Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel gibi saçlarım olacak :)

Nabim canım oturuyom taktım kafayı saçlara walahi

yaaa sorma bende taktım seniin saç tipin nasıl?? ya deli olcam şu matlığı yüzünden. kremli şampuan kullanmıyım diyorum. dibe zararlı. bioblas kullanıyorum sarmaşık özlü. krem sürmüyorum ilkten normal sonra sert oluyo sinir bozucu. acaba diyorum kür dışında menekşe yağı felanmı sürsem ara ara bilemedimki.

ahhh ahh bende özeniyorum canım öyle saçlara...
saçı yumşatıyor tatlım hemde parlak yaptı benimkini....
saç kreminin faydası da olabilir belki... ben pantene kuru saçlar için yoğun onarıcı kremini kullanmaya başladım çok sevdim yumşacık yaptı

Canım benim saçlar kabarık biraz dalgalı ama sert değil serum falan kullanıyorum ben cnm etkili baya ...

Canım benim saçlar kabarık biraz dalgalı ama sert değil serum falan kullanıyorum ben cnm etkili baya ...

benimde dalgalı kabarık, o sertlik niye acaba sık yıkadğımdanda olabilir. yağlanmaz mesela hiç. maden suyunu yapsakmı bilemedim. bide asiti geçtikten sonramı yapcaz felan

benimde dalgalı kabarık, o sertlik niye acaba sık yıkadğımdanda olabilir. yağlanmaz mesela hiç. maden suyunu yapsakmı bilemedim. bide asiti geçtikten sonramı yapcaz felan

ben 2 günde 1 yıkarım canım benim saçımda hiç yağlanmaz bilmiyorum pakize arkadaşmıza sormak lazım...

kuru ya diyorum menekşe ile badem yağını su olan fısfıs şişesine koyıyım, ara ara sıkıyım yumuşaır hemde güzel kokar hemde kürü destekler ne diyosunuz kızlarr :))
maden suyu olayınıda yapmayı düşünüyorum hemde arındırır okadar yağ sürüyoruz arada bi havalandırmak lazım

ben asiti geçmeden yaptım canım hatta tereddütlüydüm acaba zarar verirmi asit diye ama bekleyemedim birden hemencik boşalttım kafama diplerine masaj yaptım saç derim rahatladığını hissetttim hiç çekinmeden deneyin kızlar

sağol canikom bilgiler için :) bende deneyeceğim bu akşam hem yatmadan daha etkili olurr :)) kürümün son günleri yaparım, nasılsa tekrarlıcam hafta başı saçlarımda arınır rahatlar :) tecrübelerinizii paylaşınn çok mutlu oluyorum yeni yeni şeyler öğrenincee doğal çözümleri seviyorumm :))

Saçları uzamanayanlar topiğinde süte maya atıpda içenler varmış
internetten kısa bir araştırma yaptım maya saç oluşumunda keratini destekliyormuş...
b vitamini olduğu için saç uzamasını hızlandırıyormuş..
cildi yenileme özelliği varmış bu akşamdan itibaren bende mayalı süt içmeye başlıyorum kızlar :))

onu bende okumuştumda bilmiyorum :)) maden suyuna aspirin ezip saça sürülüyomuş felan daha bir sürü şey mayalı poğaça yiyelim hahaha, canım hepsini bir arada yapma bence hem neyin etkisi olduğunu anlamazsın hemde ters etki yapmasın korktum ben :))
ya birde şampuanın içine çam terebentin işini ben yapmıştım biraz kurutmuştu bıraktım. bemikste koyuluyormuş fln kararsız kaldımm. bir sürü şey var

sütle maya içilmesinin zararının olacağını sanmıyorum canım ....
saçlarım uzasında hangisinin etki gösterdiği farketmez yavrum sonra burda yaptıklarımızı bir bir yazıyoruz zatenn
inşallah uzar saçlarım rapunzel gibi hatun olurum

oooh rapunzel gibi oluruz saçlarıda uzatır prensi bekleriz uzasınlarrrr :)))) tadı nasıl olcak acaba afiyet olsun şimdiden :)))

bilmem ki canım çok da kötü değil diyorlar bu tadının güzel olmadığı anlamına geliyor burnumu tıkayıp içicem artık napalım :))

tamam canım pazartesi başladım bakım olayına yani ayın 18.de nisan 18 de ne olacak bende çok merak ediyorum ya kel kalıcam yada 4-parmak uzamış olacak saçlarım :))

tamam canım pazartesi başladım bakım olayına yani ayın 18.de nisan 18 de ne olacak bende çok merak ediyorum ya kel kalıcam yada 4-parmak uzamış olacak saçlarım :))

şimdi sen 18 inde başladın neler kullanıyosun birsürü şey söylemedğin varmı aklımda bulunsun

Ben de saçlarımı iki ay önce küt kestirdim gaza gelip ama kısa baya oysa ne güzel uzundular. Aynen malzemeleri aldım bu haftasonu başlamayı düşünüyorum. Ama bu kür için çok saçım döküldü vb diyenler de var. Sende durum ne canım? Kolay gelsin bu arada :)

Kızlar selam hepinize

Okudum topiği baştan sona

Ben de saçlarımı uzatmaya çalışıyorum neler neler yaptım bu uğurda

Maden suyunu önerenler olmuş onunla başlayım ben de bildiğimi yazmaya

Ben de duydum bunu ve gittim hemen o gün banyodan sonra son durulama suyu gibi döktüm başımdan aşağı. Bana hiiiiiç iyi gelmedi. Tabi ki yapıdan yapıya fark eden bi durum bu. Benim saçlarımı bi güzel kazık gibi yaptı kuruyunca ve döktü. 1 kere yaptım bu sonucu alınca başka da yapmadım.

Mayalı süt içtim 3 4 hafta kadar. İçecek olanlara tavsiyem ılık süte atın. Erimiyo çünkü o maya soğuk sütte. Tadı da ılık sütte daha katlanılır oldu eridiği için. Sonucuna gelince saç tellerimi kalınlaştırdı uzattı evet ama onun yanında başka nerde tüy var hepsine aynı etkiyi gösterdi. Öyle olunca bunu da bıraktım

Biotin aldım gidip bi heves. Bunu da 3 4 hafta kadar kullandım. Her gün yarım tablet şeklinde. Bu da mayayla aynı etkileri gösterdi hemen hemen. Sonuç olarak ona da devam etmiyorum

Sinameki yaptım 10 kür. O şekilde 7 8 cm kadar uzattım. :129: Sonra saçları boyatınca ona da uzuuuun bi ara vermek zorunda kaldım rengi açıyo çünkü.

Bioblas sarmaşık özlü şampuan kullandım yeni bitti sayılır. Onun da kremli olanı saçlarımı döktü Kremsizine sarımsak eklemiştim o da çok işe yarıyo. Ama önce sarımsakları sütte kaynatmanızı öneririm Kaynatmadan kullanınca da koku kalmıyor kuruyunca ama o saçları yıkayana kadar kokudan durulmuyor

Şimdi dax kullanıyorum. 5 6 kez anca kullandım. Onunla ilgili pek yorum yapamam yani daha başlarda olunca.

Şampuanımın içine de bepanthen, çam terebentin ekledim. Önceden de şampuanlarımda olurdu hep farklı farklı şeyler.

Ben de böyle paylaşayım aranıza katılayım dedim. Uzun oldu biraz gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…