabak mercimek çorbası 5 6 kaşık sade makarna üzerinde 2 3 kaşık mantar sote ve 4 5 kaşık yoğurt yedim 1 2 kaşık da salata uff yazarken farketyim de amma yemişim yaaa :S
Bi kahve fincanı da türk kahvesi içtim ve 5 bardak su
Şimdilik böyle bu arada baya bi yemişim yedikten sonrada tartıldım da 59 gördüm çüşünüz banaa :"( tartı bozuk yaa bi gün içinde 57,6 ve 59 u gördüm yani bende anlamadım dünyaları mı yiyorum ne >_<

Kizlar iftarda,corba,pilav,yemek yedim ve abarttim,sonra ciktim yarim saat yurudum,gittim deli gibi bir kuru pasta birde tatli yedim,pismanim tabi ki...
Neyapsamda o kaloriyi yok etsem,birazdan yine yarim saat hareket yapicam
Artik cok yorgunum yurumekten,hareketten,yediklerimi hareketle sifirlamaya calismaktan.....

Yok canım öğretmen değiliz iki yıllık ben harita o gıda mezunu

Menun güzel canım beğendim :)

Cok yememissin ki gayet normal makarna belki sisirmistir aksam yemeklerinde makarna yememeye çalış canim bence sindirmesi zor çünkü salata ve yoğurt yemissin bide baska bisi yok gayet iyi bence

Tüh keşke yemeseymisin canim yaa yada birini yeseydin bak şimdi onu eritecem die çalış dur
Ah su nefsimize bi engel olabilsek..

Sabah
4 tane diyet bisküvi

Öğlen
4 tane fındık lahmacun ayran

Ara
Bi parça çikolata
Nescafe

Akşam
Iki kaşık menemen
Bi dilim ekmek
Söğüş salata

Ara
Kahve

Su
2.5 litre
Ve İki kupa yeşil çay

Spor
malesef yok

Iftardan once yirmi dk tempolu yurudum disarida.iftarda ekmek yemedim ama pilav ve yemegi kacirdim,acaip sistim.simdi soda icip disari cikiyorum,hizli yurumeye......

Canim ben bahar2106 o kuzenimindi kullanmayinca ordan giriyordum şimdi kendime yeni açtım artık papatyasuuu die giricem listede ismi düzeltir misin

Canim ben bahar2106 o kuzenimindi kullanmayinca ordan giriyordum şimdi kendime yeni açtım artık papatyasuuu die giricem listede ismi düzeltir misin

Tmm canim duzeltirim.
Buarada aksam yediklerim cok diye sahurda guya dengeledim ve az yedim,umarim bugun bayilmam acliktan.....bugun misafir var,gunduz is,is,is....iftar once ve sonrasinda yuruyuste olmaz buyuk ihtimal

Tmm canim duzeltirim.
Buarada aksam yediklerim cok diye sahurda guya dengeledim ve az yedim,umarim bugun bayilmam acliktan.....bugun misafir var,gunduz is,is,is....iftar once ve sonrasinda yuruyuste olmaz buyuk ihtimal

Ya canim yemeden olurmu ben oruc tutacagim zaman bir dilim ekmek yiyorum yumurta peynir zeytin domates salatalik derken doyuyorsun zaten iftarda dikkat etmek tatli kola vs yememek daha önemli bence canım bol su icmek yeşil çay icmek nenim menu nasıl

dün iftarı çok hafif yedim ama bugün kpss ye gireceğim için sahurda epey yedim gerçi sınavda yarım kilo vermişimdir

dün iftarı çok hafif yedim ama bugün kpss ye gireceğim için sahurda epey yedim gerçi sınavda yarım kilo vermişimdir

Papatya ve beyondparadise nasil gecti sinavlariniz....
Herzaman ki gibi sacma sorular diyorlar yine....
Hakkinizda hayirlisi olsun.....

Cok yememissin ki gayet normal makarna belki sisirmistir aksam yemeklerinde makarna yememeye çalış canim bence sindirmesi zor çünkü salata ve yoğurt yemissin bide baska bisi yok gayet iyi bence .

ama ben makarnayı çok sefiyooomm :18: bi de bugün iftara misafir gelcek annem bir sürü şey yapıyo inşallah hakim olabilirim kendime ya az yemeye çalışcam

nasıl geçtü canım sorularnasıldı bi de oruçlu mu girdin sınava
Papatya ve beyondparadise nasil gecti sinavlariniz....
Herzaman ki gibi sacma sorular diyorlar yine....
Hakkinizda hayirlisi olsun.....
canım ben girmedim benim ki eylülde daha çoookkk var ama bana bi hafta kalmış gibi geliyor :18::18:

ama ben makarnayı çok sefiyooomm :18: bi de bugün iftara misafir gelcek annem bir sürü şey yapıyo inşallah hakim olabilirim kendime ya az yemeye çalışcam

kendine deki ben bunları yersem yarın tartıda daha fazla çıkıcam de bol su iç şişince zaten canın bişey istemez canım

dün ve bugün benimde hiç iştahım yok sofrayı hazırlıyorum ama yarısını yiyip kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…