Nabim canım oturuyom taktım kafayı saçlara walahi
selam canımm :)) valla aynı devammmda saçım kuru sinir oluyorumsen nasılsınn naptınn
:)) doğum kontrol hapını duydum bende ama pek cesaret edemedim açıkçası. ama bak sodayı deneyebilirim yumuşatıyosa süpe. benm saçlarım kuru ve mat aslında sağlıklı kırıkta pek yok ama mat duruyo sinir oluyorum yapısı öyle. illa bi düzeltilicek. özeniyorum valla böyle yataktan kalktığında bile saçı düzgün duranlara...
Canım benim saçlar kabarık biraz dalgalı ama sert değil serum falan kullanıyorum ben cnm etkili baya ...yaaa sorma bende taktımseniin saç tipin nasıl?? ya deli olcam şu matlığı yüzünden. kremli şampuan kullanmıyım diyorum. dibe zararlı. bioblas kullanıyorum sarmaşık özlü. krem sürmüyorum ilkten normal sonra sert oluyo sinir bozucu. acaba diyorum kür dışında menekşe yağı felanmı sürsem ara ara bilemedimki.
Canım benim saçlar kabarık biraz dalgalı ama sert değil serum falan kullanıyorum ben cnm etkili baya ...
benimde dalgalı kabarık, o sertlik niye acaba sık yıkadğımdanda olabilir. yağlanmaz mesela hiç. maden suyunu yapsakmı bilemedim. bide asiti geçtikten sonramı yapcaz felan
ben 2 günde 1 yıkarım canım benim saçımda hiç yağlanmaz bilmiyorum pakize arkadaşmıza sormak lazım...
benimde dalgalı kabarık, o sertlik niye acaba sık yıkadğımdanda olabilir. yağlanmaz mesela hiç. maden suyunu yapsakmı bilemedim. bide asiti geçtikten sonramı yapcaz felan
ben asiti geçmeden yaptım canım hatta tereddütlüydüm acaba zarar verirmi asit diye ama bekleyemedim birden hemencik boşalttım kafama diplerine masaj yaptım saç derim rahatladığını hissetttim hiç çekinmeden deneyin kızlar
Saçları uzamanayanlar topiğinde süte maya atıpda içenler varmış
internetten kısa bir araştırma yaptım maya saç oluşumunda keratini destekliyormuş...
b vitamini olduğu için saç uzamasını hızlandırıyormuş..
cildi yenileme özelliği varmış bu akşamdan itibaren bende mayalı süt içmeye başlıyorum kızlar :))
sütle maya içilmesinin zararının olacağını sanmıyorum canım ....
saçlarım uzasında hangisinin etki gösterdiği farketmez yavrum sonra burda yaptıklarımızı bir bir yazıyoruz zatenn
inşallah uzar saçlarım rapunzel gibi hatun olurum
bilmem ki canım çok da kötü değil diyorlar bu tadının güzel olmadığı anlamına geliyor burnumu tıkayıp içicem artık napalım :))
tamam canım pazartesi başladım bakım olayına yani ayın 18.de nisan 18 de ne olacak bende çok merak ediyorum ya kel kalıcam yada 4-parmak uzamış olacak saçlarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?