Güzelmiş menün canım bende az önce meyve yedim oruç tutamıyorum yine iftardan sonra beni uyku basıyo ya uyumuş kalmışım yine iftarda da ayran çorbası kıyma 1tane de kadayıf dolması yedim kıymayı iki dilim ekmekle yedim bire düşürmem lazımIftardan sonra birsey yemedim.15 dk hareket yapabildim sureyi artirmaliyim..
Saat 01.00 maydanozlu yogurt yedim...
02.00 de sahur yaparim.haslanmis yumurta haslanmis patates peynir zeytin domates salatalik vs.
1 etimek form belki ekmek yerine yerim.
1 lt de su....
Suyu az içiyorum ona dikkat etmem lazımGüzelmiş menün canım bende az önce meyve yedim oruç tutamıyorum yine iftardan sonra beni uyku basıyo ya uyumuş kalmışım yine iftarda da ayran çorbası kıyma 1tane de kadayıf dolması yedim kıymayı iki dilim ekmekle yedim bire düşürmem lazım
Buarada patates yazmistim ama onu yemedim yerine 1kase corba ictim...hafif bi sahur oldu,guzel...Iftardan sonra birsey yemedim.15 dk hareket yapabildim sureyi artirmaliyim..
Saat 01.00 maydanozlu yogurt yedim...
02.00 de sahur yaparim.haslanmis yumurta haslanmis patates peynir zeytin domates salatalik vs.
1 etimek form belki ekmek yerine yerim.
1 lt de su....
Afiyet olsun...aynen hem ekmek hemde kadayif dolmasi...anaaaaaaa ☺Güzelmiş menün canım bende az önce meyve yedim oruç tutamıyorum yine iftardan sonra beni uyku basıyo ya uyumuş kalmışım yine iftarda da ayran çorbası kıyma 1tane de kadayıf dolması yedim kıymayı iki dilim ekmekle yedim bire düşürmem lazım
| İSİM | YAŞ | BOY | KİLO(1.HAFTA) | KİLO(2.HAFTA) | KİLO(3.HAFTA) | KİLO(4.HAFTA) |
|---|---|---|---|---|---|---|
| ASENA87 | 28 | 162 | 66 | . | . | . |
| USRİYUSRA | 31 | 155 | 70 | . | . | . |
| SEVİLAH | . | 156 | 58.7 | . | . | . |
| TOM RAİDER | 27 | 172 | 62 | . | . | . |
| TUHANA_01 | . | . | . | . | . | . |
| DEPİEDRA | . | . | . | . | . | . |
Canim benim kilo 65duzeltirmisin* Eksik bilgileri tamamlayalım kızlar.CUMA günleride iftardan önce tartılma günlerimiz olsun.
İSİM YAŞ BOY KİLO(1.HAFTA) KİLO(2.HAFTA) KİLO(3.HAFTA) KİLO(4.HAFTA) ASENA87 28 162 66 . . . USRİYUSRA 31 155 70 . . . SEVİLAH . 156 58.7 . . . TOM RAİDER 27 172 62 . . . TUHANA_01 . . . . . . DEPİEDRA . . . . . .
* İftar sahur arası su içmeyi ve hareketlerimizi artırmayı unutmayalım..
Hareket yok bende iste
Ben de sevmiyorum malesef172 boyla 65 kilo güzel geldi aslında bana.
ama hareket iyidir tabi...ben de sevmesemde
Allah yardımcın olsun canımKızlar ben abdest aldim ama illa adetim gelir tutmam diye dusundum 2tane burcak bisküvi yedim bir de su bununla tutucam bakalim iftar nasil olacak zira kan falan gelmemis sabahaa kadar niyetlendim ben de
Sagol canim benimAllah yardımcın olsun canım
25 yaşındayım canım* Eksik bilgileri tamamlayalım kızlar.CUMA günleride iftardan önce tartılma günlerimiz olsun.
İSİM YAŞ BOY KİLO(1.HAFTA) KİLO(2.HAFTA) KİLO(3.HAFTA) KİLO(4.HAFTA) ASENA87 28 162 66 . . . USRİYUSRA 31 155 70 . . . SEVİLAH . 156 58.7 . . . TOM RAİDER 27 172 62 . . . TUHANA_01 . . . . . . DEPİEDRA . . . . . .
* İftar sahur arası su içmeyi ve hareketlerimizi artırmayı unutmayalım..
| İSİM | YAŞ | BOY | KİLO(1.HAFTA) | KİLO(2.HAFTA) | KİLO(3.HAFTA) | KİLO(4.HAFTA) |
|---|---|---|---|---|---|---|
| ASENA87 | 28 | 162 | 66 | . | . | . |
| USRİYUSRA | 31 | 155 | 70 | . | . | . |
| SEVİLAH | 25 | 156 | 58.7 | . | . | . |
| TOM RAİDER | 27 | 172 | 62 | . | . | . |
| TUHANA_01 | . | . | . | . | . | . |
| DEPİEDRA | . | . | . | . | . | . |
Liste guzel olmuş
İSİM YAŞ BOY KİLO(1.HAFTA) KİLO(2.HAFTA) KİLO(3.HAFTA) KİLO(4.HAFTA) ASENA87 28 162 66 . . . USRİYUSRA 31 155 70 . . . SEVİLAH 25 156 58.7 . . . TOM RAİDER 27 172 62 . . . TUHANA_01 . . . . . . DEPİEDRA . . . . . .
Sanırım iftarda kelle paça çorbacısına gideceğiz,yalnız yanında gelen sıcacık ekmek,tereyağı ve peynir için ne diyeyim ki şimdi size,yemeyeceğim mi diyim :)
az yemeye çalışacağım....
sizlerin nasıl gidiyor...kızlar günlük iftar ve sahurda ne yaptığımızı yazalım ki birbirimize yardımcı olalım.
geçmiş olsun.ya cok güzel keşke bende spor yapabilsem,iftardan sonra pelte gibi oluyorum.ama bugun bakalım zorlayacağım kendimi...Dün geceden baslayan sancılarım var bıraz ıyı olayım leslıe yapcam iftardan sonra baska yoku yok
Onun dısında nane lımonlu maydanozlu suyumu içiyorum ıftarlrda ekmek yememeye calışıyorum
Menu fazla olsa bıle hepsınden sadece tadarak yıyebılıyorum
Cuma gubu nasıl olur cok merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?