ramazanda zayıflama

hoşgeldin sayfaya...ilk aşamada 10 kilo vereceksin.bende ilk aşamada6,7 kilo verip sonra mümkünde 4,5 daha vermek istiyorum.hedefin çokta üzülecek kadar değil moral bozma.sadece emzirdiğin için nasıl oluyor bilmiyorum,seni ye diye zorluyorlardır belki...
2 gündür evde tatlı var diye yiyorum bende...öncesinde yokken yemiyordum...demekki psikolojik bizim durumlar...
eğer çalışmıyorsan evde cocuğuna bakıyorsan şuan en azından sporla hızlandırabilirsin.dışarı cıkıp yürümek hergün şartta değil,yeterki azimle bıkmadan yapalım...

Günaydın arkadaşlar :) Bence dünü yok sayalim çünkü bende biraz orda biraz burda die die yedim ama hep az az ne ikram edildiyse bi lokma aldım bayram şekerim hic yemedim 2 dilim tatlı yedim
Çok değilmiş canım verirsin üzülme biz her cuma tartiliyoruz takip ettiğin bi diyet yöntemi varmı
Cok degil mi:)
Canim oncelikle cok iyi niyetlisin Sağol. Takip ettigim bi yontem yok emziriyorum bazi seyleri kesemiyorum kafama gore ve su an tatildeyim iki haftalik insaallah dikkat edebilirim[/QUOTE]
Az az ekmeğe tuza kola ya abur cubura dikkat etsen bile yeter bence
Bu arada hepinize hayirli bayramlar

Hayırlı bayramlarr :)

Ya bu zeytiyağlı sarma çok kilo aldırır mı ki :/ baya yedimde bayramın ilk günü olsun dün olsun başka bişi yemedim çok çikolata falan biraz da :/ ama bayram bitsin hemen special k alıcam sabahları sadece bi kase ondan yicem şimdi sabahları bile sarma yiyprum :&

Bende 3 gundur dikkatli yiyorum,1000 kaloriyi gecmiyorum ve aksam su dan baska bisey yemiyorum.ama ramazana gore 1.5 kilo fazla gorunuyor.
Moralim bizuldu ya.ramazan,tek ogun dahami iyiydi acaba...
Gerci suan ennn ac karnina halimizle tartilmiyoruz bununda etkisi vardir belki bilmiyorum ama bu hizla ben 1 ayda belirgin kilo veremem yani...

Kızlaaaar nasılsınız, önce tatil sonra bayram derken hiç fırsat bulup da siteye giremedim. Yarın da fransaya gidiyorum artık yazamam o yüzden vedalaşmaya geldim Diyet nasıl gidiyor derseniz ipin ucu baya kaçtı. Artık dönünce duruma göre yeni bir plan yapacağım :))

Beni sakın unutmayın kızlaaar hepinizi kocaman öpüyoruuuum

:)) görüşürüz ablacımm bi an önce geell tekrar <3

Ya benimde öyle hem regl oldum hemde bayramdıj sarma tatlı derken 600 700 gr fazla çıkıyorum ama yarın artık bitiyor bayram sabahları kalkıp güzelce yiycem 9da falan daha sonra karnımı doyuracak kadar yeeicem hiç az az alıcam bi arada düşünüyorum acaba veremicek miyim yani 51 kilo olmak hayyal gibi diye ama buraya yazıp azimle devam eden herkes zayıflıyosa bende heralde düşerim 50ye hayırlısı ya hiç hayal edemiyorum kendimi o kiloda :|

Merabaa hoşgeldiin aramıza çıtır anne maşallah 15 kiloyu çok bişi yapmadan vermişsin 10 kiloyu da biraz daha dikka ederek verirsin umarım hem tosuncuk da peşinden koşturuyodur o baya yorar seni hareket ediyorsundur =)

ilk gün baklavayı iki dilimle bırakabildim ama bir tabak kadar sarmayı mideye indirdim special k nında kalorisi hiç az değil
onun yerine bir salata bir domates bir yumurta bi ufak dilim ekmek yenebiliyor

ekstralarım çok olmadığı halde şuan bende 700 gr fazlayım malum bayram elden bişide gelmez bir yerde yemesem öbür yerde artık iştahına hakim olamıyo insan
anlayacağın iki gün yedim bugün kendimi cezalandırıyorum
yalnız ben bişi anlamadım metabolizmamız hiçmi çalışmıyor altı üstü iki gün yedim abartmadan aslında normal bi insanın yediği kadar yedim nasıl olduda 700 gr koydu epeyde gezdim
aslında gidip hormonlarıma baktırmam lazım tembellik ediyorum

Hoşçakal netine kavuşunca yine gel... :)

Aynen oyle:) cok zipir ama yetmiyo vermeme az da yemem lazim insaallah citir bi anne olurum teşekkürler

ilk gün baklavayı iki dilimle bırakabildim ama bir tabak kadar sarmayı mideye indirdim special k nında kalorisi hiç az değil
onun yerine bir salata bir domates bir yumurta bi ufak dilim ekmek yenebiliyor

Bir kase aç kalori ki :/ ben tatlı düşkünüyüm yaa onu yeyince en azından karşılamış gibi hissediyorum çikolatalı falan

gunaydın kızlar bayramı gecırdık artık toparlanma zamanı ben son ramzan gunu 58 kgya kadar dusmustum ama bugun sabah ıtıbarıyle 58.5 kgyum tabı regl olcam onun sıskınlıgı olabılır umarım oledır ama tabı bayramda borek ve sarma yedım bolca ama tatlı yemedım:))))))

Bende cok bayram kacamagi yapmadim ama arada disarda yiyoruz malum tatildeyizbuda etkiliyo neyse aksamlari az yemege calisacagim artik

En çok kendim yiyorum diye bu bayram tatlı yapmamıştım
Bayramda bitti neyseki sarmalarda bitti

Sabah kalktım bir kupa şekersiz kahve içtim biraz ısınma hareketi ve basen bölgeme masaj yaptım
kahvaltıda bir salata bir domates bi dilim kaşar bir galeta
birazdan çantama bir elma bir litrede su koyup yürüyüşe çıkıcam inş.

Bizim çikolatalar hala bitmedi yaa

Bugün sabah biraz yumurta bi dilim ekmek salatalık domates yedim aralarda da öyle 3 tane çikolata attım ağzıma çarşıya çıktım dolaştım bayaa sıcaktı yoruldum yaa inş biraz faydası olmuştur bugün akşamda misafirliğe gidicem az yemeye çalışıcam hadi bakalım gerçi az yeyincede küsüyorlar

Son düzenleme:
Slm kizlar bu aralar bende giremedim pek nete,az yeyip 1000 kaloriyi asmiyorum kendimce ama bilemem...benim kilo vermm cok zor bunu anladim ya cok meyilliyim.
Yoksa ne cikolata ne tatli ne sarma...tuttum yani kendimi...tam gaz yurumeye ve spora baslamadim simdi bayrmdan sonra ama vucudumda bi toparlanma hissediyorum moralim yukseliyor

ne güzel ya tutabiliyorsun kendini ben :18: toparlanma hissediyorsan sorun yoktur tam gaz devam et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…