Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

troll_93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
471
4
48
İstanbul

evet arkadaşlar selammm :)
geçen sene upuzun saçlarım vardı şimdi kısacık kaldı
haydi gelin hep beraber uzatalım :)

Formülümüzün adı SİNEMAKİ

Sinameki Kürü: 1 tutam sinameki 1 çay bardağı suda kaynatılacak. 5-10 dk. demlenecek. Süzülüp ılıdıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı+ bir bemiks ampul koyulacak. saç diplerine masaj yapılarak sürülecek 4-5 saate yakın bekletip yıkanacak. poşet, sıcak havlu vs. sararsanız daha etkili olur :)

Benim saçım kuru olduğu için menekşe yağı ekledim, hint yağıda uzatmada etkiliymiş onuda eklemeyi düşünüyorum.

Bu kür 8 hafta boyunca haftada 1 defa yapılacak. Sonra 2 hafta ara verilecek.

Tabi bu tür bakımları DOĞRU ZAMANDA uygulamak daha olumlu sonuçlar elde etmemizi sağlayacak.

Son düzenleme:

sinameki kürü: 1 tutam sinameki, bir çay bardağı suda kaynatılıcak. süzülüp ılındıktan sonra içine bir kapak tatlı badem yağı+ bir bemiks ampul koyulcak. (benim saçım kuru olduğu için menekşe yağı ekledim, hint yağıda aynı ve uzzamaya, etkiliymiş onuda eklemeyi düşünüyorum. ilk kürümü birazdan yapıcam) hadi hayırlısı

Son düzenleme:
bnmde belimdeydi, kesildi... ben priorin alıp içicem vitamin istersen bi araştır.

bnmde belimdeydi, kesildi... ben priorin alıp içicem vitamin istersen bi araştır.

üzüldüm kesilmesine. benimde okadardı bi anda esti kestirdim pişman değildim ama uzun saç seviyorum ben :/.
araştırayım hemen :) sendeki etkilerini paylaşmanı isterim mümkünse :)

Priorin & Sac Uzatmak.. adlı konu var KK da, biraz uzun vadede etki ediyormuş sanırım ama sadece saçı değil tırnak vs. de güçlendiriyormuş, ilgimi çekti. şuan yaptığımı devam ettireyim sonuç alamazsam düşünebilirim onuda. ama benim saçım normaldede zaten çok yavaş uzamaz, ben biraz daha fazla arttırmak istediğim için yapmaya başladım bunu, bir de biraz kuru saçlarım bakım olsun diye :)

evet..bende uzatmak istiyorum inş. yaza belimize gelir, lavanta yı kaynatıp saça dökmek iyi geliyormuş diyorlar..

Piorin vitamin mi,bence dökülmemesi de uzaması kadar önemli bir şey..hem uzun hem de gür saç daha güzel görünür..

şampuanıda var kapsülüde araştırdığım kadarıyla :) eveet dökülmede büyük sorun sonuçta. uzatırken destek için iyi olabilir :))

ya bu bemikstenmidir nedir kafam ilaç gibi kokuyor :))))) tek sorunum oo bu kürdekii :)) adım eczacıya çıktı..

Ben talya sac bakim yagini kullaniyorum, haftada 2 kez kullanmalisin ama ben bi gun kullaniyorum bi gun kullanmiyorum bi gun kullaniyorum bi gun kullanmiyorum böyle devam benim saclarimi haftada 2 cm uzatiyor, eskiden omuzlarimdaydi simdi göbek deligimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…