ramazanda zayıflama

Güzelmiş menün canım bende az önce meyve yedim oruç tutamıyorum yine iftardan sonra beni uyku basıyo ya uyumuş kalmışım yine iftarda da ayran çorbası kıyma 1tane de kadayıf dolması yedim kıymayı iki dilim ekmekle yedim bire düşürmem lazım

Suyu az içiyorum ona dikkat etmem lazım

Buarada patates yazmistim ama onu yemedim yerine 1kase corba ictim...hafif bi sahur oldu,guzel...

Afiyet olsun...aynen hem ekmek hemde kadayif dolmasi...anaaaaaaa ☺
Suyu bende icemiyorum hic ama oruc korkusuna 4 5 bardak en az iciyorum.

İftardan sonra yesıl cay ve en az 2 litre su içtim
Sahurda yıne yulafezmesı süt
Bı yumurta bır dilim ekmek peynir
Fazlaydı ama

Kızlar ben abdest aldim ama illa adetim gelir tutmam diye dusundum 2tane burcak bisküvi yedim bir de su bununla tutucam bakalim iftar nasil olacak zira kan falan gelmemis sabahaa kadar niyetlendim ben de

İSİMYAŞBOYKİLO(1.HAFTA)KİLO(2.HAFTA)KİLO(3.HAFTA)KİLO(4.HAFTA)
ASENA872816266...
USRİYUSRA3115570...
SEVİLAH.15658.7...
TOM RAİDER2717262...
TUHANA_01......
DEPİEDRA......
* Eksik bilgileri tamamlayalım kızlar.CUMA günleride iftardan önce tartılma günlerimiz olsun.
* İftar sahur arası su içmeyi ve hareketlerimizi artırmayı unutmayalım..

Canim benim kilo 65duzeltirmisin

ASENA872816266...
USRİYUSRA3115570...
SEVİLAH.15658.7...
TOM RAİDER2717265...
TUHANA_01......
DEPİEDRA......

25 yaşındayım canım

ASENA872816266...
USRİYUSRA3115570...
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717262...
TUHANA_01......
DEPİEDRA......

Sanırım iftarda kelle paça çorbacısına gideceğiz,yalnız yanında gelen sıcacık ekmek,tereyağı ve peynir için ne diyeyim ki şimdi size,yemeyeceğim mi diyim :)
az yemeye çalışacağım....

sizlerin nasıl gidiyor...kızlar günlük iftar ve sahurda ne yaptığımızı yazalım ki birbirimize yardımcı olalım.

Liste guzel olmuş
Ya bugun pide var ama

Dün geceden baslayan sancılarım var bıraz ıyı olayım leslıe yapcam iftardan sonra baska yoku yok
Onun dısında nane lımonlu maydanozlu suyumu içiyorum ıftarlrda ekmek yememeye calışıyorum
Menu fazla olsa bıle hepsınden sadece tadarak yıyebılıyorum
Cuma gubu nasıl olur cok merak edıyorum

geçmiş olsun.ya cok güzel keşke bende spor yapabilsem,iftardan sonra pelte gibi oluyorum.ama bugun bakalım zorlayacağım kendimi...

umarım cuma günü -1 ile başlarız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…