ramazanda zayıflama

asena87 eti lifalaif yulaf ezmesı süte koyuyrm bazen içine tarcın ve bıraz da kuru üzüm çok tok tutuyor
evet onu bende cok seviyorum...arada sahurda değerlendireceğim...
Buna cevap vereyım canım bende dun aksam kayısılı fırm cayı aldım kesınlıkle rahatlatıyor gecen ramazan hıc ıhmal etmedım rahatlaty
kayısılıda aklımdan gecti ama direkt form cayı yazandan aldım internetten gelir bir iki güne.
asena87 bunu nasıl yapıyorsunuz basta @işaretı olarak
:) sende yapmıssın ya canım işte... altgir+Q aynı anda sonra ismi yazınca çıkıyo zaten de sende yapmışsın ki zaten :)

türk kahvesi ve soda benimde vazgeçilmezim iftardan sonra ama şişliğim cok farklı ya 5,6 gün sonra adet olacagım o yüzdenmi acaba desem erken sanki daha...

senmi dün sütlü tatlı tarifi vermiştin,yaptınmı dün :)

İSİMYAŞBOYKİLO(1.HAFTA)KİLO(2.HAFTA)KİLO(3.HAFTA)KİLO(4.HAFTA)
ASENA872816266.5...
USRİYUSRA3115570...
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717265.5...
TUHANA_01......
DEPİEDRA......
[td]CUPCAKE89[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]53[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[tr]
[td]CUKULATAASKİNA[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]74[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURCAK41[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][/tr]

Kk app uygulaması vardı sankı daha önce şimdi yok ben mı bulamadım acaba

Bugun tartiliyoru dmi kizlar..iftara ekmeksiz bi tabak sebze yemegi sahura omlet yememe ragmen bir kilo bilde veremedm kendime acimsya basladm

kizlar ben 3 gundur sahur yapniyorum gayette iyiyim sahur yapinca sanki daha cok acikip susuyorum

Kizlar ben simdi tartildim.65.5 cikti...baslangic kilom bir 66 bir 66.5 cikmisti yani ya 500 gr yada 1kg vermisimde tatmin olmadim hic.daha hafif beslenmeye baslayacagim yoksa zaman geciyoooo....

İSİMYAŞBOYKİLO(1.HAFTA)KİLO(2.HAFTA)KİLO(3.HAFTA)KİLO(4.HAFTA)
ASENA872816266.565.5..
USRİYUSRA3115570...
SEVİLAH2515658.7...
TOM RAİDER2717265.5...
TUHANA_01......
DEPİEDRA......
[td]CUPCAKE89[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]53[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[tr]
[td]CUKULATAASKİNA[/td]
[td]27[/td]
[td]158[/td]
[td]74[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BURCAK41[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][/tr]

Kizlar en son paylasilan tabloyu cevapla deyip tablo alintilanmis olur.
Ilk table yazan yere kadar silip son yerdeki son table yazan yere kadar silip ardindan tabloya bakiyoruz.tablo gorundugu gbi degilde td lerden olusur...orada kendi adinizi buldugunzda bi altta boy bi altta yas bi altta ilk kilonuz yazar.
Onun bi altindaki ordadaki noktayi silip yeni kilonuzu yazaip msji gonderebilirsiniz..
Sunu unutmayin ilk table ve son table yazan yere kadar silin...birde ilk yaptiginizda ayrintili duzenleyip onizlemeye basip yaptiginiz seyin dohru olup olmadigina bakin bi...

Ay buarada belki biliyorsunuzdur uzun uzun anlattim ama.umarim anlatabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…