ramazanda zayıflama

aynen benimde boğazım şişti 1 gr lık antibiyotik verdi , antibiyotik güçlü olnca mantar yaptı peşine hafif boğaz ağrısı mantar tedavisindesin tekrar ilaç veremem dedi immümex verdi halada boğazım ağrıyor ama iştahımı kapatmadı ya ben her halükarda iştahlıyım

sağolasın sanada iyi geceler

Allah şifa versin canim diyeti nasil yapiyosun

oo baya güzel
inşallah karatay daha verimli olur

Allah şifa versin canim diyeti nasil yapiyosun
sağol sanada Allah şifa versin
diyet gibi değil az yiyorum haftada 200 300 gr falan veriyorum

sabah bir şekersiz kahve
şimdide bir elma
Acıkınca bir tabak taze fasülye yemeyi düşünüyorum
ara yoğurt
akşamda meyve tabağı diye düşündüm
inş. başarabilirim :)

meraba kızlaarr
burda wifi varmış :) napıyosunuz ne var ne yok sanırım kilo alıcam tatilde :/ baya yiyorum yaa

Kzlar neyapiyonyz sesinz cukmiyor hicc ben bugn sabah 2dlm ekmek domates salatalk menemn az zyg ile psrdm sonra kahve yannda cikolatayla 1litre su ardndan 1pide yedm tavklu sonra 1bardak sut ama baska birsey yemeyvm sozzz

merhaba kızlar.bi kaç gündür sehir dışındaydım takip edemedim burayı...birde siteyi değiştirmişler (((

sanırım ramazandan sonra çokta başlığa adapte olamadık,ben malesef sporuda bıraktım cok zor geliyor artık...bugün son bir 15 gün için sıkı başlamak istyorum...
ne dersiniz ne yapalım....başka bir başlıkmı açalım artık yada başka bir başlığa dahilmi olalım ben yine böyle fikir alışverişiyle işi götürmek isterim....

Bende bilmiyorum canim ama acil bişiler lazım yaa

Ya anlatamam nasil biraktim herseyi,sanirsinizki 50 kiloyumda onun rahatligi var ustumde :)

Bugun evime geldim,karatay kahvaltisi yaptim :)
Simdide ekmeksizzz sebze yemegi ve yogurt yedim...aksam disarda yiyecegim sanirim iste bu tehlike...
Ramazandan sonra sporu cok bosladim,bu aksam umarim yaparim biraz....
En azindan almadimda hala 64 kiloyum...su 15gunde 2,3 kilo verirsem mutlu olurum...
Ekmek ve pirinci yememeye calisacagim....

Aynen nolmus böyle yaa
oyyy bugün acayip yoruldum sen mersinliydin galiba cennet cehennem mağaralarında cennet mağarasına in çıkk o merdivenler mahvetti beni denizde bu kadar efor harcamamışımdır inş sivasa zayıflamış olarak dönerim pek sanmıyorum ama

pek boşlamadım ama asılmıyorumda

öyle bir ayda verecek boğazını çok sıkı tutacak tipler değiliz ayarsız yemeden bol hareketle devam edelim
bende bıktım valla topiği bulmadan öncede devam ediyordum ama göbekle yaşamakta istemiyorum
yazarak verebilsek keşke planlarıma göre şuan 48 olmam lazımdı

d şuan kaçsın ki bende bi ayda 5 6 kilo diyodum 1 kilo falan oldu Dd

Oraya gittinmi yorulmadan olmaz canim yediklerine dikkat etmissin vermissin dir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…