valla sağol canım...oruclu oruclu yaptım şimdi...susadımdagörürsn bncee ben baya araştrdım başlamadn önce ve hiç görmedm faydası olmadı diyeni. bende 6gundur yapyrum kilo vermem hızlandı baya ter atyrum çünkü
hamur sonuçta cnm. ama ekmek yemedysen okdrda bsey olmz bnce. sahurda yıyıp yatyorz sonçta çok agır şeylr yememek lazm bnce
valla sağol canım...oruclu oruclu yaptım şimdi...susadımda
27 dk yaptım ama hareketlerde son bikaçını yapamıyordum...zorlamadımda cok..ama iyi.en azından ben aynı hareketlerden sıkılıyorum.jillianı deneyim birazda.terletiyo evet.bide iftardan sonra yaparım inş.
ya acaba linkini verebilir misiz nerden indiriliyor bulamadım ben
Linkle degilde cnm,google a yazinca youtuve video indirme diye en ustte bir yol anlatiyo ben oyle indirdim,ya acaba linkini verebilir misiz nerden indiriliyor bulamadım ben
yok ekmek yemedim sadece mantı :44: aslında sahurda şu special k falan yesek nasıl olur çok acıkır mıyız gündüz
.................
valla sağol canım...oruclu oruclu yaptım şimdi...susadımda
27 dk yaptım ama hareketlerde son bikaçını yapamıyordum...zorlamadımda cok..ama iyi.en azından ben aynı hareketlerden sıkılıyorum.jillianı deneyim birazda.terletiyo evet.bide iftardan sonra yaparım inş.
sadece onu yersen çok acıkırsn bnce ama peynır zeytn domates falnda yersen onunla sıkıntı olmz bnce
bencede deneyeyim bi onu iyi olursa ramazan boyunca sahurda yerim öyle
bı dene bakalm banada haber ver bnde yiyim iyi oluyosa
bu arada türk kahvesi içmek de iyiymiş kalorisi falan azmış diyette iyi oluyormuş diye duymuştum önceden
Canlarim.....herkese afiyetler olsun.Allah olmayanlarada versin ins.Bugun gunduz jillian yaptim,suan bacaklarim agriyo gercekten.Iftarda misafirlikteyim,birazdan tatli yiyecegim icin cesitlerden az az yedim.Birazdanda cok sevdgim bir tatlidan kendime engel olabildgimce az yiyecegim ama ben bile inanmadim bu dedgime...yavas yavas tadini cikararark deniycek oyle az yerim belki.........pofffffff...
bende jiliana başlıycam geçen seneki ağrılarım aklıma geldikçe cayıyorumoryantal aerobik bana daha kolay ve eğlenceli geliyor
sınav münasebetiyle başa döndüm maalesef
sahurdan itibaren yazmaya devam edicem inş.
kızlar oruç regli gecikmesine sebep olurmu acaba
Canım jilliana başlamana sevindim. Ben haziran ayı boyunca jillian yaptım. O sırada diyet yapmıyor olmama rağmen ve hiç kilo vermememe rağmen her yerden 2 cm filan inceldim. Ama bir ay boyunca yapmadığım sadece 2 gün oldu. Şimdi de 2 günde 1 yapıyorum. Ben çok memnunum jilliandan :)
Kızlar bugün yediklerim:
İftarda: 3 hurma, patlıcan kebabı (ekmeksiz sadece sebze ve biraz et yedim), 1 kase yoğurt
İftardan 2 saat sonra: 1 büyük dilim pasta (annem yapmıştım buna engel olamadım çok üzgünüm...)
Yarın bu kaçamağı dengeleyeceğim kızlar söz...
2cm incelme ne kdar sürede oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?