- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.189
- 698
Sagolun kizlar ilginize teşekkürler bogazlarim enfeksiyon kapmis yutkunamiyorum o derece. Igne ve antibiyotik verdi doktor. Tatil bana yaramadigerci hastalikta istah gitti keske geri gelmese... neyse herkese iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen benimde boğazım şişti 1 gr lık antibiyotik verdi , antibiyotik güçlü olnca mantar yaptı peşine hafif boğaz ağrısı mantar tedavisindesin tekrar ilaç veremem dedi immümex verdi halada boğazım ağrıyor ama iştahımı kapatmadı ya ben her halükarda iştahlıyım
sağolasın sanada iyi geceler
ben bu sabah karataya başladım.11.00 de:yarım litre su
12.30da:karatayın kahvaltı tabagı
16.30da:yoğurt içine şeftali parcaları
18.00de lavaş ve 1 yumurta ne alakaysa :)
20.00da:2yemek kasığı bamya...
gün içinde yürüdümde...şimdi bu saatten sonra bişey yemem su ve cay içerim...
bana öyle geliyorki her kahvaltıya karatayla başlayıp evde olanla bitiricem günü...zaten birebir yapamayız...
sağol sanada Allah şifa versinAllah şifa versin canim diyeti nasil yapiyosun
meraba kızlaarr
burda wifi varmış :) napıyosunuz ne var ne yok sanırım kilo alıcam tatilde :/ baya yiyorum yaa
yesende gezip yüzüyorsundur ama yine ayarını kaçırma
Geçmiş olsunKizlar selam ben cok hastayim bana dua edinsizi takip ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen nolmus böyle yaaBu site nolmuş böyle yaa
Bende bilmiyorum canim ama acil bişiler lazım yaamerhaba kızlar.bi kaç gündür sehir dışındaydım takip edemedim burayı...birde siteyi değiştirmişler(((
sanırım ramazandan sonra çokta başlığa adapte olamadık,ben malesef sporuda bıraktım cok zor geliyor artık...bugün son bir 15 gün için sıkı başlamak istyorum...
ne dersiniz ne yapalım....başka bir başlıkmı açalım artık yada başka bir başlığa dahilmi olalım ben yine böyle fikir alışverişiyle işi götürmek isterim....
oyyy bugün acayip yoruldum sen mersinliydin galiba cennet cehennem mağaralarında cennet mağarasına in çıkk o merdivenler mahvetti beniAynen nolmus böyle yaa
Ya anlatamam nasil biraktim herseyi,sanirsinizki 50 kiloyumda onun rahatligi var ustumde :)
Bugun evime geldim,karatay kahvaltisi yaptim :)
Simdide ekmeksizzz sebze yemegi ve yogurt yedim...aksam disarda yiyecegim sanirim iste bu tehlike...
Ramazandan sonra sporu cok bosladim,bu aksam umarim yaparim biraz....
En azindan almadimda hala 64 kiloyum...su 15gunde 2,3 kilo verirsem mutlu olurum...
Ekmek ve pirinci yememeye calisacagim....
pek boşlamadım ama asılmıyorumda
öyle bir ayda verecek boğazını çok sıkı tutacak tipler değiliz ayarsız yemeden bol hareketle devam edelim
bende bıktım valla topiği bulmadan öncede devam ediyordum ama göbekle yaşamakta istemiyorum
yazarak verebilsek keşke planlarıma göre şuan 48 olmam lazımdı
en son 55.8 dim senin tatilin bittimid şuan kaçsın ki bende bi ayda 5 6 kilo diyodum 1 kilo falan oldu Dd
Oraya gittinmi yorulmadan olmaz canimoyyy bugün acayip yoruldum sen mersinliydin galiba cennet cehennem mağaralarında cennet mağarasına in çıkk o merdivenler mahvetti benidenizde bu kadar efor harcamamışımdır inş sivasa zayıflamış olarak dönerim pek sanmıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?