- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Olur tabiki hosgeldin...yas boy ve kiloyu soylersen tabloya eklerim.Selammm kizlarr bu tontis arkadasinizda sözle zayiflayabiliirmi?
Hoş buldum canim sağol yas 20 kilo 63 boy1.58Olur tabiki hosgeldin...yas boy ve kiloyu soylersen tabloya eklerim.
Aynen.bugun ayni haldeydim...artik sahurda cok cok az hafif bisey yeyip birakicam...Canim ben sana soylemistim ama sahurda yemeynce daha iyi bile dayaniyosun
Eklerim canim tamam...arkadaşlar Nasıl zayıflıyorsunuz Ramazan'da bana da yardımcı olunne yapmalıyım.. listeye eklerseniz sevinirim..
yaş-27
boy-1.55
kilo-62
Iyi yapiyorsun canim...ben evde tek oldugum icin almiyorumda ozenmiyotumda ama onumde olsa bende zorlanirdim canim...Pide ve ekmek yememe konusunda kararliyim ancak bazen canim istemiyor degil.
0.8 kg vermissin canim ozaman....hadi bakalim musait olunca cezani yerine getirasena87 tartıldım canım bugün 57.9
Evde duzenli olarak tatli varmi yani kalabalikmisiniz bilmiyorum ben eve almadigim icin yapmiyorumda.asena87 ekmeği artık tamamen bıraktım hiç aramıyorum bile, 2 litre su içiyorum iftardan sahura.. ama işte şu tatlı mevzusu var ki dayanamıyorum orada nefsim dayanmıyor malesef
misafirliklere çok gidiyoruz, yada misafir alıyoruz derken gözümüzün önünde oluyo malesef her zaman..Evde duzenli olarak tatli varmi yani kalabalikmisiniz bilmiyorum ben eve almadigim icin yapmiyorumda.
Normalde bende kriz gecirir gbi dondurmayi supangleyi keskulu ohohohoho gomerdim bi anda ama simdi duruyorum...
En azindan ramazanda zaten anca yemek yap tv izle ise git disari cik falan aramaz oldum...
Ben yapmiyorum ama herhangi bir meyveyi blenderdan gecirip sutle beraber,guzel olabilir ama evde tatli oluyosa o dururken bunu yapmak zor tabi
Slm kizlar.
Iftar...
Corba,1 kasik bulgur,tavuk biftek.
Ara;soda
Sahur...
Ton balikli yumurta 1 tane.
Ekmek vs yok.
Ya guzel duruyo yazincada ben kendimi cok sis ve cok tok hissediyorum bi hata var bir yerlerdede anlamadim.Masallah menunuz cok guzel
Afiyet olsun cnm...abartmismisin sankiKizlar ben yarin oruc tutamayacagim 1günlük ara veriyorum.iftarda bir kase tarhana corbasi 1kase makarna,1adet haslanmis patates,salata ve süt helvasi yedim 1kase.
SankiiiiiYa guzel duruyo yazincada ben kendimi cok sis ve cok tok hissediyorum bi hata var bir yerlerdede anlamadim.
Afiyet olsun cnm...abartmismisin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?