ramazanda zayıflama

isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66

Beyondparadise
162
58

Papatyasuuu
160
68.8

Sevgi006
162
60

Cenekea
168
58

Flutist
162
51.8

Esra927
160
50.5

Angel1986
154
74.5

Hayalhülya
167
65

Tatvan_13
159
52.6

kızlar oruçluyum demeyin,hareket imkanınız varsa iftardan önce ve sonra yı değerlendirin...

bugun misafir geleceğnden evde 40 çeşit yemek var,çoook az yemem için telkin edin beni:)
gecenin sonunda ahlamak vahlamak istemiyorum.
bu arada ayak üstü 'aman bir tane alacağım' dediğimiz herşey kilo vermemizi farketmeden engelliyor,farkına varalım.

Papatya ve beyondparadise nasil gecti sinavlariniz....
Herzaman ki gibi sacma sorular diyorlar yine....
Hakkinizda hayirlisi olsun.....

aynen kıyı köşe soruları çalışanlara üzüldüm ben
çalışmadan girmiştim çalışsam sorulara delirirdim heralde
iftar menüm
1 kase salata 1 2 köfte bir dilim ekmek olacak inşallah çorbayı yetiştiremedim

Corba iyi olurdu yetisseydi,kpss icin gecmis olsun diyelim.
Benim iftar menum 40 cesit misafir yemegi...kendime engel olabilirsem hepsinden az yemegi dusunuyorum.
Umarim 2 saat sonra buraya ah vah yazmam......
Herkese afiyet olsun,hayirli iftarlar....

KIzlar iftara misafir gelmisti,elimden geldigince kendimi tutmaya calistim,herseyden yedim ama cok az az,
Icecek;su
Yarim corba
Cok az pilav,fasulye,karniyarik,salata.
Yarim dilim kucucukte borek.
Iftar bitti ama gozum domadi hala.esranin dedigi gibi 2 gun geriye gitmemek icin tutuyorum kendimi.....

ıftarda bır hurma bir kase ezogelin çorbası bol salata ve semızotu mezesi yedıımm:)iftardan bi kaç saat snrada iki form limonlu bisküvi vebi çatalcık baklava yedimm. yarm saat jillian yaptmm şmdide leslıe yapcm yarm saat

Bugün ki menü
Sabah
Bi tane peynirli börek çay

Öğlen
Iki kaşık tavuk sote bi dilim ekmek ayran

Akşam
4 tane izmir köfte
Bi dilim ekmek
Iki kaşık pilav
Salata

Su 2 litre

Tatlım çok iyi yemişsin dengeli olmuş umarım başka yemezsin bu gece. O kadar çeşitte tabi göz doymaz ama kendine hakim olmaya çalış sana güveniyoruz

Kızlar benim bugün yediklerim:

İftarda:

3 hurma
1 kepçe mercimek çorbası
1 lahmacun
3 yemek kaşığı kısır
1 bardak ayran

İftardan 2 saat sonra:

2 top (100gr) dondurma
1 sütlü kahve

Merhaba canım ıyı geceler

bende gunluk hayatta kılo verebılen dgeılım cokta yemıyorum hatta sebze harıcı hıcbırsey yemıyorum nerdeyse ama vucut kılo lıyor metabolızmam zayıf

ben bu ramazan am 3 kılo vermısım cok sasırdım ustelık ıftarda cok acıktım deyıp ne bulsam yıyorum dıyet yapmadıgım halde basenlerımden gıttı gobüşüm çökmüş bu gısısle ıncecık olurum ınsallah

vaay süpeer 3kilo çok iyi vermişin yaaa bi hafta oldu dahaa

vaay süpeer 3kilo çok iyi vermişin yaaa bi hafta oldu dahaa

canım ramazan oncesı ıstahım yoktu pek
aksamlarıda cok yıyorum
sahurda pek bırsey yıyemıyorum gudnuz kıvranıyorum
bugunde tartıya cıktım 3 kg gıtmıs
orucluyken gun ıcersınde 40 mekık cekıyorum
egzersız yapıyorum sıkıslatırıyor ınsanı
esımede dedım 3 kg gıtmıs dıye tartıda bozukluk vardır dedı oda baktı normal bozukluk falan yok
kılo vermısım

Kizlar benim bugun yediklerim
Sahurda
Peynirli omlet
Biraz pide

Iftarda
Tarhana corbasi
Kavurma
Cok az taze fasulye
Tabi yine pide

En son da bi top dondurma yedim bi bardak da yesil cay ictim. Iftarda biraz abartmisin . Siz ne düşünüyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim abartmamissin aslinda ama pide ve ekmege veda etmeden kilo verebilicegimizi sanmiyorum ben.aslinda gerekiyor,insanin canida cekiyor ama iftarda zaten cesit cok pideye hic gerek yok,sahurdada ben pide yersem kucuk 5 isiriklik falan yiyorum.
Bilemiyorum belki yanlis dusunuyorumdur.
Ben zor kilo veriyorum,10 gundurde ugrasiyorum 1,5 kilo verdim sayilir.ramazan icin iyi sanirim.cunku normalde kilo alirdim.su icmeyi hep aklima getiriyorum birde hareketi bayaaaa artirdim.

oo süper maşallah
bölüm işletme

iftarda bi kase cacık
1 köfte
iki kaşık pilav
3 5 patates kızartması

yarında kpss var sahurda haşlanmış patates yumurta vs biraz kalorili beslenicem sanırım iki gün yerimde saysam bana yeticek

Son düzenleme:

Allah yardımcn olsuun. bsey olmz sınava gırcen sen yee. sporla telafı edersn yedıklernı. sınava odaklan sen

Tavsiyen icin tesekkur ederim. Ekmegi birakamiyorum ama azaltmayi deniyorum. Insallah ben de zayiflarim ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…