- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Aramizda 2 kilo var sknti yapma..ideal kiloya ulasalimda kac kilo vermussin bosver canim.bu arada strec olayini deneyin spor yaparken
Bugün benim için çok kötü bi gün son umudumuz vardı oda gitti elimizden bugün 4. Atamalar açıklandı ve nişanlım la ben yerlesemedik dipsiz bi çıkmaza girdik
Merhaba yaşlarımız yakın yazayım dedim lise 4 e geçtin sanırım sınava hazırlandığım için deyince heyecanlandım bimerak ettim çalışmalar nasıl gidiyor sayısal mısın. Bu aradz arkadaşının boyu daha mı uzun acaba senden o yüzden zayıf duruyordur yoksa senin kilon da gayet ideal
Benim göbeğim kocaman zaten şu bel simidi göbek ve basen gitse hiç bişi istemicem ama spor olmadan da olmuyor malesef( kilo vermekle oralar gider mi emin değilim doğrusu
canm sabah tartlmak dogru degılkı ramazanda aksam tartıl sen ama suyu ıhmal etmemek lazım sankı bende az ıcıyorum gıbıme gelıyor adapte olamadım su ramazana daha aslında gayet guzel yemıssın yemegını ama tatlıyıda kararında yeseyıdn yada sahurda krep yerıne kepek ekmegı yumurta fln yıyıp dengeleseydın daha guzel olurduu:))))))) bence yuzmek cok guzel sekıllendırır senı zaten yasında kucuk ne kadar kısacaksınkı yemeklerını arada cık yuru bırazda abur cubur fln yemezsen bence hemencık sekıllenır vücüdun:)
merhabaaynen 4e gectim sayisalim,vicdan azabiyla gidiyorum calisasim gelmiyo diye ama az sonra gecicem dersin basina benden uzun degil canim ya daha sıkı sanirim kilo verince gobek gidiyo da basen sporsuz olmuyo sanirim basen derdi cekmedim hic allah cektirmesin
Göbek gitsinde bi gerekirse sporda yaparım sonra basen için :/ ne güzel biraz da genetik yaa bu vücudun şekli benim hep teyzelerim ve annemdede basen var malesef
Bende lise 3 e geçtim 12 den sahura kadat mat 1 çalışıyorum bu sene bakalım inş sınavı da hallederiz bi ümiversite hayatına atılırız da düzenli sporumuza da gideriz yazılır bi spor merkezine çok iyi olur tabi önce sınavı atlatmak var(
Bu arada sıkılaştırıcı krem falan işe yarar mı ki arkadaşın spor mu yapıyo acaba
isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
65,8
Beyondparadise
162
58
Bahar2106
160
68.8
Sevgi006
162
60
Cenekea
168
58
Flutist
162
51.8
Esra927
160
50.5
Angel1986
154
74.5
Hayalhülya
167
65
Baharcım çok üzüldüm :26: öğretmen misiniz? bir sonraki atama ne zaman? Umarım bir sonraki atamada yerleşirsiniz tatlım
Kızlar bugün yediklerim:
İftar: 3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 buçuk lahmacun
1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra: 2 top (100 gram) maraş dondurması
Şimdi de sütlü kahve.
Cok yememissin ki gayet normal makarna belki sisirmistir aksam yemeklerinde makarna yememeye çalış canim bence sindirmesi zor çünkü salata ve yoğurt yemissin bide baska bisi yok gayet iyi benceBugün iftarda 1 tabak mercimek çorbası 5 6 kaşık sade makarna üzerinde 2 3 kaşık mantar sote ve 4 5 kaşık yoğurt yedim 1 2 kaşık da salata uff yazarken farketyim de amma yemişim yaaa :S
Bi kahve fincanı da türk kahvesi içtim ve 5 bardak su
Şimdilik böyle bu arada baya bi yemişim yedikten sonrada tartıldım da 59 gördüm çüşünüz banaa :"( tartı bozuk yaa bi gün içinde 57,6 ve 59 u gördüm yani bende anlamadım dünyaları mı yiyorum ne >_<
Kizlar iftarda,corba,pilav,yemek yedim ve abarttim,sonra ciktim yarim saat yurudum,gittim deli gibi bir kuru pasta birde tatli yedim,pismanim tabi ki...
Neyapsamda o kaloriyi yok etsem,birazdan yine yarim saat hareket yapicam
Artik cok yorgunum yurumekten,hareketten,yediklerimi hareketle sifirlamaya calismaktan.....
Iftardan once yirmi dk tempolu yurudum disarida.iftarda ekmek yemedim ama pilav ve yemegi kacirdim,acaip sistim.simdi soda icip disari cikiyorum,hizli yurumeye......
Canim ben bahar2106 o kuzenimindi kullanmayinca ordan giriyordum şimdi kendime yeni açtım artık papatyasuuu die giricem listede ismi düzeltir misin
Tmm canim duzeltirim.
Buarada aksam yediklerim cok diye sahurda guya dengeledim ve az yedim,umarim bugun bayilmam acliktan.....bugun misafir var,gunduz is,is,is....iftar once ve sonrasinda yuruyuste olmaz buyuk ihtimal
dün iftarı çok hafif yedim ama bugün kpss ye gireceğim için sahurda epey yedim gerçi sınavda yarım kilo vermişimdir
Cok yememissin ki gayet normal makarna belki sisirmistir aksam yemeklerinde makarna yememeye çalış canim bence sindirmesi zor çünkü salata ve yoğurt yemissin bide baska bisi yok gayet iyi bence .
nasıl geçtü canım sorularnasıldı bi de oruçlu mu girdin sınavadün iftarı çok hafif yedim ama bugün kpss ye gireceğim için sahurda epey yedim gerçi sınavda yarım kilo vermişimdir
canım ben girmedim benim ki eylülde daha çoookkk var ama bana bi hafta kalmış gibi geliyor :18::18:Papatya ve beyondparadise nasil gecti sinavlariniz....
Herzaman ki gibi sacma sorular diyorlar yine....
Hakkinizda hayirlisi olsun.....
ama ben makarnayı çok sefiyooomm :18: bi de bugün iftara misafir gelcek annem bir sürü şey yapıyo inşallah hakim olabilirim kendime ya az yemeye çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?