ramazanda zayıflama

verdiğimi pek sanmıyorum ama her zamankinden çok daha çok hareket ettiğim için olabilir belki ama çok da yiyorum dondurma falan inş vermişimdir ya vermediysem verdim mi ki acaba yaa ama ama belki
vermediysende sıkılaşmışsındır ben mesela başladığımdan beri iki kilo verdim ama cm incelme yok

vermediysende sıkılaşmışsındır ben mesela başladığımdan beri iki kilo verdim ama cm incelme yok
aynen benim bel bölgesi ve göbek küçüldü gibi hissediyorum normalde
_| |
| bu şekil bi bel varken / böyle bişi oldu :dD kısaca inceldi gibi hissediyorum bakalım bilmiyorum |
>_< tühh yapamadım doğru düzgün

Valla ben de bu konuyu izliyordum geçen baktım izlediğim konularda yok kapatıldı falan diye düşündüm papatyasuuu bir mesajı beğenince bildirim geldi öyle farkettim :)

kızlar coook slm...biraz değişik bi süreç oldu buraya giremedim.aklıma geldi aslında hep...bu arada sayfayı bulmaya uğraştım 2 saat...
hiç diyetle sporla ilgilenemedim...ama birazcık verdim...ramazan basından beri toplamda 5 kilo oldu....tipimde farketmiyorum pek ama...yerleşik düzene geçiyim 10 gün sonra spora devam edeceğim...

hala geçemedinmi

Merhaba ben 15 yıldır obezim Zayıflamada sonsöz diye bir kitap aldım okudum ve zayıflmak adına öğrendiğim bildiğim herşeyin ne kadar boş olduğunu anladım diyet şişmanlatır diyor; evet haklı uyguladığımız sürece kilo veriyoruz ama bıraktığımızda verdiğimiz kiloları fazlasıyla geri alıyoruz spor zayıflama metodu değildir diyor evet oda uygulandığı sürece işe yarıyor düzensiz beslenmenin kilo aldırdığını öğrettiler bize bu zamana kadar ben düzenli beslenen bir tane bile zayıf insan tanımıyorum bu zamana kadar yiyecekleri hep sağlıklı ve sağlıksız diye ayırdık ama dünyada bugün fare yada böcek yiyip sağlıklı yaşayan insanlar var kısacası hanımlar deniz egece boş konuşmamış kendiside kilolu bir insamış ve kendi bulduğu teknikle 40 kilo vermiş.
ben yeni başladım kampına katıldım 3 hafta oldu 7 kilo verdim üstelik istediğimi yiyorum ama bedenimin ihtiyacı kadar yani bu dünyada herşey inançmış yiyecekler bile inançlarımıza göre hizmet ediyor bedenimize biri kilo almaktan korkuyor kilo alıyor diğeri ise umursamadan yiyor kilo almıyor
HANIMLAR İLGİ NEREDEYSE O BÜYÜYOR NEYİ İLGİSİZ BIRAKIRSAK YOK OLUYOR KİLOLARLA YADA YİYECEKLERLE İLGİLENMEYİN DENİZ EGECENİN DEDİĞİ GİBİ HAREKETLE İLGİLENİN HAREKET BEREKETTİR. deniz egeceyi araştırmanızı öneririm...

merhaba ben 25 yaşındayım ve çocuklugumda berı kılo problemı ile uğraştım.Diyet spor herşeyi yaptım ama bıraktıgımda tekrar kilo almaya başladım taki DENİZ EGECEYLE tanışana kadar deniz bey hiç bi şekilde diyet yapmadan bilinç altı kodlama eğitimleri vererek olmak istediğim kiloya ulaştım.DENİZ EGECE'NIN dediği gibi kilo bilinç altında bitmediği sürece bedende de bitmez...

Kizlar slmlar....2 sene once ramazanda acmistim bu konuyu.
Ozaman 66 dan 62 ye kadar inmistim sanirim.su an tek fark...ozaman ailemle evdeydim.simdi tekim ve calisiyorum...
O yuzden kilo verme cabam hala devam ettigi icin,ramazandada dahada duzenlemeliyim.

Boyum 162 kilom 66 suan...

Bu basliga yine devam edersem daha duzenli olur,kacamaklar azalir diye dusundugumdendir ki haydi kizlar hareketlensin sayfa,ramazan da oruc tutan ve kiloda vermek isteyenleri bekliyorum..

Ayrica 2 haftadir basladim ben kalorisi yuksek yiyecekleri biraktim,2.5 kilo berdim.
Oyuzden suan azimliyim

Meraba canım ben katılabilirim sana doğum kiloları yapıştı üstüme ramazanda vermeye kararlıyım inş bu sefer vericem en az 4 kilo verirsem benim için çok iyi

Ne yapmamiz gerekiyor sahurda neler yiyecegiz.ben calistigim icin yiyip de yaticam sahura kalmkmayacagim.bir paket eti form ve 2hurma yemeyi dusunuyorum sahur niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…