Çok az değil mi canım zorlanırsın öyle sankiNe yapmamiz gerekiyor sahurda neler yiyecegiz.ben calistigim icin yiyip de yaticam sahura kalmkmayacagim.bir paket eti form ve 2hurma yemeyi dusunuyorum sahur niyetine
Hosgeldin canim...ne de iyi olur gel tabiki....kilon boyun yasin kacBen de katilmak istiyorum kizlar evlendim 7kilo aldim tam
Sende hg tatlim,bende calisiyorum bazen yeyip yatacagim ama etiform ve hurma cok az ve sagliksiz olur sanirim...ekmegi yemesendr kavun karpuz kahvalti tarzi en azindan atistir biraz..Ne yapmamiz gerekiyor sahurda neler yiyecegiz.ben calistigim icin yiyip de yaticam sahura kalmkmayacagim.bir paket eti form ve 2hurma yemeyi dusunuyorum sahur niyetine
Haklisin tabi...ama ben cok korkuyorum ya acikicam diye.cunku migrenim var ve orucluyken baslarsa hastanelik oluyorum aninda...bugunde iftardan 1 saat once basladi.yedikten 10 dk icinde oluyorum sandim sonra duzeldi ilacla....Canim yaş 27boy 172kilo 65canim daha sahura kalkamadim adetimama bi deneyecegim bakalim tutabilecekmiyim size haber edicem:)hurmayi biliyosun kizlar her vitamin var icinde peygamber efendimiz öyle tutarmis sahuru sadece hurma ve su:)anlayacaginiz ayni zamanda sunnet
Canım konuyu açtığında kilo verebilmiş miydin verenler olmuş muydu merak ettimSimdi maydanoz cekip blenderda yogurtayip yiyecegim.
Tadi cok guzel oluyo.maydanozu toz gibi yapip yogurtlayinca ☺
Valla suan bianda saskinim duzene giremedi daha menulerim.
Aa denemek lazim baska ne yedin canim sahurdaSimdi maydanoz cekip blenderda yogurtayip yiyecegim.
Tadi cok guzel oluyo.maydanozu toz gibi yapip yogurtlayinca ☺
Valla suan bianda saskinim duzene giremedi daha menulerim.
evet canım 4 -5 civarı vermiştim.ama o zaman tatilde evdeydim.şimdi çalışıyorum...Canım konuyu açtığında kilo verebilmiş miydin verenler olmuş muydu merak ettim
sahur:Aa denemek lazim baska ne yedin canim sahurda
Dogrudurevet canım 4 -5 civarı vermiştim.ama o zaman tatilde evdeydim.şimdi çalışıyorum...
sahur:
iftar sahur arası :maydanozlu yogurt.
yarım kase çorba
kıymalı yumurta
2etimek form
düzene giremedim henüz ya korkuyorum işteyken biranda acıkıcam diye.ayaga bile kalkmıyorum daha:)
Dogrudur canim ama o etimekler fazla orda bence:)Dogrudur
kız napıııım...iftarda ekmek yok sahurdada korktum yedim valla....Dogrudur canim ama o etimekler fazla orda bence:)
Aynı dert hoşgeldin canım:)meraba ben de katılayım aranıza .....ben de doğum kilolarından kurtulmak istiyorum69-68 falanım
5 kilo versem fena olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?