Coook tebrık ederım ya tatlı yok dondurma yok superSlm canlarim...ben dunden itibaren 3 gun anne evindeyim.regl oldugum icin oruclu degilim.dun gece korktum cosarim diyede kendimi tuttum...
Iftar; corba,1 kasik fasulye,1 tane sarma,1tavuk gogus....
Bu kadar...miktarlari cok az tuttum,ekmek kola vs bakmadim bile...
Sonrasinda tatli ve dondurma vardi ama yemedim.mmmmmmm hahahhahahha cok Mutlu oldum....
Ama misafirlik gibi oldugu icin burasi birsuru yemek atistimalik bol kalorili yiyecekler falan...zorlanarak ilerliyorum....
Kizlar bugun aksama dogru tartiliyoruz unutmayalim...
Oruclu olmayan varsa sabah kahvaltidan once tartilsa iyi olur....
Ben annemde oldgumdan tarti yok ama dun kendi evimde tartildim 65.ti....
Canim hem mideyi rahatlatiyor hem de diyette günde en fazla 2tane öneriliyor,ama kesinlikle meyveli olmayacak.sade olacakMenun de soda hıc eksık olmuyr
Mıdeyı rahatlatmk için mı yoksa kılo vermede etkısı mı oluyr
Insan kendinde hic bir seyi begenmiyor ama karsi tarafta buyuk bi hastalik dert gordugunde sukrediyorsun haline.bizfe boyleyiz...Kendimden memnun degilim ben ya . Ben cok kilo verdim cok derken 15 kilo kadar uc yil once. Etlerim sarkik biraz. Bide basenlerimden sikayetciyim. Belim incecik omuzlarimda dar. Basenlerim cok goze carpiyor. Su uc ayda erise keske. Pilates yapiyorum firsat buldukça eliptikte öyle. Bazen hevesim kiriliyor ya b ilmiyorum
Bilmem plates sanki iyi olur gibi...cunku sklasman lazim sadece...Bazi insanlar kalin kemiklidir oldugu kilodan ince gorunur kemigi agir basr. Benimnkemiklerim cok ince ful et oldugumdan daha kilolu gorunuyorum. Ya altimda ince cok abarti degil. Ama ustum cok ince oldugundan arafa beden farki da var. Sanirim gecen yil sinava hazirlanirkende cok oturduk ondan. Bacaklarimda kalin evet ya ne biliyim anlarsiniz simdi universite falan ince olmak istiyorsun haliyle. Him biraksam mi eliptigi bilemedim.
Kiz sen en dogudamisin iftardan sonra nasil yedin ictin herseyi...İftar ve sonrasi: tavuk birazcik
Cacik
Sade turk kahvesi
Sade soda
Süt
Birkac erik, kiraz,dut
Sekersiz çay
Mısır puskulu cayi
Kiraz sapi çayı
Yok yok kocaelideyim ben. İftarda yediklerimi yazdim. Dikkat et sonrasi yaziyor iceceklerim de dahil sonrasinda. Gozum donmesin diye buraya yaziyorum onceden. Sonra sadik kaliyorum yazdim diyeBilmem plates sanki iyi olur gibi...cunku sklasman lazim sadece...
Kiz sen en dogudamisin iftardan sonra nasil yedin ictin herseyi...
Ben daha yeni mutfaktan ciktim.
Ama afiyet olsun guzel yapmissin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?