Bende bu kürden kullanıyorum cnm bende yaza kadar bakalım bele kadar uzatma çabasındayım beraber uzatalım
Ben talya sac bakim yagini kullaniyorum, haftada 2 kez kullanmalisin ama ben bi gun kullaniyorum bi gun kullanmiyorum bi gun kullaniyorum bi gun kullanmiyorum böyle devambenim saclarimi haftada 2 cm uzatiyor, eskiden omuzlarimdaydi simdi göbek deligimde
canım ben 2 aydır falan kullanıyorum evet kokusu fena ama alıştım ben artık inş uzar bele kadar , birde benim ön taraflar katlı kısa duruyor arkaları uzadı bayabi :)çok sevinirimm, kaçıncı küründesin :) ben daha 1 tane yaptım. umarımm yazar kadar belimize ulaşırr :)) kokusu hariç sorun yok :))
canım ben 2 aydır falan kullanıyorum evet kokusu fena ama alıştım ben artık inş uzar bele kadar , birde benim ön taraflar katlı kısa duruyor arkaları uzadı bayabi :)
ben bi ara barcelino kullanıyodum sonra bıraktım ozamanlar saçım daha uzundu. sonra kestirdim ( ne zorum varsaa artık) şimdi daha çabuk uzatma çabasındayım :)) bayağa uzunmuş saçlarınn :)
ben kestirmek istememistim bile zorla kesilmistisuan uzun cok sükür ama eski uzunluguna gelmesin istiyorum, popomun üstüne kadar
ben kendim kendimi yaktım :) gittim kendi isteğimle kestirdim. biraz bunalmıştım değişiklik olsun diyee. maşallah saçlarına ozaman :)) hep beraber upuzunnn olcak saçlarımız inşallah :)
.Aynen canım bende öyle fazla kullanmıyorum haftada 1 kere kullanıyorum . Benimki seninkine göre baya uzun canım..yaza kadar uzatcaz azim yeterki...
benimm baya kısaydıı, eylülde kestirdm sonuna doğru, yaklaşk bir karışa yakın uzadı bişi yapmadan. ama şimdi daha hızlı uzasın istiyorumm:) inşallah olucakk
kızlar selam...
muhakkak ki duymuşsunuzdur doğum kontrol hapını şampuanın içine atınca uzamasını hızlandırıyormuş
dün eczaneci arkadaşım bana saçımın uzaması için kür hazırlarken içine 1 paket doğum kontrol hapı ezip karıştırdı....
şampuanına da at daha hızlı uzar dedi :)))
ben dün denemeye başladım tabiki dikkat lazım uzun sürede yüze temas halinde kıllanma yapabilir diye düşünüyorum onun için sadece saçımı yıkıyorum sonrasında normal duşumu alıp çıkıyorum...
birde
dün araştırma yaparken maden suyunun saça faydalarının olduğuna dair yorumlar okudum...
saç derisinde şok etkisi yapıp kan dolaşımını hızlandırdığı için hem dökülen saçlar çabuk çıkıyor hemde uzamasında faydalı
ben ikisini de denedim....
haber vermek istedim şekerpareler
merhaba canım ,doğum kontrol hapı demişsin doğrudur ben hiç katmadım gerçi bilemiyorum ama maden suyunu ilk defa duyuyorum nasıl kullanıcaz peki bu maden suyunu merak ettim :) :44:
tatlım bildiğin maden suyunu saçı yıkadık işimiz bitti bi tane açıyorsun sonra saçını durular gibi döküyorsun o kadar diplerine dökersen daha faydalı...
elimizin altındaki en değerli suyun faydalarını yeni öğrendim bende
haftada bir gün yüzü yıkarsak cildi güzelleştiriyormuş..
sabahları yüzü yıkarsak şişkinliği alıyo...
say say bitmez.....
saça da çok faydası varmış bende tereddütlüydüm dün yaptım ne yapış yapış oldu nede kazık gibi oldu saçlarımı yumşacık yaptı
​denemek lazım ozaman canım yarın olmazsa bir deneyim ben canım..
selam canımm :)) valla aynı devammmda saçım kuru sinir oluyorum​Günaydın kızlar nerelerdesiniz ne yaptınız bakalım..:)
:)) doğum kontrol hapını duydum bende ama pek cesaret edemedim açıkçası. ama bak sodayı deneyebilirim yumuşatıyosa süpe. benm saçlarım kuru ve mat aslında sağlıklı kırıkta pek yok ama mat duruyo sinir oluyorum yapısı öyle. illa bi düzeltilicek. özeniyorum valla böyle yataktan kalktığında bile saçı düzgün duranlara...kızlar selam...
muhakkak ki duymuşsunuzdur doğum kontrol hapını şampuanın içine atınca uzamasını hızlandırıyormuş
dün eczaneci arkadaşım bana saçımın uzaması için kür hazırlarken içine 1 paket doğum kontrol hapı ezip karıştırdı....
şampuanına da at daha hızlı uzar dedi :)))
ben dün denemeye başladım tabiki dikkat lazım uzun sürede yüze temas halinde kıllanma yapabilir diye düşünüyorum onun için sadece saçımı yıkıyorum sonrasında normal duşumu alıp çıkıyorum...
birde
dün araştırma yaparken maden suyunun saça faydalarının olduğuna dair yorumlar okudum...
saç derisinde şok etkisi yapıp kan dolaşımını hızlandırdığı için hem dökülen saçlar çabuk çıkıyor hemde uzamasında faydalı
ben ikisini de denedim....
haber vermek istedim şekerpareler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?