hoşgeldin sayfaya...ilk aşamada 10 kilo vereceksin.bende ilk aşamada6,7 kilo verip sonra mümkünde 4,5 daha vermek istiyorum.hedefin çokta üzülecek kadar değil moral bozma.sadece emzirdiğin için nasıl oluyor bilmiyorum,seni ye diye zorluyorlardır belki...Selam kizlar oncelikle kilo bakimindan kendimi tanitayim yaklasik 65kiloyla evlendim. Ilk hamile kaldigimda 70 dim ve 90 küsür kiloyla doguma gittim. Su anda 13 aylik bir tosuncugum var :) emziriyorum ve cok bisey yapmadan 75 e kadar geldim ama artık ciddi derecede kilo vermek istiyorum. Çıtır kizlari gordukce icimmmm gidiyi:) hedefim 65 inşaallah en yakın zamanda hedeflerimize birbirimize destek olarak variriz:)
Hepinize tekrar merhaba
Bence dünü yok sayalim çünkü bende biraz orda biraz burda die die yedim ama hep az az ne ikram edildiyse bi lokma aldım bayram şekerim hic yemedim 2 dilim tatlı yedimIzlar ben dedigim gibi aksamdan sonra yemedim.cunku bayram tatlisi yedim bugun....su ictim...simdi yesil cay icecegim,hic hareket yapasim yok valla bi titreyip kendime gelmem lazim.
Kalori nasil hesaplicam ben simdi.sabahtan beri herseyden az az ama karisik yedim nasil hesaplayacagim....
Cok degil mi:)Çok değilmiş canım verirsin üzülme biz her cuma tartiliyoruz takip ettiğin bi diyet yöntemi varmı
Bu arada hepinize hayirli bayramlar
hoşgeldin sayfaya...ilk aşamada 10 kilo vereceksin.bende ilk aşamada6,7 kilo verip sonra mümkünde 4,5 daha vermek istiyorum.hedefin çokta üzülecek kadar değil moral bozma.sadece emzirdiğin için nasıl oluyor bilmiyorum,seni ye diye zorluyorlardır belki...
2 gündür evde tatlı var diye yiyorum bende...öncesinde yokken yemiyordum...demekki psikolojik bizim durumlar...
eğer çalışmıyorsan evde cocuğuna bakıyorsan şuan en azından sporla hızlandırabilirsin.dışarı cıkıp yürümek hergün şartta değil,yeterki azimle bıkmadan yapalım...[/QUOTE
Haklisiniz azim sart. Cocuguma bakiyorum su an calismiyor um ama calisirken insan daha fit oluyorbide tatliya tutamiyorum kendimi aslinda bi ara aksam belli bi saatten sonra yemiyerek bayagi bi kilo vermistim
Kızlaaaar nasılsınız, önce tatil sonra bayram derken hiç fırsat bulup da siteye giremedim. Yarın da fransaya gidiyorum artık yazamam o yüzden vedalaşmaya geldimDiyet nasıl gidiyor derseniz ipin ucu baya kaçtı. Artık dönünce duruma göre yeni bir plan yapacağım :))
Beni sakın unutmayın kızlaaar hepinizi kocaman öpüyoruuuum
Bende 3 gundur dikkatli yiyorum,1000 kaloriyi gecmiyorum ve aksam su dan baska bisey yemiyorum.ama ramazana gore 1.5 kilo fazla gorunuyor.
Moralim bizuldu ya.ramazan,tek ogun dahami iyiydi acaba...
Gerci suan ennn ac karnina halimizle tartilmiyoruz bununda etkisi vardir belki bilmiyorum ama bu hizla ben 1 ayda belirgin kilo veremem yani...
Selam kizlar oncelikle kilo bakimindan kendimi tanitayim yaklasik 65kiloyla evlendim. Ilk hamile kaldigimda 70 dim ve 90 küsür kiloyla doguma gittim. Su anda 13 aylik bir tosuncugum var :) emziriyorum ve cok bisey yapmadan 75 e kadar geldim ama artık ciddi derecede kilo vermek istiyorum. Çıtır kizlari gordukce icimmmm gidiyi:) hedefim 65 inşaallah en yakın zamanda hedeflerimize birbirimize destek olarak variriz:)
Hepinize tekrar merhaba
Ya bu zeytiyağlı sarma çok kilo aldırır mı ki :/ baya yedimde bayramın ilk günü olsun dün olsun başka bişi yemedim çok çikolata falan biraz da :/ ama bayram bitsin hemen special k alıcam sabahları sadece bi kase ondan yicem şimdi sabahları bile sarma yiyprum :&
Bende 3 gundur dikkatli yiyorum,1000 kaloriyi gecmiyorum ve aksam su dan baska bisey yemiyorum.ama ramazana gore 1.5 kilo fazla gorunuyor.
Moralim bizuldu ya.ramazan,tek ogun dahami iyiydi acaba...
Gerci suan ennn ac karnina halimizle tartilmiyoruz bununda etkisi vardir belki bilmiyorum ama bu hizla ben 1 ayda belirgin kilo veremem yani...
Kızlaaaar nasılsınız, önce tatil sonra bayram derken hiç fırsat bulup da siteye giremedim. Yarın da fransaya gidiyorum artık yazamam o yüzden vedalaşmaya geldimDiyet nasıl gidiyor derseniz ii dipin ucu baya kaçtı. Artık dönünce duruma göre yeni bir plan yapacağım :))
Beni sakın unutmayın kızlaaar hepinizi kocaman öpüyoruuuum
Aynen oyle:) cok zipir ama yetmiyo vermeme az da yemem lazimMerabaa hoşgeldiin aramıza çıtır annemaşallah 15 kiloyu çok bişi yapmadan vermişsin 10 kiloyu da biraz daha dikka ederek verirsin umarım hem tosuncuk da peşinden koşturuyodur o baya yorar seni hareket ediyorsundur =)
ilk gün baklavayı iki dilimle bırakabildim ama bir tabak kadar sarmayı mideye indirdimspecial k nında kalorisi hiç az değil
onun yerine bir salata bir domates bir yumurta bi ufak dilim ekmek yenebiliyor
Aynen oyle:) cok zipir ama yetmiyo vermeme az da yemem laziminsaallah citir bi anne olurum teşekkürler
Slm kizlar bu aralar bende giremedim pek nete,az yeyip 1000 kaloriyi asmiyorum kendimce ama bilemem...benim kilo vermm cok zor bunu anladim ya cok meyilliyim.
Yoksa ne cikolata ne tatli ne sarma...tuttum yani kendimi...tam gaz yurumeye ve spora baslamadim simdi bayrmdan sonra ama vucudumda bi toparlanma hissediyorum moralim yukseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?