Evet yarım yeseydın bari :)Yaklasik 200 kal bir hamur isi hala menumun guzel oldugunu dusunuyor musunuz ama napiyim ya azicik hem küçüktü peynirli sıkma cok guzel sey bu arada kitap okumaya baslamam lazim kendimi zorluyorum. Dunya klasiklerini nerdeyse hic okumadim hep kactim simdi utaniyorum ama hicte canim istemiyor bilmiyorum ne yapmali
Agustosta 20 olacagim 96 liyim. Ben de oyle dusunuyorum elimden geldigince kendime vakit ayırmaya calisiyorum. Hukuk okuyorum. Dersler biraz yorucu. Ama vakit kaldigi zamanlarda arkadaşlarımla ailemle olabildigince gezmeye paylasimlarimi atttirmaya calisiyoeum. En guzel yillar sanki dolu dolu yasamak benim de amacim. Bu arada nasıl aciktim bir bilsenizEvet yarım yeseydın bari :)
neyse sen zaten zayıfsın...
yanlış hatırlamıyorsam 19 yaşındaydın...28 imi bitirmek üzere olan biri olarak sana tavsiyem bu yaşlarını güzel değerlendir...maximumda yaşa sınırların ölçüsünde...kitap,haber,gezme,araştırma,sosyallik vs vs....sonralarıda yapabilirsin ama zamanla kısıtlanıyor herşey zamanında güzel ve gerekli...
Cok guzel...bolumunde,masallah sende saygilisin.guzel yasamaya calismanda harika...ben ne tartilabildim ne duzene girebildim ne de eve girebildim...surekli disardayim isteyim arkadaslarlayim vs derken buaralar asiri duzensizim.Agustosta 20 olacagim 96 liyim. Ben de oyle dusunuyorum elimden geldigince kendime vakit ayırmaya calisiyorum. Hukuk okuyorum. Dersler biraz yorucu. Ama vakit kaldigi zamanlarda arkadaşlarımla ailemle olabildigince gezmeye paylasimlarimi atttirmaya calisiyoeum. En guzel yillar sanki dolu dolu yasamak benim de amacim. Bu arada nasıl aciktim bir bilseniz
Cok sagolun gercekten mutlu oldum dusuncenize ya hep öyle oluyor dimi tam boyle karar veriliyor diyet konusunda her sey ust uste geliyor sonrasında ama yilmayin geri adim atmayin kararlilik en önemlisi. Sahurfa da yemegimi yedikten sonra menumu paylasacagimCok guzel...bolumunde,masallah sende saygilisin.guzel yasamaya calismanda harika...ben ne tartilabildim ne duzene girebildim ne de eve girebildim...surekli disardayim isteyim arkadaslarlayim vs derken buaralar asiri duzensizim.
Ben paylasamiyorum kac gundur menu duzensizlikten dolayi...bugun mesela;Cok sagolun gercekten mutlu oldum dusuncenize ya hep öyle oluyor dimi tam boyle karar veriliyor diyet konusunda her sey ust uste geliyor sonrasında ama yilmayin geri adim atmayin kararlilik en önemlisi. Sahurfa da yemegimi yedikten sonra menumu paylasacagim
Aslinda yediginiz seyler cok kucuk miktarlar. Sabah kahvaltida yarim dilim yenilebilir ama keske oglen yemeseydiniz. Ben ekmegin cok gerekli oldugunu dusunmuyorum ya.Ben paylasamiyorum kac gundur menu duzensizlikten dolayi...bugun mesela;
08.00 domates az peynir yarim dilim ekmek
14.00 2 dilim ekmek peynir 3 kayisi
21.00 sadece balik...
Gordugun gibi ekmek cilginligi...
Yarinda oruc tutamayacagim...
Menu: iftar: corba ( az miktarda)
Avuç ici kadar et, kucuk nir parca firinda patates
İki yemek kasigi da pilav. Tazecikti dayanamadim.
Sonrasi : sekersiz çay
Sade turk kahvesi
Kavun
4-5 erik, 1 avuc kiraz.
Sahur: k fileks
1 küçük tuysuz seftali
Meyveye dayanamiyorum. kendimi tutmaya çalışıyorum ama cok seviyorum.
Afiyet olsun canım yemeklerin düzenli oyüzden meyvenın cok rahatsız edecegını sanmıyorum seni,sahuruda az tutuyorsun zaten...ama spor olayı bendede yok ve cok haklısın...saedece bu aralar baya bi yürüdüm ama o da spor amaçlı değil :)SporU guya cok duzenli yapacaktim. Ama kaynayip gidiyor ne yazik.
usriyusra S Sevilah tom raider Pembis Hayaller D Depiedra C Cupcake89 C cukulataaskina @Sekerimmm B Burcak41 asena87 kızlarr nerdesiniz artık hiç sesiniz çıkmıyor...
Aynen ben de regl döneminden 1 gün snra cılıcam.. O zaman aranıza dönücem hiç ii gitmesi yediklerim . İlk hafta verdiğim kiloyu geri aldm ve 53 üm yineeeusriyusra S Sevilah tom raider Pembis Hayaller D Depiedra C Cupcake89 C cukulataaskina @Sekerimmm B Burcak41 asena87 kızlarr nerdesiniz artık hiç sesiniz çıkmıyor...
günaydın. siz de benim gibi basenden şikayetçiymişsiniz. kilolarımız ve boyumuz da yakın olunca ilgimi çekti.İftar: çorba
Avuc ici kadar yoğurtlu kizartma
İki yemek kasigi pilav
Bir top dondurma
Ucundan küçücük pide. (Normalde yemem de cok sicakti azicik kopardim)
Sonrasi: sade soda
İki sade turk kahvesi
Azicik komposto yarim bardak( annem yapti erikten sevmiyorum ama mecbur )
Alti yedi erik, kiraz
Sahur: bir kac tane kavun
Nestle nesfit
Spor: 31 dk eliptik
Selam canim bende varim gec oldu ama birazKizlar slmlar....2 sene once ramazanda acmistim bu konuyu.
Ozaman 66 dan 62 ye kadar inmistim sanirim.su an tek fark...ozaman ailemle evdeydim.simdi tekim ve calisiyorum...
O yuzden kilo verme cabam hala devam ettigi icin,ramazandada dahada duzenlemeliyim.
Boyum 162 kilom 66 suan...
Bu basliga yine devam edersem daha duzenli olur,kacamaklar azalir diye dusundugumdendir ki haydi kizlar hareketlensin sayfa,ramazan da oruc tutan ve kiloda vermek isteyenleri bekliyorum..
Ayrica 2 haftadir basladim ben kalorisi yuksek yiyecekleri biraktim,2.5 kilo berdim.
Oyuzden suan azimliyim
Valla zengin duruyor ama ben beğendim...gayet yeterli...İftar: çorba
Avuc ici kadar yoğurtlu kizartma
İki yemek kasigi pilav
Bir top dondurma
Ucundan küçücük pide. (Normalde yemem de cok sicakti azicik kopardim)
Sonrasi: sade soda
İki sade turk kahvesi
Azicik komposto yarim bardak( annem yapti erikten sevmiyorum ama mecbur )
Alti yedi erik, kiraz
Sahur: bir kac tane kavun
Nestle nesfit
Spor: 31 dk eliptik
evet maşallah güzel gidiyorsun...meyveden de karsılıyorsun sekeri,cok güzelSanirim bu diyetlerin bana kazandirdigi en buyuk guzellik cikolata gibi aburcuburlari birakmam oldu. Çikolatayı unuttum resmen ne zamandir yemiyorum. Ya da aklima mi geldi ne diyorsunuz
gel canım hg...bilgilerini de yazarsan ekleyelimSelam canim bende varim gec oldu ama biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?