ramazanda zayıflama

Harikasin arkadasim :) evet evet verecegiz insaallah hep birlikte yesil cayi da limon tatlandirabilirsin yada bergamot aromali olanı da cok guzel tavsiye ederim

Evet o felaket bisey ve kaslar hamlamissa muthis agri yapiyor ama sonucu mükemmel:):):)

çok sükür düğün faslımız bitti bende bittim kızlar iyi döktürdüm

ohhh bir taşla iki kuş desene :)

Nasıl gidiyor millet hiç sesiniz çıkmıyor? ben hastalıklardan yakamı kurtaramıyorum boğazım için kullandığım antibiyotik mantar yaptı maalesef şimdide onunla uğraşıyorum
yinede 100 kaloriye devam ediyorum hesaplayamadıklarımla 1500 e yaklaşıyordur

aa geçmiş olsun :/

ben dün ve bugün kilo vericem diye pek bişi yemedim bugünde saat 3 de bi tane lokum yedim böyle giderse iyi olucak benim diyet işi

çok sükür düğün faslımız bitti bende bittim kızlar iyi döktürdüm
Hadi gecmis olsun,hayirlisi olsun canim.rahatlamissindir...
Gecmis olsun canim sanada,sagligina dikkat ette napalim kilo biraz geciksin...

Evde internet yok bikac gundur tlfdanda giremedim kizlar bu aralar,listeyide yapamadim...

1000 kalori yi gecmemeye calisiyorum ben ama yagli hamurisleriyle olmuyo galiba...hic kilo vermedim daha...
Galiba diyet tarzi biseyler sart ya...bikac gundurde denizde yaninca agridan spor yapamadim...bugunden itibaren (yine ) spora devamm ama yeme isini napcam bilmiyorum...ramazanda enazindan 5 saatte neyesende az oluyomus simdi sabahtan bidahaki sabaha kadar yeniyo yani uyumadikca
Yinede gazliyim suan enazindan bu hafta biraz daha fitlesmeliyim,hafta sonu iyi gorunmeliyim :)

Opuyorum hepinizi......
Yazin sık sık eskisi gibi,boslamayin burayi .....

Evet canim bi taşla iki kuş :) cok geçmiş olsun canim benimde boğazım inmiş antibiyotik almam lazim
aa geçmiş olsun :/

ben dün ve bugün kilo vericem diye pek bişi yemedim bugünde saat 3 de bi tane lokum yedim böyle giderse iyi olucak benim diyet işi
Canim ama öyle ac ac tamam kilo verirsin de istediğin kiloya ulaştıktan sonra kendini salinca geri alırsın ama dengeli sağlıklı az yemeye çalış derim bence

Iyi tatiller canim :) benimde tatilim bitti derslere yoğunlaşcam sınavıma cok az kaldi
Bu arada su bi kac gündür ne kilo almışım ne kilo vermisim sabah tartildim 68.1 geldim

teşekkürler kızlar yavaş yavaş geçiyor galiba çok sinir bozuuucu bişey
akşam epey bi yürüyüş yaptım

ee hani yediklerinizi niye yazmıyosunuz şöylemi yapsak acaba biri akşambin kalorilik liste yazsın ertesi gün hepimiz onları yiyelim :)
mesela sabah kahvaltısı domates salata 1 yumurda ara bir kase yoğurt ... gibi :)

Evet evet çok mantıklı:) biri yazsın bence de:what::thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet evet çok mantıklı:) biri yazsın bence de:what::thumbup:

Bence öyle yazarsak herkesin aynı şeyi bulup onları yemesi zor olabilir kim ne hazırlarsa az yemeye çalışsın kendi hesaplasın bence internetten kalori hesabını o gün toplam kaç kalori aldığımızı ne yediğimizi buraya yazabiliriz eğer isterseniz bin kalorilik bi günlük yemek listesi yazabilirim buraya :)

mesela ben bugün
sabah bi dilim(90) ekmek salatalık domates yumurta(77) yedim*salatalık domates az yedim bi iki dilim onları da (10desek)
3 tane kuru kayısı(52,5)
öğlen 58,3 kaloriydi sanırım :?
arada 1 tane dido(271) yedim
akşam da yoğurt(99)

toplam :657,8 kalori ediyormuş - ilk defa hesapladım yalnız yanlışlık varsa düzeltin-

Son düzenleme:
slm kızlar...ben 1 haftadır 1000 kaloriyi asmıyorum ama kilo vermedim.çünkü börek,kızartma vs ile 1000i tamamlıyorum sağlıklı yiyeceklerle değil...yani gerçekten o ayda 4,5 kilo verdiren 1000 kalori diyetleri gibi yapmalıyız...

kaçamak mesela bugün bi tane dido yedim akşam yemeğinde de sadece yoğurt yedim :26:
Ama akşam az yiyerek dengelemissin canim bak
Ben Ayça kayayı yapiyorum 5333 cokda memnunum canim az öz verdiriyor sporda yapsam tam olacak :)

Bugün iki öğün yedim ama bütün hakkımı doldurdum kızlar
Sabah 10.30
Iki dilim ekmek
Biraz peynir
4-5 zeytin salatalik domates şekersiz çay ( 2 tahıl 1 et )
Ara
İki incir çok az üzüm (2 meyve )
Akşam
Etsiz bi tabak patlıcan tavasi (5-6 kaşık)
3 dilim ekmek gözüm kör oldu resmen ekmeği yerken
1 bardak ayran
( 3 tahıl 1 süt )
Ara
Sütlü kahve (1 süt)

Toplam
5 tahıl 1et 2 meyve 2 süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…