ben yeşil çay hiç sevmiyorum yaa :/ içebilirsem günlük 1 bardak ve 3 lt su yeter de artar
vericez inş birlikte kilom fazla diye dert etme daha hızlı verirsin biraz dikkatle sadece ekmek ve şeker yemicez dikkat edicez yoğurdu çok tüketmeye çalışırız zaten çok severim yoğurdu da benhem yoğurt yağ yakıcı bu arada semizotlu yoğurtda kanı ve idrar yollarını temizliyor yeyince ben sanki göbişim küçüldü gibi hissettim tavsiye ederim :) lifli gıdalar tüketicez bağırsaklarımızı temizlicez kuru kayısı incir vs yiyerek sindirimi kolaylaştırırız artı sporda olunca yeme de yanında yat
yeşil çayı bende bol tüketiyorum ama bitti çıkıncada almayı hep unutuyorum
şimdi termal kemeri taktım yarım saat kadar hareket yapıcam asena termal kemer yerine mutfak streci sarıyor
bir ara 30 day share yapıyorlardı gözüm yese bende yapıcam ama o ağrılar aklıma gelince cayıyorum
Harikasin arkadasim :) evet evet verecegiz insaallah hep birlikte yesil cayi da limon tatlandirabilirsin yada bergamot aromali olanı da cok guzel tavsiye ederim
dilvin de tavsiye etmişti ya merak ettim alayım onu da poşet çay değil mi :)
Evet poşet cay her aromalisi var piyasada
çok sükür düğün faslımız bitti bende bittim kızlar iyi döktürdüm
ohhh bir taşla iki kuş desene :)
Nasıl gidiyor millet hiç sesiniz çıkmıyor? ben hastalıklardan yakamı kurtaramıyorum boğazım için kullandığım antibiyotik mantar yaptı maalesef şimdide onunla uğraşıyorum
yinede 100 kaloriye devam ediyorum hesaplayamadıklarımla 1500 e yaklaşıyordur
Hadi gecmis olsun,hayirlisi olsun canim.rahatlamissindir...çok sükür düğün faslımız bitti bende bittim kızlar iyi döktürdüm
Gecmis olsun canim sanada,sagligina dikkat ette napalim kilo biraz geciksin...ohhh bir taşla iki kuş desene :)
Nasıl gidiyor millet hiç sesiniz çıkmıyor? ben hastalıklardan yakamı kurtaramıyorum boğazım için kullandığım antibiyotik mantar yaptı maalesef şimdide onunla uğraşıyorum
Evet canim bi taşla iki kuş :) cok geçmiş olsun canim benimde boğazım inmiş antibiyotik almam lazimohhh bir taşla iki kuş desene :)
Canim ama öyle ac ac tamam kilo verirsin de istediğin kiloya ulaştıktan sonra kendini salinca geri alırsın ama dengeli sağlıklı az yemeye çalış derim benceaa geçmiş olsun :/
ben dün ve bugün kilo vericem diye pek bişi yemedim bugünde saat 3 de bi tane lokum yedimböyle giderse iyi olucak benim diyet işi
Hadi gecmis olsun,hayirlisi olsun canim.rahatlamissindir...
Gecmis olsun canim sanada,sagligina dikkat ette napalim kilo biraz geciksin...
Evde internet yok bikac gundur tlfdanda giremedim kizlar bu aralar,listeyide yapamadim...
1000 kalori yi gecmemeye calisiyorum ben ama yagli hamurisleriyle olmuyo galiba...hic kilo vermedim daha...
Galiba diyet tarzi biseyler sart ya...bikac gundurde denizde yaninca agridan spor yapamadim...bugunden itibaren (yine ) spora devamm ama yeme isini napcam bilmiyorum...ramazanda enazindan 5 saatte neyesende az oluyomus simdi sabahtan bidahaki sabaha kadar yeniyo yani uyumadikca
Yinede gazliyim suan enazindan bu hafta biraz daha fitlesmeliyim,hafta sonu iyi gorunmeliyim :)
Opuyorum hepinizi......
Yazin sık sık eskisi gibi,boslamayin burayi .....
Canim ama öyle ac ac tamam kilo verirsin de istediğin kiloya ulaştıktan sonra kendini salinca geri alırsın ama dengeli sağlıklı az yemeye çalış derim bence
Kaçamakları yazmiyosun o zaman :) :)yok yok yine de yiyorum yaa çaktırma
teşekkürler kızlar yavaş yavaş geçiyor galiba çok sinir bozuuucu bişey
akşam epey bi yürüyüş yaptım
ee hani yediklerinizi niye yazmıyosunuz şöylemi yapsak acaba biri akşambin kalorilik liste yazsın ertesi gün hepimiz onları yiyelim :)
mesela sabah kahvaltısı domates salata 1 yumurda ara bir kase yoğurt ... gibi :)
Kaçamakları yazmiyosun o zaman :) :)
teşekkürler kızlar yavaş yavaş geçiyor galiba çok sinir bozuuucu bişey
akşam epey bi yürüyüş yaptım
ee hani yediklerinizi niye yazmıyosunuz şöylemi yapsak acaba biri akşambin kalorilik liste yazsın ertesi gün hepimiz onları yiyelim :)
mesela sabah kahvaltısı domates salata 1 yumurda ara bir kase yoğurt ... gibi :)
Evet evet çok mantıklı:) biri yazsın bence de:what::thumbup:
Ama akşam az yiyerek dengelemissin canim bakkaçamak mesela bugün bi tane dido yedimakşam yemeğinde de sadece yoğurt yedim :26:
Ben Ayça kayayı yapiyorum 5333 cokda memnunum canim az öz verdiriyor sporda yapsam tam olacak :)slm kızlar...ben 1 haftadır 1000 kaloriyi asmıyorum ama kilo vermedim.çünkü börek,kızartma vs ile 1000i tamamlıyorum sağlıklı yiyeceklerle değil...yani gerçekten o ayda 4,5 kilo verdiren 1000 kalori diyetleri gibi yapmalıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?