Merhaba kizlar,dogru duzgun bir nete giremedim bu aralar ama deniz,kum,gunes biraz rahatladim ramazandan sonra.
Dolayisiyla hic kilo vermedim zaten ramazandan sonra bosluga dustum ne yiyecegimide bilemedim.he kilo almamamda guzel,vucudumun azcik sekle girdgini farkediyorum bikini giyince farkettim.buna dayanarak sporu artrmaliyim,
Ne yedgimi yazmiyorum bilinki bol kalori var....
Yarindan itibaren canan karataya karar verdim,diyet fotografini ekledim sizin icin,ayrintilarini bugece okuyacagim...umarim bu kez uzun soluklu ve gercekci olur...
Gecen cuma liste yapamadim biliyorum,bu hafta telafi edicem ins,opuyorum hepinizi...
Merhaba kizlar,dogru duzgun bir nete giremedim bu aralar ama deniz,kum,gunes biraz rahatladim ramazandan sonra.
Dolayisiyla hic kilo vermedim zaten ramazandan sonra bosluga dustum ne yiyecegimide bilemedim.he kilo almamamda guzel,vucudumun azcik sekle girdgini farkediyorum bikini giyince farkettim.buna dayanarak sporu artrmaliyim,
Yarindan itibaren canan karataya karar verdim,diyet fotografini ekledim sizin icin,ayrintilarini bugece okuyacagim...umarim bu kez uzun soluklu ve gercekci olur...
Gecen cuma liste yapamadim biliyorum,bu hafta telafi edicem ins,opuyorum hepinizi...
papatyasuuu;364cikolata OLOR="#EE82EE" .!.:BUGÜNKİ MENÜM :26:[/COLOR]
sabah(iki tahıl+1et)
iki dilim ekmek
cok az peynir domates salatalık çay
ara
türk kahvesi
öğlen(2tahıl+1yağ)
4 kaşık domatesli makarna
salata
bi kaç tane patates kızartması :26:
akşam(2et+1süt+1tahıl)
4 parça fırında tavuk çok az patates
salata
ayran
ara
türk kahvesi
1 bardak süt
spor
yarım saat basamak inip çıkma
yarım saat twist
su
3 litre
toplam 5 tahıl 3 et 2 süt 0 meyve
Tatil dönüşü telafi edersin canım eğlenmeye bak :) ne güzel :) bu hafta benre çok kacirmadim ama zayiflayamicam gibi böbreklerimde problem var galiba küçük tuvaletimi yapamıyorum 3 litre sy içiyorum banamisin demiyor bugün doktora gittim kan tahlili idrar tahlili yaptırdım taş olabilirmiş içimde ki suyuatsam bi kilo gidicek nerdeyse :) :) :)Merhaba kizlar,dogru duzgun bir nete giremedim bu aralar ama deniz,kum,gunes biraz rahatladim ramazandan sonra.
Aksam bisi yemedinmi bugünün listesimi buBnm menm
Sabah
1kkutusu light peynr
2dlm tam tahlli
1domates
1saat spor
1sekersz t kahvemni cikilota
Oglen 5kask yogurtlu makarna 2kaskzyagli tqzefaslye 2l su
Supersn tatlm masallah
Bde dn
Sabah
1kkutusulight peynr 1.5dlm tamtahhliekmk
1domates 1salatalk
1s spor
Ara turkkahvesi 1mini cikolata
Ogln 5kask tazefaslye zeytnyagli 1kask pilv
Arayeslcay
Aksam 1izgarabuttavk
4kaskyogrtlu makarana salata
1maden suyu
1bcay
1barrakkola:18:
5taneuzm
http://www.kilovermek.gen.tr/diyetlerimiz_detay.asp?id_diyetlerimiz=2120Asenaa canm karatayi beraber yapalmmi bn acamadm telden sen gnlk listeyi yaz beraber yapalm
Supersn tatlm masallah
Bde dn
Sabah
1kkutusulight peynr 1.5dlm tamtahhliekmk
1domates 1salatalk
1s spor
Ara turkkahvesi 1mini cikolata
Ogln 5kask tazefaslye zeytnyagli 1kask pilv
Arayeslcay
Aksam 1izgarabuttavk
4kaskyogrtlu makarana salata
1maden suyu
1bcay
1barrakkola:18:
5taneuzm
Tatil dönüşü telafi edersin canım eğlenmeye bak :) ne güzel :) bu hafta benre çok kacirmadim ama zayiflayamicam gibi böbreklerimde problem var galiba küçük tuvaletimi yapamıyorum 3 litre sy içiyorum banamisin demiyor bugün doktora gittim kan tahlili idrar tahlili yaptırdım taş olabilirmiş içimde ki suyuatsam bi kilo gidicek nerdeyse :) :) :)
Aksam bisi yemedinmi bugünün listesimi bu
Dolu dolu bi gün olmuş canım bende tahıllara dikkat etmye çalışıyorum bakalım faydası olacakmı eğer tam uygularsam ayda 4-5 kilo verdiriiyormus
http://www.kilovermek.gen.tr/diyetlerimiz_detay.asp?id_diyetlerimiz=2120
Burda var canim bende pcden girmedigimden yazamadim simdi.
Gunkurusu yerine incir aldim bugun,yarin basliyorum ins
bir bardak kolaya kadar ii mişafiyet olsun benimde gazlı içecek isteyim çok fazla
ben bu gün kahvaltı etmeden bir bardak kahveyle çıktım iş görüşmesine gittim epey uzun sürdü aç kaldım çıkınca dedim dışarıda kalori almayayım eve gelince acele bi yumurtaa haşladım bi salata domates doğradım boğaz pastilini saymazsak şu saate kadar o
yemeğimde yok fasülye yapacaktım üşendim
bikaç meyveyle günü savabilirsem güzel olacak.
Neyaptn canm ne yednnbir bardak kolaya kadar ii mişafiyet olsun benimde gazlı içecek isteyim çok fazla
ben bu gün kahvaltı etmeden bir bardak kahveyle çıktım iş görüşmesine gittim epey uzun sürdü aç kaldım çıkınca dedim dışarıda kalori almayayım eve gelince acele bi yumurtaa haşladım bi salata domates doğradım boğaz pastilini saymazsak şu saate kadar o
yemeğimde yok fasülye yapacaktım üşendim
bikaç meyveyle günü savabilirsem güzel olacak.
Bugün akşama kadar çok güzeldi akşam ekmeksiz yedim ama fazla kaçtı galibabaya tahil yedim bugün yaa
Sabah
Iki dilim ekmek peynir domates çay
Ara
Bi bardak kahve 4 kepekli bisküvi
Oglen
4 kaşık domatesli bulgur pilavi
Ayran
Akşam
1biber dolmasi 1patlican dolmasi
10 tane sarma
Sarma biraz fazla oldu zeytinyagliydi sarma dolma
Bu sabahpeynir,domates,yesillik vs yedim ama 2 dilim kepekli ekmek ve findik ezmesini kacirdim.
aksam5 te yogurt ve uzum yedim,
Saat 6 dada kabak,patates sulu yemegi yedim sadece.
Baska hic bise yok ....
Su,soda ve cay var...
Gezme bahanesyle yurudum baya gunduz,spor yapamadim ama simdi mekik tarzi biseyler yapacagim...
Opuldunuz...
Kizlar selam ben cok hastayim bana dua edinsizi takip ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar selam ben cok hastayim bana dua edinsizi takip ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun neyin var? razandan beri bende hastalık çekiyorum :2: inşallah tez zamanda sağlığımıza kavuşuruz
tartı günü yaklaştığından ben biraz hız verdim
beş zetini limonlayıp zetin yağladım bir salata bir domates
iki çatal peynir light değildi ama çok az yedim
yürüyüş yaptım
arada bişi yemedim akşam yemeği közlenmiş biber soğan domates bir ızgara köfte
ben eti bazen yiyemiyorum zorlarsam midem bulanıyo vejeteryan değilim ama etle aram yok sağlık için yiyorum
birazdan yeşil çay yapıcam
artık acıkırsam meyve yada yoğrt yemeyi düşünüyorm
siz karataya başladınızmı
Cok geçmiş olsun canim ne oldu neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?