ramazanda zayıflama

görürsn bncee ben baya araştrdım başlamadn önce ve hiç görmedm faydası olmadı diyeni. bende 6gundur yapyrum kilo vermem hızlandı baya ter atyrum çünkü
valla sağol canım...oruclu oruclu yaptım şimdi...susadımda
27 dk yaptım ama hareketlerde son bikaçını yapamıyordum...zorlamadımda cok..ama iyi.en azından ben aynı hareketlerden sıkılıyorum.jillianı deneyim birazda.terletiyo evet.bide iftardan sonra yaparım inş.

hamur sonuçta cnm. ama ekmek yemedysen okdrda bsey olmz bnce. sahurda yıyıp yatyorz sonçta çok agır şeylr yememek lazm bnce

yok ekmek yemedim sadece mantı :44: aslında sahurda şu special k falan yesek nasıl olur çok acıkır mıyız gündüz

ya acaba linkini verebilir misiz nerden indiriliyor bulamadım ben

kız oruçlu oruçlu nasl yaptıınn:) ben onu yapnca en az 3bardaj su içyrum okdr yoruyorkıı. bnce ıftrdan snra onu yapma çünkü ben ılk yaptm bsey yoktu erktesı gun yururken bacaklrm kalçm falan agryodu çok zorlama kendni. dedgn gbı bnde çok sıkılyrm aynı şeylrden süreklı farklı şeylr yapmaya çalşyrum

Son düzenleme:
eveet ben orucumu açtıım herkesn orucu kabul olur inşallaah...
iftarda dünden kalanları yedmm:)
bir kase ezogelin çorbası
salata semızotu mezesii
iki küçük dilim karpuzz

Canlarim.....herkese afiyetler olsun.Allah olmayanlarada versin ins.Bugun gunduz jillian yaptim,suan bacaklarim agriyo gercekten.Iftarda misafirlikteyim,birazdan tatli yiyecegim icin cesitlerden az az yedim.Birazdanda cok sevdgim bir tatlidan kendime engel olabildgimce az yiyecegim ama ben bile inanmadim bu dedgime...yavas yavas tadini cikararark deniycek oyle az yerim belki.........pofffffff...

bende jiliana başlıycam geçen seneki ağrılarım aklıma geldikçe cayıyorum oryantal aerobik bana daha kolay ve eğlenceli geliyor
sınav münasebetiyle başa döndüm maalesef
sahurdan itibaren yazmaya devam edicem inş.
kızlar oruç regli gecikmesine sebep olurmu acaba

Canım jilliana başlamana sevindim. Ben haziran ayı boyunca jillian yaptım. O sırada diyet yapmıyor olmama rağmen ve hiç kilo vermememe rağmen her yerden 2 cm filan inceldim. Ama bir ay boyunca yapmadığım sadece 2 gün oldu. Şimdi de 2 günde 1 yapıyorum. Ben çok memnunum jilliandan :)

Kızlar bugün yediklerim:

İftarda: 3 hurma, patlıcan kebabı (ekmeksiz sadece sebze ve biraz et yedim), 1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra: 1 büyük dilim pasta (annem yapmıştım buna engel olamadım çok üzgünüm...)

Yarın bu kaçamağı dengeleyeceğim kızlar söz...

bünyeyle alakalı yeme düzenın bozuldugu içn yapar belkı. ama bence sınav stresınden gecıkmştır oruçtan degl

sporumuda yaptıımm jillian vee yarm saat leslie. çayn yanına iki form limnlu bisküvi yedm brazda kraker yedmm

2cm incelme ne kdar sürede oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…