ramazanda zayıflama

40 dakka açtım müziği hopladim zipladim twist ip atlama felan derken kanter içinde kaldım :)) :))
oo ne güzel yapmışsın.ben enerjisizim valla oruç vurdu :)
sabahta biraz iş falan yaptım.yine iftardan önce ve sonra yaparım :) inş tabi...

göbeğim küçüldü 4 günde ben şu boğazımı tutsam bu göbekten kurtulcam demekki

İftarda: 3 küçük hurma
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan
4 et köfte (ızgara)

İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt, 1 şeftali

Şimdi de bir fincan sütlü kahve Karbonhidrattan fakir güzel bir menü oldu, tatlı ihtiyacımı da şeftaliden karşıladım :))

Güzel olmuş canim menun ekmek yokmu bide hurma cok şekerli dikkat et canım

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Iki küçük dilim peynir
Iki zeytin
Domates salatalik çay
Ara
Cok küçük salkim siyah üzüm

Öğlen
Dört kasik kepekli yoğurtlu makarna yağsız

Ara
Bi çay bardağı kahve

Akşam
Sabahki kahvaltinin aynısı akşam yemek yagliydi kahvalti yapim en iyisi dedim :)
Ara
Cok acıktım bi bardak ayran içtim

Bol bol spor yaptım yesil çay ve iki litreden fazla su

Bende iftardan once 15dk yurudum.iftarda,corba,kofte,salata ve 3 isirikta pide yedim,pismanim ama bugunku pide cok guzeldi :)
Sonra 15 dk yurudum,su,cay ictim,simdi yesil cay icecegim,yanina bi biskuvi falan cekiyo canim valla...
Birazdan egzersiz yapacagim sanirim...
Buarada hala kilo veremedim

Son düzenleme:

İnsan pideye Hayır diyemiyo ki canım yaa çok az yiyorum bende malesef bugün nette mevsimlerden roma die bi diyet yöntemi gördüm yapan varmi ki sanki diyet yapmiyor gibi liste ama cok güzel zayiflayanlar olmuş

Güzel olmuş canim menun ekmek yokmu bide hurma cok şekerli dikkat et canım

Hurmalarımız minicik tatlım, 3 tanesini bir meyve olarak sayıp 2 porsiyon meyve hakkımdan düşüyorum merak etme :) evet ekmek yok. Senin de menün gayet güzel olmuş bence.

Yediklerin bence çok iyi, 3 ısırık pideden de hiçbir şey olmaz ama aman sakın bisküvi yeme lütfen bir gün geri gitmek istemiyorsan

İnsan pideye Hayır diyemiyo ki canım yaa çok az yiyorum bende malesef bugün nette mevsimlerden roma die bi diyet yöntemi gördüm yapan varmi ki sanki diyet yapmiyor gibi liste ama cok güzel zayiflayanlar olmuş

Simsims mevsimlerden romaya göre diyet yapıyor tatlım onun topiğine bakabilirsin istersen (konunun adı resimlerle sağlıklı beslenme). Üstelik her gün fotograf da paylaşıyor yediği şeylerin. Ben çok seviyorum simsimin topiğini. Sana linkini yazayım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=699995

Orda gördüm canım bende :) cok takdir ediyorum o arkadaşı ya ben öyle sabirla istikrarla yapamam valla yaa nasil güzel hazırlıyor tabaklari her sayfasini okuyorum dünden beri tek tek :) :)

Orda gördüm canım bende :) cok takdir ediyorum o arkadaşı ya ben öyle sabirla istikrarla yapamam valla yaa nasil güzel hazırlıyor tabaklari her sayfasini okuyorum dünden beri tek tek :) :)

Benim de gerçekten hoşuma gidiyor takip etmek :) Mantığı oturttu bence, yavaş veriyor ama sağlam veriyor. Bir daha geri almayacağına eminim çünkü bırakacağını sanmıyorum simsims işi çözdü ve sevdi bence. Yeme alışkanlığını değiştirdi :)

Kesinlikle canim ne güzel listenin dışına asla çıkmıyor kek bisküvi simit hepsini yiyor ben kilo alirim die yemezdim galiba bunlarin hic birini

Bu saatlerde yaptigim hareketleri yine yarim saat yaptim ben.kilo vermesemde suan bi sekilde sekle giriyorumdur belki ne dersiniz :)
10 gundur yemegi cok azalttim ve duzene girdi niye hala 1 kilo daha veremedim dusunuyorum.iyi dusunup bu kilolarin belli bi sure sonra hizla gidecegini hissetmek istyorum aslinda......

Aslında bir kilo vermek ne yazık ki kolay değil çok zor Haftada 300 gram versem şükrediyorum ben düşün...

Insan emek sarfedince de karşılığını görmek istiyor yaa bide ben kilo aliyom canım sen yine sabitsin :) gidecek kararliyiz demekki bu yediklerimiz bile fazla geliyo ki gitmiyo yağlar

Insan emek sarfedince de karşılığını görmek istiyor yaa bide ben kilo aliyom canım sen yine sabitsin :) gidecek kararliyiz demekki bu yediklerimiz bile fazla geliyo ki gitmiyo yağlar

Ya ben cok yemiyorum kizlar ama midem cok cabuk sisiyo,midem kuculdu demeyin,1 gr veremiyorum......ayyyyy nolcak boyle deli gibi bu konuyu konusuyofum dusunuyorum hep.Allah buyuk dert vermesin bize ya.amin....:)

Ya ben cok yemiyorum kizlar ama midem cok cabuk sisiyo,midem kuculdu demeyin,1 gr veremiyorum......ayyyyy nolcak boyle deli gibi bu konuyu konusuyofum dusunuyorum hep.Allah buyuk dert vermesin bize ya.amin....:)

Canim sen stres yapinca da kilo gitmez rahatla biraz diyet yaptığını düşünme sağlıklı beslendigini düşün o dediğim sayfa cok güzel ama ben menüleri birebir uygulayamam yoksa diyet yapmıyor gibi zayifliyosun simsims cok güzel yapiyor o diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…