bide şu var...tüm gün sabredip güzel besleniyorsun...gece geç yatıyorum ben 2,3 gibi...o saatlerde bir acıkıyorsun da uyku tutmuyor ya :)
düzenli bir hayatta gerek galiba...
gece 2 -3 uyku için geç bi saat ben 12 - 12:30 gibi uyumuş oluyorum tabiki düzenli hayat gerekli ama benim sorumun her acıktığımda çatlıyana kadar yemekyemek ve ben birkaç saate bir acıkıyorum
Benim sorunumda bazen cok az kahvaltylz aksam 7,8e kadar durmak.metabolizmayi yavaslatip birden yiyorum,gozumde acikiyo oyle,bugunden su icmeye baslmk lazim,malum yarin oruc....
bende aynısını düşündüm sabah bol bol su içmek lazım bu gün
ama sizin yaptığınız çok yanlış sabah kahvaltısıyla durulmaz akşama kadar vücut düzenli yemek ister yoksa yakmıyomuş kendini yağları korumaya alıyomuş
uzun süre aç kalıncada insanın gözü doymuyo ve çok yiyo midede sonra rahatsız oluyo
Tabi canim cok yanlis zaten.ama ise baslayinca bi bakiyodum aksam.tabi artik boyle yapmayacagim.simdi onemli olan ramazan.3,4 kilo verebilirsek iyi olur
evet versek süper olur ben iftarı hafif arada bol su saurda biraz daha iyi yemeyi düşünüyorum ama pek mümkün olucakmı bilmem
iftara gelenler e bizler gidiyoruz bilmem nasıl olucak ama inş ol
Evde bi kendin olsan zaten hafif yersin belikde.evdekiler ve su iftar ziyaretleri derken hep agir yemekler.yinede yemek coksa ekmek yememek,kucuk tabaklar bizim elimizde.birde tatliya gomulmez,iftar sonrasi yuruyusunu aksatmazsak....
ben ramazanda kilo verenlerdenim
bu sene de umarım öle olur çünkü geçen yıl verdiklerimi almış durumdayım
Ilk sahurda tum gece su ictim.sahurdada abartmadim tekrar su icip yattim.ertesi gun hareketsiz tuttum orucu.iftardan yarim saat once disarida hizli yurudum ve geldim.iftardada ekmek pide yemedim.ama pirinc vardi.hemen sofrayi kaldirip disari cikip 20 dk kadar yurudum.gecede oyle cok abartmadim tatli abur cubur falan yemedim.
Tabi cok istedgim kadar verimli degil bu yazdiklarim.ramazan boyunca sevkle devam edersem,kilo almam ama verirmiyim bilemiyorum.
Canim ilk hafta bunye alismaya calistigindan belki zayiflayamayabilirsin. Ama sonraki haftalarda biraz sabredersek bence 3-5 kilo gidecek.
Ilk sahurda tum gece su ictim.sahurdada abartmadim tekrar su icip yattim.ertesi gun hareketsiz tuttum orucu.iftardan yarim saat once disarida hizli yurudum ve geldim.iftardada ekmek pide yemedim.ama pirinc vardi.hemen sofrayi kaldirip disari cikip 20 dk kadar yurudum.gecede oyle cok abartmadim tatli abur cubur falan yemedim.
Tabi cok istedgim kadar verimli degil bu yazdiklarim.ramazan boyunca sevkle devam edersem,kilo almam ama verirmiyim bilemiyorum.
iki gündür bende bişi yemediğim halde gram veremedimçok su içiyorum belki ondan tartıda yüksek çıkıyorum 1 2 güne kadar regliyim sonrasında bende seninle devam ederim inşallah bide diyetisyenden liste almayı düşünüyorum çünkü veremediğimize göre az yesekte sanırım yanlış yiyoruz
Bende oyle hissediyorum.en azindan suan almiyorumda :)
Az yiyorum,hareketli davraniyorum,baya su iciyorum...daha ne olsun..... :)
2gundur bitki cayi icmiyorum sadece eksikligini yasadim.
Yesil kahve alirim yarin....
Iki gundur ben de kahvaltidan sonraki turk kahvesini nasil ariyorum anlatamam. Ben ilk hafta reglime denk geldiginden tutamiyorum ama evdekilere uydum onlarla yiyorum.Bence iftarda iki cesit sey yiyip olayi bitirsek ve bol bol su icsek kilolar gitcek asenacim :)Sahurda zaten yemeye halim olmuyo benimSahura kadar oturuyoruz bazen ama uyku duzenimi cok bozuyor bu gece yatip kalksam kilo vermek acisindan da daha saglikli sanirim.
kızlar bende ramazanda kilo verenlerdenim size katılsam olur mu ? :)
5 kilo fazlam var hep birlikte birbirimize destek olalım şu ramazanda kiloları atalım yaa :)
Kaç kilosun ?
dün sahursa iki kepekli tost bi yumurta
iki çatal makarna 3 tane zeytin yedim
aslında oryantal aerobik yapıcam ama susarım diye korkuyorum iftardan sonrada halim olmuyor
aslında oryantal aerobik yapıcam ama susarım diye korkuyorum iftardan sonrada halim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?